Įkraunama...
Įkraunama...

Salvija

Gražus, retas, ne kičinis. Pritariu mamoms, palaikančioms šį vardą 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2009 09 14, 06:39)
Gražus, retas, ne kičinis. Pritariu mamoms, palaikančioms šį vardą 4u.gif .

ACIUUU 4u.gif thumbup.gif
jis dukrytei labai tinka ir kadangi Salvijos raudonai ziedais zydi, aprengus mergyte raudona spalva, ji visa lyg prazysta, o be to mes ja vadiname Salvyte:) toks mielas ir siltas vardas wub.gif
Atsakyti
Man siaip labai grazus ne Salvija, o Salvinija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 11 21, 16:28)
Man siaip labai grazus ne Salvija, o Salvinija  mirksiukas.gif

aha,kadangi ji kaimynsteje(per 5 namus) gyvena ax.gif tai ir juokauja,kad juos garbei daveme dukrai varda:))
Atsakyti
Labai gražus vardas, buvo mūsų sąraše tiek moteriškas, tiek vyriškas variantai smile.gif
Atsakyti
Man nepatinka tokie saldūs vardai. Atrodo lyg su klaida būtų vardas parašytas - ne Salvija o Silvija. Silvija būtų gražiau,bet nežinau kodėl man visos Sofijos,Silvijos,Salvijos žiauriai saldžiai skamba ir yra labai ne mano skonio. schmoll.gif
Atsakyti
Grazus 4u.gif
Tik man taip pat is karto asociacijos su Silvija
Atsakyti
QUOTE(moshke123 @ 2009 11 21, 18:18)
Grazus  4u.gif
Tik man taip pat is karto asociacijos su Silvija

tik todel,kad Silviju daug, Salviju mazai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikilė @ 2009 11 21, 17:52)
Man nepatinka tokie saldūs vardai. Atrodo lyg su klaida būtų vardas parašytas - ne Salvija o Silvija. Silvija būtų gražiau,bet nežinau kodėl man visos Sofijos,Silvijos,Salvijos žiauriai saldžiai skamba ir yra labai ne mano skonio.  schmoll.gif

nu del kalidos, cia didelis klausimas g.gif
kitiems asocijacija su Skalvijos kinoteatru lotuliukas.gif
o del saldumo ax.gif todel jis ir patiko 4u.gif
Atsakyti
nėra vardas negražus, kiek neįprastas, bet normalus, turint omeny dabartinę neįprastų ausiai vardų madą... nes teko visiškai nesamoningų girdėt
gal painios žmonės ateity Silvija vadindami, nes tas labiau girdėtas...

bet tiesą sakant pati pirmoji asociacija tai tikrai buvo su "Skalvija", nes beveik kasdien pro ją važiuot tenką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikilė @ 2009 11 21, 16:52)
Man nepatinka tokie saldūs vardai. Atrodo lyg su klaida būtų vardas parašytas - ne Salvija o Silvija. Silvija būtų gražiau,bet nežinau kodėl man visos Sofijos,Silvijos,Salvijos žiauriai saldžiai skamba ir yra labai ne mano skonio.  schmoll.gif

Keista, man nei Salvija, nei Sofija neskamba saldžiai, o priešingai - tvirtai, didingai. "Salve" - taip buvo sveikinami imperatoriai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2009 11 21, 23:36)
Keista, man nei Salvija, nei Sofija neskamba saldžiai, o priešingai - tvirtai, didingai. "Salve" - taip buvo sveikinami imperatoriai  ax.gif

Na kiekvienam skirtingai. Man atrodo saldžiai jums ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2009 11 21, 19:22)

gal painios žmonės ateity Silvija vadindami, nes tas labiau girdėtas...

vieną kartą nenugirdę galbūt perklaus, ir tiek. nesuvokiu, kodėl Salviją turėtų Silvija vadinti, o Domą - Tomu tongue.gif
Atsakyti