Sveikulytes, mamulytes
Mes ka tik is laukelio, visa diena pratunojom ir dabar vos savo maze igrudau i namus
.
rence, pamenu save po pradzioj netekties ir siurpas nukrecia zinant kaip tau daar sunku...O tau dar mokslai...Jei ne paslaptis ka studijuoji? Sekmes tau ryt egzuose
Laikykis, mergyt.
Krismantas, graziai gandrus pakvietet....Kazin manes paklausytu ir ateitu dvi mazyles?
Zydra, Gabrieliuk, vdapr labai labai jums linkiu geru gandru, kad nepraskristu pro jusu seimas
Man toks jausmas, kad as cia viena greit liksiu neplanuojanti, ir nebespesiu visu jusu sveikint
. Duok Dievuleliau kad taip ir butu
Sveikinuosi ir su nauja mamyte...gaila, kad musu taip daugeja...Laikykis, uzsuk pas mus, kalbek, gal palengves....o mes busim su tavim
Na, palieku jus lekiu ruost rubu savo sunaiteliui, ryt vel lekiam konkursan. Ziuresim kaip cia mums seksis
ramaus beprasidedancio savaitgalio
Mes ka tik is laukelio, visa diena pratunojom ir dabar vos savo maze igrudau i namus
rence, pamenu save po pradzioj netekties ir siurpas nukrecia zinant kaip tau daar sunku...O tau dar mokslai...Jei ne paslaptis ka studijuoji? Sekmes tau ryt egzuose
Krismantas, graziai gandrus pakvietet....Kazin manes paklausytu ir ateitu dvi mazyles?
Zydra, Gabrieliuk, vdapr labai labai jums linkiu geru gandru, kad nepraskristu pro jusu seimas
Man toks jausmas, kad as cia viena greit liksiu neplanuojanti, ir nebespesiu visu jusu sveikint
Sveikinuosi ir su nauja mamyte...gaila, kad musu taip daugeja...Laikykis, uzsuk pas mus, kalbek, gal palengves....o mes busim su tavim
Na, palieku jus lekiu ruost rubu savo sunaiteliui, ryt vel lekiam konkursan. Ziuresim kaip cia mums seksis
ramaus beprasidedancio savaitgalio
QUOTE(krismantas @ 2009 04 17, 18:35)
zinot, pazadu bent is savo, kaip
puses, kad uz jus visas planuojancias laikysiu kumscius. tikiuos dar ne viena pradziuginsit, kad ir pas jus atskrido gandras.
o as papasakosiu, kaip si kart as leliuka kvieciaus...tik nesijuokit
2. praeita vasara, po nesivystancio, ir beje netiketo nestumo( geriau kontraceptikus)su vyru nutarem, kad vistik reikalingas dar vienas zmogutis mums. taip spalio pradzioje pradejau gert foline rugsti ir kalbedavausi su isivaizduojamais vaikuciais, kurie angeliuku pavidale sedejo medzio sakose, pradedavau pasakot apie save, vyra, berniukus. tada sakydavau, kad va kokia didele seima taves laukia, ir jei yra norinciu gyvent tokioje seimoje, labai kvieciu nusileist nuo sakeles po mano sirdele. pirmiausia savo seima siuliau mergaitems, sakiau labai lauktume sesytes, bet jei mergaites bijo padukusiu broliu, tai lauksim dar vieno broliuko, jei tik atsiras norintis. aisku, dabar rasau ir pati juokiuos is saves. bet, mano kvietimas buvo isgirstas anksciau nei planavom, mano paskutines men buvo spalio12d.
tai tokia mano vaikiskai naivi planavimo istorija. tik dar karta prasau, nesijuokit.
tai tokia mano vaikiskai naivi planavimo istorija. tik dar karta prasau, nesijuokit.
Grazu ir visai nejuokinga
As labai tikiu ir labai noriu
Rence,
Sandrynja,sekmes konkurse
Labas rytelis
. pasisveikinu, palinkiu Jums visoms geros dieneles ir isvaziuoju prie musu statybu. ramybes ir grazaus savaitgalio.
Sveikinimai dideliai mergytei Polinai su gimtadieniu !!!!!!!!!!!!!!!!! daug daug balioneliu jai
ir daug daug buciuku
Labas rytas
Pas mus oras geras,vaziuosim i miska pasivaikscioti,nors nenoriu nieko tik namie sedet ir liudet,banga liudesio ir ilgesio
Geros dienele visoms
Pas mus oras geras,vaziuosim i miska pasivaikscioti,nors nenoriu nieko tik namie sedet ir liudet,banga liudesio ir ilgesio
Geros dienele visoms
eisim ir mes su vaiku prasipirdolint lauke
vakar tvarkiaus namie ziauriai
, vakare mb issiveze pasizmonet, poola pazaidem (saratus pastumdem) nu tai apsipatenkinus, nes mes mergos vyrus aplosem
, tai luzeriais dabar vadinam
.
siandien ir kad prigyre mb draugas
, sake jei jau busiu savam vyrui nereikalinga tada jis mane pasiims
. padariau vyrams pietus, tai sake neatsimenu kada taip skaniai valgiau
tai va po visu tokiu ivykiu ir baisiai dideliu prigyrimu (gal ir nepelnytu) esu geros nuotaikos
(nu ne visi vyrai kiaules
)
MB liepe pirkt miniaka ir kutus ir repetuot soki kaip palaikymo komandai drifto varzybose, tik man baisiai juokinga ar buna tokiu palaikymo sokeju (ta prasme tiekos metu, turbut i rekordu knyga pretenduociau
). SB sakiau miniako nepirksiu tik platu dirza
tai va po visu tokiu ivykiu ir baisiai dideliu prigyrimu (gal ir nepelnytu) esu geros nuotaikos
MB liepe pirkt miniaka ir kutus ir repetuot soki kaip palaikymo komandai drifto varzybose, tik man baisiai juokinga ar buna tokiu palaikymo sokeju (ta prasme tiekos metu, turbut i rekordu knyga pretenduociau
QUOTE(vdapr @ 2009 04 17, 19:53)
pasirašiau, nors man tiesiogiai neaktualu, bet manau neteisinga...
