QUOTE(katarina @ 2006 03 06, 18:19)
Pas mus pradedančių grupėje, vaikai eina visi norintys, tai ten jų laabai daug, o ta pradedančių grupė gali lankyti ir 3 metai , ir daugiau. Tiesa kiti jau po pusmečio papuola į kitas grupes

,
Motina siūlyčiau bandyt pasikalbėt su treneriais ir paprašyt , kad kažkur kitur perkeltu juk yra ir kitokių grupių

. Nors pas mus tai skaitosi kol vaikas kaip reikiant nečiuožia tol nepriima kitur, bet... galima viską apeiti
Čia paskutinį mėnesį pas mus neaišku kas. Tiksliau, aišku - visagalė rinka - jei ir taip norinčių pilna, tai kam stengti

Jei tik pradedančiųjų kolchozas būtų tai dar nieko... mane nervina, kai tariesi papildomai treniruotei, ir ateina

5 paauglės vos vos pastovinčios ir mano šešiametė
O kitų grupių kaip ir nėra

Išnuomojamas ledas, pusė jo atiduodama tikrai gerai čiuožiantiems (ten vaikai ne mažiau 3 metų lanko, maniškė niekaip neįsipaišytų), o likusioj pusėj bardakas, nuo trimečių iki paauglių, nuo pritūpimų iki šuoliukų... kol mažiau vaikų buvo, tai kaip ir nieko, viena trenerė tuos "grybus" prižiūri, kita jau prasičiuožusius, o dabar jau nieko nebesuprantu... pvz atveda 3 metų, visai nepastovintį ant pačiūžų. Trenerė jį apglėbus mokina, o ką kiti 10 tuo metu daro

taip, sąmoningesni mokosi savarankiškai, o 3-4-5 (o ir vyresni)metų į lubas vėpso

Nu ką aš žinau, pinigai gaunasi tikrai nemaži (minimum 200 lt/mėn), tai kaip ir geresnio serviso norėtųsi... Jau net pradėjau svarstyt, kad ne karo metas, yra tų trenerių, reik susimest 3-4 mamom ir treniruot tuos vaikus. Nes vežt į beprasmišką treniruotę man ir laiko gaila.
Motina, kaip jūsų aparatas suktukams daryti ? ar pasiteisino
dar neatsiuntė.