Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamyčiu svetainė

Vaivos juosta..... Aaaaaaaaaūūūūūūūūūūūūūūūūūūū.....
Atsakyti
Biciuk, tikiuosi duomenys pasieke tave ax.gif . Na, tikiuosi sulauksim nuotraukeliu.
Gerai, kad turesi laisvu dieneliu, pailsesi ir Pinciukaite tavo megausis mamos demesiu mirksiukas.gif . O kur dar kiausiniu dazymas, ar dazo ten pas jus? Biciuk, kaip tau sveikatos reikaliukai? ax.gif bigsmile.gif
Vaivos juostaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kaip tavo susitikimas su pipiriuku????????????????????????????????????????????????////
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2009 04 09, 11:58)
sveikos merginos. nemazai cia jusu serganciu, sveikatos jums ir greiciau pasitaisyti.
esu darbe, neturiu nuotaikos. siandie musu skyriuj yra mergaite, is irano, kurios mama zuvo sprogimo metu, o mergaite liko subjaurotu veidu ir neteko regejimo. kazkaip taip negera ziurint i ja. zinau, ji gyva, bet tik tiek, mamos nebera, matyti ji niekd jau negales. o cia kruva zurnalistu atvyko, ruosias eiti karu i operacine, filmuoti. man kazkaip liudna, mergaitei tik 3 metukai, nedaug dar ji supranta, visalaik tetos kakla apsikabinus laikosi. koks gyveimas gali but neteisingas kai kuriems zmonems. laimingi tie, kurie islieka nepaliesti....

Jetus kaip skaudu cray.gif cray.gif cray.gif

Bice, kaip teisingai ir graziai viska parasei 4u.gif Mums irgi psihologe sake,kad Lukutis savaip liudi ir mirties jis dar nesuvokia,nes dar maziukas verysad.gif Ir sake,kad as remiuosi i Lukutis dabar,jeigu jis pamato,kad as ziuriu Kevinuko nuotraukytes jis pribega ,ziuri man i akis ir smarkiai apsikabina mane verysad.gif Siandien buvau pas drauge ji man atidave Kevinuko zaisliuka,buvom seniau pamirse pas ja,tai Lukutis pamates pribego ir apsikabino mane smarkiai,pabuciavo,sako mamyte viskas bus gerai verysad.gif
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif
Liudesiukas vel valdo mus.... verysad.gif
Visom serganciom po 4u.gif

Mergytes,nenustebkit,kurios savo albumiukus buvot sukurusios public home as jas perkeliau i private home,nes cia niekas ju nematys! Tik tas kas prisijungs su slaptazodziu mirksiukas.gif

Bice as nujauciau,kad tu suprati,kad as slapuke blush2.gif Kazka buvau leptelejus,o paskui bandziau nevykusiai issisukti blush2.gif

Ramios nakteles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 04 09, 22:31)
Ramios nakteles 4u.gif

ramios ir tau nakteles...

as i jau eisiu miegot... maziui vaistukus jau sugirdziau... ziuresim kaip sianakt seksis miegot....
Atsakyti
Labas rytukas mirksiukas.gif
Linkiu bent siek tiek linksmesnes dieneles 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
gabrieliuk, kaip ir žadėjau - dega žvakelė ant Kevinuko kapelio verysad.gif
Dar tik mėnuo, kai neturiu savo mažiulio, o toks ilgesys... cry.gif cry.gif cry.gif Vakar bažnytėlėj pabuvom, ant kapelio - taip skaudu ten matyti užrašytą jo vardą...
Sveikit ligoniukai greičiau 4u.gif
Geros dienelės jums
Atsakyti
Labas rytas
Rugsėje, stipriai apkabinu tave....... metai bėga, bet jie nenumalšina skausmo.... galim išmokt gyvent su skausmu, išmokt paslėpt išgyvenimus giliai giliai, atrast iš naujo džiaugsmą, bet niekas neužgydis jau sužeistos širdies.......
Atsakyti
Labas rytelis. oras niurus, ir vel nuotaikos prastyn. ziuriu ir ligoniuku dar padaugejo verysad.gif . nu bet vistiek turim zygiuot i prieki, kad ir kaip liudna mums butu... kaip smagu paskaitinet apie Jusu ciauskucius, vis lyginu su saviskiu mazuoju- tik dabar pradeda ciausket, tinginiukas. kur dingo Vaivos juosta su naujienom? taip smalsu.... kaip kitos nestuke.gif laikosi, kaip visu Jusu sveikateles? kur svesit Velykas ir kas padeda margint kiausinius? as vakar meginau susitvarkyt namuose, bet taip savimi nusivyliau.... kol viena gala sutvarkiau- kitas vel suverstas buvo biggrin.gif . sakiau pasenau ir nebespeju pagal vaiku vikruma spet tvarkytis. tad geros Jums dieneles.
Atsakyti
Super sėkmės tau šiandien darbiuke 4u.gif
Biciule, kaip sekas dažyt kiaušinius? mirksiukas.gif
Sandrynja kaip gera klausytis apie tavo direktoriukę ir jos pasiekimus wub.gif
Vdapr kaip laikosi tavo sūnelis? Čia jums 4u.gif kad greičiau pasveiktumėt.
Gabrieliuk šaunuolis tavo Lukutis wub.gif Tikras mamytės guodėjas.
Rence, console.gif
Na jau, na jau, anksti krismante tau apie senatvę dar galvot 4u.gif Sustiprėsi po gimdymo ir vėl visur spėsi mirksiukas.gif
Sveikatos visiems sergantiems 4u.gif
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif
Rugseje console.gif
Rence console.gif
Krismante,as tau pavydziu to surmulio,o as kaip sutvarkau taip ir menesi viskas gali stovet nesukuista verysad.gif tik retkarciais atbega dukterecia,kad ka nors padeciau,ir vakar atbego su drauge kad padeciau vaflius iskept,taip smagu but su vaikais,jie tokie vaikiskai nerupestingi ax.gif
Siandien reikia ir man namucius susitvarkyt,rytoj kapeli ir Velykom leksim i kaima marguciu dauzyt tongue.gif
Vaivos juosta, laukiam naujienu mirksiukas.gif
geros dieneles mergytes,nors ji ir apsiniaukusi 4u.gif
Atsakyti
Aš čia. Antra diena nepaliauju šypsotis smile.gif . wub.gif
wub.gif
Vėlai vakar grįžom, buvom mažę apipirkt: dviratis, batai, striukė sarafanai, kelnės, bliuskos..... Iki vėlumos surinkinėjom dviratį - dabr didžiąjam kambary mokosi važiuot biggrin.gif ( kartais girdžiu, kaip krykščia iš pasitenkinimo, kartais - barasi, nes ne visada pavyksta) biggrin.gif .

O kmuk - gerai viskas: esam sveikos ir gražios flirt.gif , sveriam kaip 3 ryžių pakeliai ( 300 g) biggrin.gif . wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti