Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamyčiu svetainė

QUOTE(krismantas @ 2009 04 17, 09:32)
, kaip Tu laikaisi, Vaivos Juosta, ar tikrai zinai kad pilve slepiasi mergaite?, na man jau 3 kartus sake, bet man nesitiki, sakau gal uzsislepes vyrukas.

Garantuota nesu smile.gif , bet taip sakė. Matysim rugpjutį smile.gif .
Atsakyti
sveikos mergytes 4u.gif
Bliamba,liudna tavo istorija...
as kaip ir Krismante isgirstas istorijas prisitaikau sau,viena akimirka dziaugiuos,kita jau paranojiskai bijau...
visos baimes islenda kai bunu viena,o su vyru ir pasvajojam ir planuojam,na reikia tiketis kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes Mielosios 4u.gif
Bliamba,labai liudna,graudi istorija,baisus isgyvenimai verysad.gif cray.gif Stiprybes Jums
Rugseje,nu tavo sunelio menas wub.gif Labai grazu wub.gif

Nestukems lenvo nesiojimo,smagu ,kad derlingi metai,gal ir as uzsikresiu nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bliamba @ 2009 04 17, 00:06)
labas vakaras angeliuku mamytes,
paskaitinedavau vis jusu tema, taip kaip ir betkuria forume, kuri "uzkliudavo uz akies" ir niekad nemaniau, kad kazkada cia rasysiu pasisakyma pradedama:
"Labas, priimkit ir mane i savo bury, nes ir as angeliuko mamyte".

labas musu buryje, skaudu tave cia matyti. tavo istorija labai primena manaja, o ypac kai skaiciau, kokius tu judesius jautei, kol dar nezinojai, kad vaikelio jau nebera. ir man taip buvo, jauciau panasius judesius, lug plaukiojimus. viespatie kaip skaudu ir neteisinga verysad.gif uzjauciu.
................................
smagu paskaityti visu nestukiu pasisakymus, labai faina, kad siemt tiek daug bus leliuku smile.gif

mes gyvenam gerai. Eliziukas jau sekancius dantukus augina biggrin.gif , vakar pastebejau, kad pradejo virsutiniai lysti, tai tuoj tures 4. gales griauzti lelem kojas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 04 17, 13:01)
Nestukems lenvo nesiojimo,smagu ,kad derlingi metai,gal ir as uzsikresiu  nestuke.gif  wub.gif

gal ir uzsikresi biggrin.gif panasu, kad siemet uzkreciama.....gal ir as dar karta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2009 04 17, 12:22)

gal ir uzsikresi  biggrin.gif  panasu, kad siemet uzkreciama.....gal ir as dar karta  ax.gif

gal,o gal jau traukinys isvaziavo siais metais hihihi.gif nu reikia labai pasistengti,nusipirkau gelezies geriu dabar ir testa ovuliacijos,reiks aktyviai pradet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 04 17, 15:38)
gal,o gal jau traukinys isvaziavo siais metais  hihihi.gif nu reikia labai pasistengti,nusipirkau gelezies geriu dabar ir testa ovuliacijos,reiks aktyviai pradet ax.gif

neisvaziavo dar, pastoti dar tikrai siemet galima suspet smile.gif . sekmes pradedant.
Atsakyti
Labas,

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 04 17, 09:02)
vdapr, o kaip tavo tėvams?

zinai... gyvena iki sekancio karto manau... ax.gif

NAujai prisijungusiai.... 4u.gif Laikykis mazut...

Zinot o as jauciuops itartinai gerai.... net nezinau... kazkaip kai nuvaziavus ant kapu pamaciau kad jau zydi visis krokai... taip gera ant dusios paliko... taip nurimau.... tik va nezinau ar ilgam.... g.gif kazkaip man net baisu jaustis gerai.... O dar sianakt sapna sapnavau... kad bisi kapai aplinkui apversti.... zolem apauges.... paminklu nera... tik musiskis graziai atrodo nieko nepaliestas.... net nezinau.... ir ko laukti ko tiketis... bijau, kad nebutu tyla pries audra....

Gabrieliuk, as kaip ir tu stengiuos isokt i nestuke.gif traukini... tik vis nesiseka... na bet kaip nors....
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2009 04 17, 15:13)
neisvaziavo dar, pastoti dar tikrai siemet galima suspet  smile.gif . sekmes pradedant.

Galima manau,bandysim 4u.gif
QUOTE(vdapr @ 2009 04 17, 15:16)

Zinot o as jauciuops itartinai gerai.... net nezinau... kazkaip kai nuvaziavus ant kapu pamaciau kad jau zydi visis krokai... taip gera ant dusios paliko... taip nurimau.... tik va nezinau ar ilgam....  g.gif  kazkaip man net baisu jaustis gerai.... O dar sianakt sapna sapnavau... kad bisi kapai aplinkui apversti.... zolem apauges.... paminklu nera... tik musiskis graziai atrodo nieko nepaliestas.... net nezinau.... ir ko laukti ko tiketis... bijau, kad nebutu tyla pries audra....
Gabrieliuk, as kaip ir tu stengiuos isokt i  nestuke.gif traukini... tik vis nesiseka... na bet kaip nors....

