Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamyčiu svetainė

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 04 10, 11:29)
Aš čia. Antra diena nepaliauju šypsotis  smile.gif  .  wub.gif
  wub.gif 
O kmuk - gerai viskas: esam sveikos ir gražios  flirt.gif  , sveriam kaip 3 ryžių pakeliai ( 300 g)  biggrin.gif .    wub.gif  wub.gif  wub.gif

Vaivos juosta, kaip fainai, kaip džiaugiuosi kartu su tavimi ir labai laukiam tavo dukrytės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vaivos juosta kaip šaunu kad pas jus viskas gerai thumbup.gif Oi lauksim lauksim tavo gražuolės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vaivos juosta,kaip faina wub.gif oi kaip lauksim tavo mergytes clap.gif
Atsakyti
vaivos juosta wub.gif wub.gif wub.gif

daug siltu minteliu tavo stebukliukei 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Ir tegul sypsena nebedingsta nuo tavo lupu
Oi negaliu kaip dziugu thumbup.gif

Ir vel mergaiciu uzderejo mirksiukas.gif . Nu zinokit rimtai vien mergaitukes, tik Astyl berniukelis, gal dar kas is anksciau bendravusiu berniuko susilauke, bet visos kurias as pazistu mergikes pagimde smile.gif

geros visoms dieneles!!!

P.S. musus kiausiniu dazymas siandien neivyks, nes kaimynai susisirgo, o jie turejo lukstu, as tai tik flamasteriu turiu g.gif
Papildyta:
Zydrute jau neuzilgo ir tavo namuose bus pilna surmulio 4u.gif .

Rence verysad.gif . Grazuolis tavo angelelis..... Kaip tik dabar tas ilgesys toks plesiantis, nes pradedi suvokti, kad jis nebebegios salia verysad.gif , suvoki, kad visa tai kas ivyko nebepanasu i baisu sapna, visa tai klaiki realybe ir tai tavo realybe. Stiprybes tau, mazute 4u.gif

Diveja, tu zinok nusipelnai medalio uz issisukinejimo meistriskuma mirksiukas.gif , as jau buvau paleidusi ta minti, kad tu slapuke, bet gi dziugu nbet kuriuo atveju wub.gif . kaip tu beje jautiesi, ar labai sunkus pirmieji menesiai buvo? Ar tau iseina pasisaugoti darbe? kaip suprantu evhosko[pija tau jau dare mirksiukas.gif
Papildyta:
tiesa labai malonu susipazinti su visom mergaitem: super, kristmantas, rence, gabrieliuk hi.gif . Prisitatysiu isleidusi svecius , nes nu gi nespeju suktis tarp dvieju mergiociu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bicė: 10 balandžio 2009 - 12:27
QUOTE(bicė @ 2009 04 10, 13:33)

Ir vel mergaiciu uzderejo mirksiukas.gif . Nu zinokit rimtai vien mergaitukes,

Šitą ir aš pastebėjau: ajuka, stt, zyzi, spyglėj. SigutėS dar berniukas buvo.....

Persodinau gėles ( vakar reikėjo, bet nespėjau).

Dažų nusipirkau - marginsiu kelis kiaušinius ( sakiau, kad apsieisiu ir be jų, bet į darželį reikės neštis, tai ką nors sukurpsim).

Andryte - sveik. Aš irgi neapsiėjau be antibų - sinusitas bjaurus prikibęs buvo.
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(žvelsa @ 2009 04 10, 09:15)
Vdapr kaip laikosi tavo sūnelis? Čia jums  4u.gif kad greičiau pasveiktumėt.

Aciu uz balioncika... o jauciames prastai... ne bet pasveiksim...

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 04 10, 11:29)
Aš čia. Antra diena nepaliauju šypsotis  smile.gif  .  wub.gif
  wub.gif 
O kmuk - gerai viskas: esam sveikos ir gražios  flirt.gif  , sveriam kaip 3 ryžių pakeliai ( 300 g)  biggrin.gif .    wub.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikit, vdapr 4u.gif . Perpūtė mažių gal kur? Ar čia jau daržo pasekmė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 04 10, 19:32)
Sveikit, vdapr  4u.gif  . Perpūtė mažių gal kur? Ar čia jau daržo pasekmė?  g.gif

Siaip pakolkas manau, kad perpute.... greiciausiai su dviraciu besivazinejant... g.gif
Atsakyti
Vaivos juosta kaip džiaugiuosi už tave wub.gif wub.gif wub.gif viduj manyje kirbėjo kad bus tau mergaitė...bet dar manau kad ir to berniuko norėsi mirksiukas.gif kaip sesytės be brolio...
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 04 10, 19:43)
Vaivos juosta kaip džiaugiuosi už tave wub.gif  wub.gif  wub.gif viduj manyje kirbėjo kad bus tau mergaitė...

bet dar manau kad ir to berniuko norėsi mirksiukas.gif kaip sesytės be brolio...

Ir aš dar iki dabar išsišiepus wub.gif .

.... nenorėsim

Buvom parduotuvėj su maže - sakiau, kad jau vakaras, nebus žmonių, tai eilėj atstovėjom 12 minučių..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 04 10, 20:54)
Ir aš dar iki dabar išsišiepus  wub.gif .
.... nenorėsim
Buvom parduotuvėj su maže - sakiau, kad jau vakaras, nebus žmonių, tai eilėj atstovėjom 12 minučių.....  doh.gif

Ar prie kapų buvot, mes pirmai kai buvom tai irgi doh.gif o sako kad krizė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 04 10, 20:56)
Ar prie kapų buvot, mes pirmai kai buvom tai irgi  doh.gif o sako kad krizė lotuliukas.gif

Ne, mes lėkėm iki Šakių norfos . Dar kad būtume daug pirkusios, - grietinė sviestas, jogurtai, košė ir limonadas... doh.gif
Atsakyti