QUOTE(extraño @ 2006 01 03, 21:55)
oho

o kokiu dar investiciju be to prireikia, kiek visas mokslo metu sezonas kainuotu
Aga, nagi dabar aš paskaičiuosiu

. Mėnesiui treniruotės -100 lt. choredrafija savaitei - 30 lt, mėnesiui - 120, gaunasi. Mes iš toli važinėjame tai mum kuras į savaite apie - 150 lt išeina. Nu gerai , kad už papildomas treniruotes mūsų trenerė neima nors ,
tai reiškias reikia dovanėlių Taigi mėnesiu gaunasi -apie 370 lt. Su treniruočių suknele mum pasisekė, papigiai pirkom ir tris metus tą pačią nešiojame

. O va varžybom 200 atsiėjo, ir tai ko tai man akučių trūksta , o viena apie -0,25 cnt. Pačiūžos - 600. Na suknelės ir pačiūžų tikiuosi dviem metam užteks, suknelė keisis tik tuo atveju jeigu programa pakeis . Aha o dabar linksmoji dalis : stovyklą. Šiemėt tokia buvo Kaune tai mėnesiui -600 lt. Mes šį karta atsisakėme nes mano mergina dar buvo nepribrendusi tam

. tai čia kiek žinau šiemet buvo papigiai nes pernai buvo Latvijoje o ten už 2 savaites, lygtais tėveliai po 1000 atsikratė( jei neklystu)

. O varžybos

, buvome Rygoje startinis mokestis 30 eurų, plius kelionė, nakvynė viskas iš savo kišenės.
Motina o jūs gal jau irgi planuojate programėle statytis

. Ir ten už 50 lt tai vienas vaikas būna ant ledo ar irgi daug
Žinot o aš tai naivuole buvau , kai vaiką čiuožti leidau galvojau kad čia visai nebrangu

. Bet kai pagalvoju tai vistiek ko gero už sportinius šokius čia pigiau gaunasi