Gražus, retas, ne kičinis. Pritariu mamoms, palaikančioms šį vardą
.

QUOTE(nutė @ 2009 09 14, 06:39)
ACIUUU

jis dukrytei labai tinka ir kadangi Salvijos raudonai ziedais zydi, aprengus mergyte raudona spalva, ji visa lyg prazysta, o be to mes ja vadiname Salvyte:) toks mielas ir siltas vardas

Man siaip labai grazus ne Salvija, o Salvinija

QUOTE(kabesita @ 2009 11 21, 16:28)
aha,kadangi ji kaimynsteje(per 5 namus) gyvena

Labai gražus vardas, buvo mūsų sąraše tiek moteriškas, tiek vyriškas variantai

Man nepatinka tokie saldūs vardai. Atrodo lyg su klaida būtų vardas parašytas - ne Salvija o Silvija. Silvija būtų gražiau,bet nežinau kodėl man visos Sofijos,Silvijos,Salvijos žiauriai saldžiai skamba ir yra labai ne mano skonio.

Grazus
Tik man taip pat is karto asociacijos su Silvija

Tik man taip pat is karto asociacijos su Silvija
QUOTE(moshke123 @ 2009 11 21, 18:18)
tik todel,kad Silviju daug, Salviju mazai

Papildyta:
QUOTE(Kikilė @ 2009 11 21, 17:52)
Man nepatinka tokie saldūs vardai. Atrodo lyg su klaida būtų vardas parašytas - ne Salvija o Silvija. Silvija būtų gražiau,bet nežinau kodėl man visos Sofijos,Silvijos,Salvijos žiauriai saldžiai skamba ir yra labai ne mano skonio. 

nu del kalidos, cia didelis klausimas

kitiems asocijacija su Skalvijos kinoteatru

o del saldumo

nėra vardas negražus, kiek neįprastas, bet normalus, turint omeny dabartinę neįprastų ausiai vardų madą... nes teko visiškai nesamoningų girdėt
gal painios žmonės ateity Silvija vadindami, nes tas labiau girdėtas...
bet tiesą sakant pati pirmoji asociacija tai tikrai buvo su "Skalvija", nes beveik kasdien pro ją važiuot tenką
gal painios žmonės ateity Silvija vadindami, nes tas labiau girdėtas...
bet tiesą sakant pati pirmoji asociacija tai tikrai buvo su "Skalvija", nes beveik kasdien pro ją važiuot tenką

QUOTE(Kikilė @ 2009 11 21, 16:52)

Keista, man nei Salvija, nei Sofija neskamba saldžiai, o priešingai - tvirtai, didingai. "Salve" - taip buvo sveikinami imperatoriai

QUOTE(Erszebeth @ 2009 11 21, 23:36)
Keista, man nei Salvija, nei Sofija neskamba saldžiai, o priešingai - tvirtai, didingai. "Salve" - taip buvo sveikinami imperatoriai 

Na kiekvienam skirtingai. Man atrodo saldžiai jums ne

QUOTE(adriatic @ 2009 11 21, 19:22)
vieną kartą nenugirdę galbūt perklaus, ir tiek. nesuvokiu, kodėl Salviją turėtų Silvija vadinti, o Domą - Tomu