, Jei tik dėl to kad sportuotu tai tiks. Bet pasiekti kažka tai sunkiai. Nors visai nesenai sužinojau, kad mūsų trenerė pradėjo čiuožti nuo 9 metų
 , Jei tik dėl to kad sportuotu tai tiks. Bet pasiekti kažka tai sunkiai. Nors visai nesenai sužinojau, kad mūsų trenerė pradėjo čiuožti nuo 9 metų  , ir būdama ne visai kūda
 , ir būdama ne visai kūda   , o va ir prasimušė
 , o va ir prasimušė   . O rengtis tai mano mergina turi kelias sukneles. Viena varžybom, ir viena treniruotėm . Bet pradedant tai reikia vaikus rengti šilčiau ir storiau nes : būna laaabai daug kritimų, o ir juda jie nedaug todėl sušala greitai. O kiek supratau tai Klaipėdoje gyveni
 . O rengtis tai mano mergina turi kelias sukneles. Viena varžybom, ir viena treniruotėm . Bet pradedant tai reikia vaikus rengti šilčiau ir storiau nes : būna laaabai daug kritimų, o ir juda jie nedaug todėl sušala greitai. O kiek supratau tai Klaipėdoje gyveni   , o ten ar yra čiuožykla
 , o ten ar yra čiuožykla   

O mačiau būna pirkti ir baltu ir rudų pačiūžų.Čia tikriausiai reikia prie rubų derinti ?
 O mačiau būna pirkti ir baltu ir rudų pačiūžų.Čia tikriausiai reikia prie rubų derinti ? 
   Yra viena mergytė tokia apvalutė, minkštutė, bet kaip gražiai ji čiuožia, ir šuolius ir suktukus gražiausiai padaro
 Yra viena mergytė tokia apvalutė, minkštutė, bet kaip gražiai ji čiuožia, ir šuolius ir suktukus gražiausiai padaro  
  Sako: čia tie, kurie, lanko dailųjį čiuožimą, o čia tie, kurie mokosi čiuožinėti
 Sako: čia tie, kurie, lanko dailųjį čiuožimą, o čia tie, kurie mokosi čiuožinėti  Apsispręskit, sako
 Apsispręskit, sako  Taip, kad galima jokių gimnastikų, choreografijų nelankyt, tik 1-2 kartus per savaitę ateit pasičiuožt savo malonumui, pasimokyt pirmyn/atgal/apsisukt, dar ir šuoliuką vieną kitą
 Taip, kad galima jokių gimnastikų, choreografijų nelankyt, tik 1-2 kartus per savaitę ateit pasičiuožt savo malonumui, pasimokyt pirmyn/atgal/apsisukt, dar ir šuoliuką vieną kitą   
  aišku, galima netyčiom pataikyt, bet galima ir balon pinigus išmest. Kai pradės čiuožt, nusipirksit panaudotas, kurias po metų, kai vaikas išaugs, praktiškai už tą pačią kainą parduosit. O jei š... pirksi, tai net neparduosi niekam paskui
 aišku, galima netyčiom pataikyt, bet galima ir balon pinigus išmest. Kai pradės čiuožt, nusipirksit panaudotas, kurias po metų, kai vaikas išaugs, praktiškai už tą pačią kainą parduosit. O jei š... pirksi, tai net neparduosi niekam paskui  
  (JAU NUGALĖJOM ŠOKDYNĘ
 (JAU NUGALĖJOM ŠOKDYNĘ  ), o nuo pirmadienio dar į papildomą čiuožimą
 ), o nuo pirmadienio dar į papildomą čiuožimą  mes čia, tipo, apsisprendėm dailųjį čiuožimą lankyt, o ne čiuožinėt mokytis
 mes čia, tipo, apsisprendėm dailųjį čiuožimą lankyt, o ne čiuožinėt mokytis 
 Suėjo, kaip tikra
  Suėjo, kaip tikra   

