QUOTE(Motina @ 2005 11 04, 12:34)
Katarina, tai dar pigiai prasisuki, pas mus vien sultys 2 lt  , beto, turim problemų su valgymu, tai mergina teikiasi po treniruotė užkąsti - mažiau 6 lt nesigauna (
 , beto, turim problemų su valgymu, tai mergina teikiasi po treniruotė užkąsti - mažiau 6 lt nesigauna (
 , beto, turim problemų su valgymu, tai mergina teikiasi po treniruotė užkąsti - mažiau 6 lt nesigauna (
 , beto, turim problemų su valgymu, tai mergina teikiasi po treniruotė užkąsti - mažiau 6 lt nesigauna (Kad papigiai tai taip
 ten dienos pietūs 5 lt kainuoja, tai kartais ir patys pavalgome
  ten dienos pietūs 5 lt kainuoja, tai kartais ir patys pavalgome   . O manoji ir nieko nevalgo tai ir aš neatsakyčiau nuvesti į barą kad tik valgytu
 . O manoji ir nieko nevalgo tai ir aš neatsakyčiau nuvesti į barą kad tik valgytu   O pas mus viskas taip vyksta: jeigu nedirba tai gryžus iki vakaro sportuoja, bet jeigu gerai čiuožia tai tada nustato akis ir gal gali ? gali ??O kas idomiausia  kad jei ir nenubausta tai vistiek namie pati šoka, suktukus daro
 O pas mus viskas taip vyksta: jeigu nedirba tai gryžus iki vakaro sportuoja, bet jeigu gerai čiuožia tai tada nustato akis ir gal gali ? gali ??O kas idomiausia  kad jei ir nenubausta tai vistiek namie pati šoka, suktukus daro   matyt jau į kraują iauge
 matyt jau į kraują iauge   
 O aš tai kregždes, krepšelius per tiek metų žinau kaip turi atrodyti, bet šuolių tai niekaip neskiriu

Vat pagalvojau
 amžius tai tas pats gi būsimos konkurentės auga
 amžius tai tas pats gi būsimos konkurentės auga  
   , kada nors ir susitiksim varžybose
 , kada nors ir susitiksim varžybose  O musiškiai patys geriausi tai buvo Čekijoje tai keli vaikai labai geras vietas parsivežė
 O musiškiai patys geriausi tai buvo Čekijoje tai keli vaikai labai geras vietas parsivežė   
   Goda kaip pamatė laimėtas taures kažkada tai sako o kaip man tiktu mano kambaryje .O paskui "senukuose "pamatėm prašė nupirkt
 Goda kaip pamatė laimėtas taures kažkada tai sako o kaip man tiktu mano kambaryje .O paskui "senukuose "pamatėm prašė nupirkt   Tai aš jai ir sakau jei daug dirbsi tai ir užsidirbsi .
 Tai aš jai ir sakau jei daug dirbsi tai ir užsidirbsi . O šiaip tai jeigu kyla Godai ožiai, arba viena kartą klausė ir kodėl tu mane į čiuožyklą leidai
 tai aš iš karto pasakau: nu gerai metam aš greit parduodu pačiūžas, sukneles
  tai aš iš karto pasakau: nu gerai metam aš greit parduodu pačiūžas, sukneles   
   laaabai padeda
  laaabai padeda