Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(žostautė @ 2009 05 05, 17:49)
Labai puikus daržiukas  thumbup.gif  Gudriai sukabinėta viskas. Man tai žadėjo palanges padaryt, tai kol kas viskas kur papuolė sudėliota  blush2.gif

Čia išsamiau truputį parašinėju apie savo daržiuką  blush2.gif

http://balkonas.blogspot.com

Labai graziai sukurtas Blogas 4u.gif Norejau paklausti, o jus melisas kai sejot, tai kiek supratau zemem neuzpylet? Gal man del to nelenda niekas? Gal per sunku? Bet as tik vos vos uzberiau.
Ir dar del tu mano agurku. Ka daryti, kad lapai nedziutu? g.gif
O pomidorai kai kurie pradejo durniuoti, pradejo gelsti kai kuriu lapai. O cia nuo ko/ gal pas kuria irgi gelsta?
Atsakyti
QUOTE(aistulle2000 @ 2009 05 06, 10:11)
Labai graziai sukurtas Blogas 4u.gif  Norejau paklausti, o jus melisas kai sejot, tai kiek supratau zemem neuzpylet? Gal man del to nelenda niekas? Gal per sunku? Bet as tik vos vos uzberiau.
Ir dar del tu mano agurku. Ka daryti, kad lapai nedziutu? g.gif
O pomidorai kai kurie pradejo durniuoti, pradejo gelsti kai kuriu lapai. O cia nuo ko/ gal pas kuria irgi gelsta?

Ačiū 4u.gif
Melisų sėklų neužpylinėjau žemėm, mairūnų irgi nė.
Dėl agurkų tai... mano palaistyti gerai nustoja leipt. Karšta jiems. Svyyyyyyra galvelė į šoną, pripili vandens, vėl stovi tiesiai smile.gif
Pas mane truputį bandė gelst skiltlapiai, bet dabar lyg vėl viskas ok unsure.gif
Atsakyti
O aš mairūnų, melisų, čiobrelių, raudonėlių sėklas žemėm užpyliau, plonu sluoksneliu, kažin ar išdygs? Tokios jau mikroskopinės tos sėklos, bet man pasirodė, kad joms bus jaukiau po žemėm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Didele_meile @ 2009 05 05, 18:18)
Stai mano darzelis balkone smile.gif tik labai nepeikit smile.gif Cia mano pirmasis toks bandymas  blush2.gif
http://public.fotki....-/p4030320.html (slaptazodis balkonas, nuo 12 foto smile.gif

Kaip sauniai, va kita met reiktu agurkiuku uzveisiti. labai graziai atrode ilgame vazone. (beje graziai sviestuvas kambario padekoruotas mirksiukas.gif )

QUOTE(žostautė @ 2009 05 05, 18:49)
Labai puikus daržiukas  thumbup.gif  Gudriai sukabinėta viskas. Man tai žadėjo palanges padaryt, tai kol kas viskas kur papuolė sudėliota  blush2.gif

Nu pasakiska, va tokio vazono zemuogems ieskojau, paskaiciaus atradau kur jais prekiauja. Aciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=rimulia12,2009 05 06, 17:25]
Kaip sauniai, va kita met reiktu agurkiuku uzveisiti. labai graziai atrode ilgame vazone. (beje graziai sviestuvas kambario padekoruotas mirksiukas.gif )
Tas orandzinis kambario sviestuvas... lotuliukas.gif ten buvo plika lempute, o kadangi sviecia i akis, todel ten uzdeta dalis nuo puokstes aukstyn kojom lotuliukas.gif tma kartui padejo, taip ir pasiliko kol kas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Didele_meile: 06 gegužės 2009 - 17:15
QUOTE(žostautė @ 2009 05 05, 17:49)

oj kaip grazhu wub.gif , ir zhemuogytem gera ideja thumbup.gif
tik deja, viena vakara patingejusi ineshti savo zhemuogeles jas nushaldzhiau...
nebeturiu zhemuogiu cray.gif
uzhtai savo ridikelius jau valgom essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 07 gegužės 2009 - 09:44
kaip šalta! blink.gif doh.gif mano pomidoriukai su agurkais nušals, jei neišlįs saulutė verysad.gif nes tokio dydžio vazonai ir kibirai, kad turiu laikyti balkone unsure.gif pomidorus aprengiau maišeliais biggrin.gif kad bent kiek saugesni būtų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 07, 10:57)
kaip šalta!  blink.gif  doh.gif  mano pomidoriukai su agurkais nušals, jei neišlįs saulutė  verysad.gif  nes tokio dydžio vazonai ir kibirai, kad turiu laikyti balkone  unsure.gif  pomidorus aprengiau maišeliais  biggrin.gif  kad bent kiek saugesni būtų  unsure.gif