Sako: čia tie, kurie, lanko dailųjį čiuožimą, o čia tie, kurie mokosi čiuožinėti
  , ir taip pasitrina metus nu max 2 o paskui meta. Bet aš tai jai pasakiau jeigu nenori rimtai sportuot
 , ir taip pasitrina metus nu max 2 o paskui meta. Bet aš tai jai pasakiau jeigu nenori rimtai sportuot  tai parinksiu pigesnius šokius(tautinius ar moderniu), o jau jeigu čiuožiam tai čiuožiam. Labai džiaugiuosi kad pavyko su šokdyne susitvarkyti
  tai parinksiu pigesnius šokius(tautinius ar moderniu), o jau jeigu čiuožiam tai čiuožiam. Labai džiaugiuosi kad pavyko su šokdyne susitvarkyti   
   , sakiau kad truputi pasikankinsit ir viskas bus gerai. Aš tai Goda verčiu jau ir namie dirbti ir žinai pastebėjau
 , sakiau kad truputi pasikankinsit ir viskas bus gerai. Aš tai Goda verčiu jau ir namie dirbti ir žinai pastebėjau   kad pvz libelo(suktukas kregždėje
 kad pvz libelo(suktukas kregždėje  ) ji nedarydavo kaip reikiant, o po nemažai treniruočių namie vaizdas pasikeitė
 ) ji nedarydavo kaip reikiant, o po nemažai treniruočių namie vaizdas pasikeitė   ir labai stipriai. Taigi reik kuo daugiau dirbti namie
 ir labai stipriai. Taigi reik kuo daugiau dirbti namie   , ir kregždėje aš ją pastatau ir skaičiuojame iki 10 dabar jau išstovi , ir šuolius namie šokinėjame
 , ir kregždėje aš ją pastatau ir skaičiuojame iki 10 dabar jau išstovi , ir šuolius namie šokinėjame 

Per tris mėnesius aš jau tiek kartų girdėjau "nenoriu/tingiu/atsibodo/man per sunku" ir etc...
 Per tris mėnesius aš jau tiek kartų girdėjau "nenoriu/tingiu/atsibodo/man per sunku" ir etc...  Bet juo toliau juo geriau
 Bet juo toliau juo geriau  Dabar jau pajuto kažkokį azartą, pagyrė kelis kartus ją, beto pajuto, kad tikrai gali išmokti, visiškai dingo baimės jausmas
 Dabar jau pajuto kažkokį azartą, pagyrė kelis kartus ją, beto pajuto, kad tikrai gali išmokti, visiškai dingo baimės jausmas  Aš pati kažkada seniai seniai mečiau šokius, net pati nesuprantu kodėl
 Aš pati kažkada seniai seniai mečiau šokius, net pati nesuprantu kodėl  paskui gailėjaus, bet buvo vėlu
 paskui gailėjaus, bet buvo vėlu  O vat būtų man kas griežtai pasakęs
 O vat būtų man kas griežtai pasakęs   

, o dabar ir laabai gailiuosi todėl ir savo vaikui neleisiu paauglystėje mesti nes žinau , kad gailėsis
 , o dabar ir laabai gailiuosi todėl ir savo vaikui neleisiu paauglystėje mesti nes žinau , kad gailėsis  Taip ir likau prie suskilusios geldos
 Taip ir likau prie suskilusios geldos  
  Bet mesti leisiu tik tada, jei ras kažką, kas tikrai tikrai daug labiau patiks, ir niekaip neišeis suderint. Kad ir dabar, būna kalba, kad nenori, kad trenerė nepatinka, kad atsibodo ir etc., bet, žiūrėk, apsisukus, jau piešia kokias pačiūžas norės pirkti, ar kregždutę bando ant žemės daryt
 Bet mesti leisiu tik tada, jei ras kažką, kas tikrai tikrai daug labiau patiks, ir niekaip neišeis suderint. Kad ir dabar, būna kalba, kad nenori, kad trenerė nepatinka, kad atsibodo ir etc., bet, žiūrėk, apsisukus, jau piešia kokias pačiūžas norės pirkti, ar kregždutę bando ant žemės daryt  Vat ir tikėk tais vaikais
 Vat ir tikėk tais vaikais  O lengva niekur nėra
 O lengva niekur nėra  Beto, man šitas sportas tuo patinka, kad įeina visos mergaitėms patinkančios veiklos - ir čiuožimas ir gimnastika, ir choreografija
 Beto, man šitas sportas tuo patinka, kad įeina visos mergaitėms patinkančios veiklos - ir čiuožimas ir gimnastika, ir choreografija  
  O jei pakvietimų negausim, o bilietų jokių nebeliks
  O jei pakvietimų negausim, o bilietų jokių nebeliks  arba liks tik už 120 lt
 arba liks tik už 120 lt  

