QUOTE(vdapr @ 2009 04 17, 19:53)

Mergytes pasirasykit
peticija Aisku jei tai jums priimtina...
pasirašiau, nors man tiesiogiai neaktualu, bet manau neteisinga...
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 04 18, 12:28)
Labas rytas
Pas mus oras geras,vaziuosim i miska pasivaikscioti,nors nenoriu nieko tik namie sedet ir liudet,banga liudesio ir ilgesio
Geros dienele visoms
Vakar buvau kapukuose - tokia liūdesio pilna diena buvo, tik žliumbiau... Grįžus namo dar truputį mašinoj pasėdėjau, kad biskį ašaros apdžiūtų, kad mergaitė nematytų. Bet mano mama buvo-matė, suprato, bet nieko neklausė... Dėkinga aš jai už tas supratimo ir patylėjimo valandėles.
gabrieliuk, stenkis išeiti, pasivaikščioti, aš to sau negalėjau kol kas leisti, nes mokslai smaugia, gal ir nuotaika pasitaisys. Pas mus tiek daug žibučių! Linkiu prisirinkti jų ir tau!
QUOTE(rugsėjė @ 2009 04 18, 15:24)
eisim ir mes su vaiku prasipirdolint lauke
vakar tvarkiaus namie ziauriai

, vakare mb issiveze pasizmonet, poola pazaidem (saratus pastumdem) nu tai apsipatenkinus, nes mes mergos vyrus aplosem

, tai luzeriais dabar vadinam

.
siandien ir kad prigyre mb draugas

, sake jei jau busiu savam vyrui nereikalinga tada jis mane pasiims

. padariau vyrams pietus, tai sake neatsimenu kada taip skaniai valgiau
tai va po visu tokiu ivykiu ir baisiai dideliu prigyrimu (gal ir nepelnytu) esu geros nuotaikos

(nu ne visi vyrai kiaules

)
MB liepe pirkt miniaka ir kutus ir repetuot soki kaip palaikymo komandai drifto varzybose, tik man baisiai juokinga ar buna tokiu palaikymo sokeju (ta prasme tiekos metu, turbut i rekordu knyga pretenduociau

). SB sakiau miniako nepirksiu tik platu dirza
smagu, kad tavo nuotaiką vyrai kelia
sandrynja - aš jau po egzaminų, rezultatai bus tik po 2 sav, bet kai sužinojau praėjusio (tarptautinio verslo) egzamino, tai net širdis sulapatojo - 9

o tikėjausi prasčiau, nes sunkus jis man pasirodė. O studijuoju vadybą KTU neakivaizdiniu.
Visoms geros dienelės, nors šalta lauke, vėjas žvarbus - nesušalkite!
Niekas negalės nugalėti tavęs, kol tu pats nepasiduosi. (Robin Sharma)