As kaip zinodama vakar viska susinesiau i kambari, tai vaizdelis namuose nekoks, pilna kaip sakant "bambaliu" biggrin.gif
Ryt jau pranesa siltesius orus, tai reiks atgal isnest
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 07, 09:57)
kaip šalta!  blink.gif  doh.gif  mano pomidoriukai su agurkais nušals, jei neišlįs saulutė  verysad.gif  nes tokio dydžio vazonai ir kibirai, kad turiu laikyti balkone  unsure.gif  pomidorus aprengiau maišeliais  biggrin.gif  kad bent kiek saugesni būtų  unsure.gif

Neturėtų sušalti - minuso juk nėra. Aš tai dar į galutinius vazonus neišsodinau, vis dėl tų laukiamų atšalimų. Dar turėtų atšalti kai obelys žydės schmoll.gif
Atsakyti
o as per savo magistrini nebeturiu laiko pasirupint savo augintiniais doh.gif kadangi pomidoru lapai apatiniai jau pradjeo geltonuot, tai i siek tiek didesnius vazonelius persodinau ir viskas, tai trumpam viskas susitvarke, bet neilgai, nes jau realiai rektetu persodint i normalius didelius, bet ner kada, o ir zemiu nebeturiu, reik vaziuot pirkt doh.gif niu bet gal kaip nors dar pakentes iki 15, kai jau turesiu atiduot darba, tada ta savaitgali visa skirsiu tik savo augintiniams biggrin.gif

o agurkas nesupratau bajerio doh.gif sakot yra vyriski ir moteriski ziedai? g.gif o tai kuo jie skiraisi? viena minejo, kad moteriski jau buna su agurkiukais g.gif mano agurkas jau viena karta zydejo, nuzydejo, jau numete viena zieduka, siandien jau antrieji ziedai prasiskleide g.gif bet kaip tu agurkiuku nemaciau taip ir nemaciau, negi pas mane prazydo tik vyriski ziedai? g.gif

tai kas tada dabar bus? neturesiu agurku? biggrin.gif jau persogandau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marimacho: 07 gegužės 2009 - 10:07
Agurkai prie +10 temperatūros nustoja augti, pomidorai, esant žemesnei nei +15 temperatūrai, nebežydi verysad.gif todėl taip ir pergyvenu unsure.gif na, tikiuosi, kad ryt atšils, nes kitaip doh.gif
P.S.: o NEvazoniniai pomidorai pas mane pasodinti juk 20 l talpos kibiruose, tai jau tikrai negalėjau sunešioti visko į kambarį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2009 05 07, 11:06)
o agurkas nesupratau bajerio  doh.gif  sakot yra vyriski ir moteriski ziedai?  g.gif  o tai kuo jie skiraisi? viena minejo, kad moteriski jau buna su agurkiukais  g.gif  mano agurkas jau viena karta zydejo, nuzydejo, jau numete viena zieduka, siandien jau antrieji ziedai prasiskleide  g.gif  bet kaip tu agurkiuku nemaciau taip ir nemaciau, negi pas mane prazydo tik vyriski ziedai?  g.gif

tai kas tada dabar bus? neturesiu agurku?  biggrin.gif  jau persogandau  biggrin.gif

Tai bus tu agurku, pas mane irgi zydejo vien vyriskiniai, prazydedavo ir nukrisdavo. Niekaip nesupratau kur reikia pamatyti ta moteriskini su agurkiuku. Bet va vienas ziedukas buvo jau su agurkiuku. Ir ziuriu kiti taip pat jau rodosi. Taip, kad nepergyvenk mirksiukas.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2009 05 07, 11:08)
Agurkai prie +10 temperatūros nustoja augti, pomidorai, esant žemesnei nei +15 temperatūrai, nebežydi  verysad.gif  todėl taip ir pergyvenu  unsure.gif  na, tikiuosi, kad ryt atšils, nes kitaip  doh.gif
P.S.: o NEvazoniniai pomidorai pas mane pasodinti juk 20 l talpos kibiruose, tai jau tikrai negalėjau sunešioti visko į kambarį  lotuliukas.gif

Na taip, tu kibiru tikrai netampysi. o jus buvot minejusi, kad vazoniniai jau turi zieduku ar taip?Mano tai dar nesimato schmoll.gif
Atsakyti