)  apsimaut
 )  apsimaut  

nepadaro nieko
 nepadaro nieko   Viskas labai labai redukuota
 Viskas labai labai redukuota  Gal kaip trečiam mokymosi mėnesiui ir nieko, bet eina laikas, o kartu su juo ir nemaži pinigai
 Gal kaip trečiam mokymosi mėnesiui ir nieko, bet eina laikas, o kartu su juo ir nemaži pinigai  
  Graudu žiūrėt, kaip vaikui nieks nesigauna
 Graudu žiūrėt, kaip vaikui nieks nesigauna  Ir kai pagalvoji, kam tokius pinigus čiuožimo treniruotėm kišt, jei vistiek, be papildomo darbo niekas neišeis
 Ir kai pagalvoji, kam tokius pinigus čiuožimo treniruotėm kišt, jei vistiek, be papildomo darbo niekas neišeis  

Šiuo momentu, man rodos, kad reikalas beviltiškas, bet kai geriau pagalvoji, tai jai dar šešerių nėra, iš vaikų galima daug ką išspaust
 Šiuo momentu, man rodos, kad reikalas beviltiškas, bet kai geriau pagalvoji, tai jai dar šešerių nėra, iš vaikų galima daug ką išspaust  . Beto, lankstus kūnas dar nė vienam nepakenkė
 . Beto, lankstus kūnas dar nė vienam nepakenkė  
  bet š...... ant pagaliuko gaunas
 bet š...... ant pagaliuko gaunas  
  , beto, turim problemų su valgymu, tai mergina teikiasi po treniruotė užkąsti - mažiau 6 lt nesigauna
 , beto, turim problemų su valgymu, tai mergina teikiasi po treniruotė užkąsti - mažiau 6 lt nesigauna  (nors, tiesa, maniškė tik 2k/sav čiuožia, o kai kasdien, tai
 (nors, tiesa, maniškė tik 2k/sav čiuožia, o kai kasdien, tai   , treniruotės kaina visai kaip asmeninės gaunasi
 , treniruotės kaina visai kaip asmeninės gaunasi  )
 ) 
  Nors gal patiks, nes dabar tai "užsikabliavo", jau pati ir per šokdynę visaip bando, pati prašo ją palankstyt, pati bando kregždute stovėt
 Nors gal patiks, nes dabar tai "užsikabliavo", jau pati ir per šokdynę visaip bando, pati prašo ją palankstyt, pati bando kregždute stovėt  Tik, kad aš, tundra, kai nežinau pati kaip taisyklingai daryt, tai ir susipykstam. Čia labai Katarinos nuotraukos padėjo
 Tik, kad aš, tundra, kai nežinau pati kaip taisyklingai daryt, tai ir susipykstam. Čia labai Katarinos nuotraukos padėjo   Parodžiau, sakau - va, žiūrėk, kaip tavo metų mergytė daro, užtai ir suknelę kokią gražią turi
 Parodžiau, sakau - va, žiūrėk, kaip tavo metų mergytė daro, užtai ir suknelę kokią gražią turi  Taip išmoksi, ir tau nupirksiu
 Taip išmoksi, ir tau nupirksiu  

Jei dar lanko imčiaus, tai tikriausiai smurtaujančia motina patapčiau
 Jei dar lanko imčiaus, tai tikriausiai smurtaujančia motina patapčiau  
  Irgi vargo vakarėlis
 Irgi vargo vakarėlis  O dar pasistiebt reikia, o dar kartu ir rankas kilnot
 O dar pasistiebt reikia, o dar kartu ir rankas kilnot