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 04 18, 12:28)
Labas rytas
Geros dienele visoms
Geros dienele visoms
Vakar buvau kapukuose - tokia liūdesio pilna diena buvo, tik žliumbiau... Grįžus namo dar truputį mašinoj pasėdėjau, kad biskį ašaros apdžiūtų, kad mergaitė nematytų. Bet mano mama buvo-matė, suprato, bet nieko neklausė... Dėkinga aš jai už tas supratimo ir patylėjimo valandėles.
gabrieliuk, stenkis išeiti, pasivaikščioti, aš to sau negalėjau kol kas leisti, nes mokslai smaugia, gal ir nuotaika pasitaisys. Pas mus tiek daug žibučių! Linkiu prisirinkti jų ir tau!
QUOTE(rugsėjė @ 2009 04 18, 15:24)
eisim ir mes su vaiku prasipirdolint lauke
, vakare mb issiveze pasizmonet, poola pazaidem (saratus pastumdem) nu tai apsipatenkinus, nes mes mergos vyrus aplosem
, tai luzeriais dabar vadinam
.
. padariau vyrams pietus, tai sake neatsimenu kada taip skaniai valgiau
(nu ne visi vyrai kiaules
)
). SB sakiau miniako nepirksiu tik platu dirza 
smagu, kad tavo nuotaiką vyrai kelia
sandrynja - aš jau po egzaminų, rezultatai bus tik po 2 sav, bet kai sužinojau praėjusio (tarptautinio verslo) egzamino, tai net širdis sulapatojo - 9
Visoms geros dienelės, nors šalta lauke, vėjas žvarbus - nesušalkite!
QUOTE(krismantas @ 2009 04 17, 19:35)
zinot, pazadu bent is savo, kaip
puses, kad uz jus visas planuojancias laikysiu kumscius. tikiuos dar ne viena pradziuginsit, kad ir pas jus atskrido gandras.
2. praeita vasara, po nesivystancio, ir beje netiketo nestumo( geriau kontraceptikus)su vyru nutarem, kad vistik reikalingas dar vienas zmogutis mums. taip spalio pradzioje pradejau gert foline rugsti ir kalbedavausi su isivaizduojamais vaikuciais, kurie angeliuku pavidale sedejo medzio sakose, pradedavau pasakot apie save, vyra, berniukus. tada sakydavau, kad va kokia didele seima taves laukia, ir jei yra norinciu gyvent tokioje seimoje, labai kvieciu nusileist nuo sakeles po mano sirdele. pirmiausia savo seima siuliau mergaitems, sakiau labai lauktume sesytes, bet jei mergaites bijo padukusiu broliu, tai lauksim dar vieno broliuko, jei tik atsiras norintis. aisku, dabar rasau ir pati juokiuos is saves. bet, mano kvietimas buvo isgirstas anksciau nei planavom, mano paskutines men buvo spalio12d.
saunuole mamyte
Labas visoms.
Sodinu, raunu, persodinu, vėl iškasu, užlyginu.... mėgaujuos pavasariu.
Buvom sodinukų mugėj, dar augalėlių papirkau.
Edeva - su gimtadieniu Tave
( o Polina - kurios mergytė....
.... pamiršau ) .
Sodinu, raunu, persodinu, vėl iškasu, užlyginu.... mėgaujuos pavasariu.
Edeva - su gimtadieniu Tave
sveikutės mamytės
renciuk tu šaunuolė šaunus rezultatas
tos liūdesio ašarytės lydės mus visą gyvenimėlį ir to jau niekaip nebepakeisim tad stiprybės ir stiprybės o verkti reikia nes kitaip bus dar blogiau nuotaikėlei pakelti asmeniškai
rugsejėle šaunuoliai tavo vyriokai
gabrieliuk sunku labai bet laikykisss stipriai apkabinu tik neliūdėk balionukai ir tau nuotaikėlei pakelt
sandrynja geru rezultatų konkurse
ėm sveikatytės pati šiandien buvau talkoj dukros darželyje tai pasidarbavom
vaivos juota gražiu žiedelių kad širdelę džiugintu
QUOTE(bicė @ 2009 04 17, 03:25)
Is tiesu mergaites
, ar jums pavyksta nors kazkiek atsipalaiduoti ir negalvoti apie viska, kas gali buti baisaus, tiesiog dziaugtis pilvuku, kurti planelius
, uzsimirsti ir buti "eiline"
aš po pirmagimio mirties 6 metus nesiryžau antram bandymui.
kai visgi pastojau, buvo laaaaabai daug baimių. ypač baisu pasidarė, kai 17 sav. patekau į ligoninę su gresiančiu, ir kai man ten niekas negarantavo, kad pavyks išlaugoti lelių
gerai, kad turėjau gerą ginę, tai jos pastangų ir ramybės dėka dabar turiu sūnų
QUOTE(rugsėjė @ 2009 04 18, 14:24)
.
man vakar vienas draugas irgi prisipažino, kad norėtų mane vesti ir kad labai pavydi mano vyrui
o dar vienas vyras, žinau, irgi laukia momento, kada galėtų suteikti man savo pavardę ir savo žmonos statusą