O gal viskas ir yra gerai,gal nebus jokios audros,o bus kokia gera staigmena ,pvz nestuke.gif Mes gyvenam su liudesiu,ilgesiu,sudraskancia sirdim ir taip bus visada,visada ir gal del to tas jausmas,kad jautiesi gerai yra toks pamirstas ir neiprastas g.gif
Isoksim mieloji,isoksim wub.gif Linkiu to is visos sirdies ir tau ir sau ir visoms kurios laukia tos akimirkos wub.gif

Atsakyti
Gabrieliuk 4u.gif

Biciuk maciau tavo foto.... thumbup.gif
Atsakyti
zinot, pazadu bent is savo, kaip nestuke.gif puses, kad uz jus visas planuojancias laikysiu kumscius. tikiuos dar ne viena pradziuginsit, kad ir pas jus atskrido gandras.
o as papasakosiu, kaip si kart as leliuka kvieciaus...tik nesijuokit blush-anim-cl.gif2. praeita vasara, po nesivystancio, ir beje netiketo nestumo( geriau kontraceptikus)su vyru nutarem, kad vistik reikalingas dar vienas zmogutis mums. taip spalio pradzioje pradejau gert foline rugsti ir kalbedavausi su isivaizduojamais vaikuciais, kurie angeliuku pavidale sedejo medzio sakose, pradedavau pasakot apie save, vyra, berniukus. tada sakydavau, kad va kokia didele seima taves laukia, ir jei yra norinciu gyvent tokioje seimoje, labai kvieciu nusileist nuo sakeles po mano sirdele. pirmiausia savo seima siuliau mergaitems, sakiau labai lauktume sesytes, bet jei mergaites bijo padukusiu broliu, tai lauksim dar vieno broliuko, jei tik atsiras norintis. aisku, dabar rasau ir pati juokiuos is saves. bet, mano kvietimas buvo isgirstas anksciau nei planavom, mano paskutines men buvo spalio12d.
tai tokia mano vaikiskai naivi planavimo istorija. tik dar karta prasau, nesijuokit.
Atsakyti
QUOTE(krismantas @ 2009 04 17, 19:35)
zinot, pazadu bent is savo, kaip  nestuke.gif puses, kad uz jus visas planuojancias laikysiu kumscius. tikiuos dar ne viena pradziuginsit, kad ir pas jus atskrido gandras.
o as papasakosiu, kaip si kart as leliuka kvieciaus...tik nesijuokit blush-anim-cl.gif2. praeita vasara, po nesivystancio, ir beje netiketo nestumo( geriau kontraceptikus)su vyru nutarem, kad vistik reikalingas dar vienas zmogutis mums. taip spalio pradzioje pradejau gert foline rugsti ir kalbedavausi su isivaizduojamais vaikuciais, kurie angeliuku pavidale sedejo medzio sakose, pradedavau pasakot apie save, vyra, berniukus. tada sakydavau, kad va kokia didele seima taves laukia, ir jei yra norinciu gyvent tokioje seimoje, labai kvieciu nusileist nuo sakeles po mano sirdele. pirmiausia savo seima siuliau mergaitems, sakiau labai lauktume sesytes, bet jei mergaites bijo padukusiu broliu, tai lauksim dar vieno broliuko, jei tik atsiras norintis. aisku, dabar rasau ir pati juokiuos is saves. bet, mano kvietimas buvo isgirstas anksciau nei planavom, mano paskutines men buvo spalio12d.
tai tokia mano vaikiskai naivi planavimo istorija. tik dar karta prasau, nesijuokit.

tai kad ner cia is ko juoktis.... wub.gif
Atsakyti
krismantas, kaip įdomu skaityti tavo gandrų kvietimo istoriją. Aš nesijuokiu, tik šypsausi, kartais mes kaip vaikai-įsivaizduojame tą, ko norime. O jei noras labai stiprus - jis būtinai išsipildys. Tikriausiai ir kitos bandys taip sau vaikiukus prišaukti.
naujai prisijungusiai mamytei - stiprus apkabinimas. Ir neužsidaryk savyje, lankykis čia, guoskis, kalbėkis... Palengvės negreit, bet tam kartui nusiraminimą visada čia randu. Va ir šiandien, buvau ant mažylio kapelio ir toks ilgesys užėjo cray.gif cray.gif cray.gif Net namo grįžus nesugebėjau nusiraminti, tai įkaliau xanax. O dabar jau lėksiu zubrinti - ryt du egzaminus laikau.
Nėštukėm - 4u.gif visom kitom - tiesiog ramaus ir šilto vakaro
Atsakyti