Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(aistulle2000 @ 2009 05 07, 10:21)
Tai bus tu agurku, pas mane irgi zydejo vien vyriskiniai, prazydedavo ir nukrisdavo. Niekaip nesupratau kur reikia pamatyti ta moteriskini su agurkiuku. Bet va vienas ziedukas buvo jau su agurkiuku. Ir ziuriu kiti taip pat jau rodosi. Taip, kad nepergyvenk mirksiukas.gif

niu gerai, tai lauksiu tada moterisku ziedu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2009 05 07, 11:44)
oj kaip grazhu  wub.gif , ir zhemuogytem gera ideja  thumbup.gif
tik deja, viena vakara patingejusi ineshti savo zhemuogeles jas nushaldzhiau...
nebeturiu zhemuogiu  cray.gif
uzhtai savo ridikelius jau valgom  essen.gif

Puoliau ir as savuju ziuret, bet maniskiai nors mazuciukai dar bet puikiai laikosi, saulutej sildosi. O de ridikeliu net nepagalvojau kad butu galima ir juos seti.
Atsakyti
katinas dar viena sparagine pupele nulauze - bande atsikast doh.gif gavo per uodega uz tai blush2.gif
zemuogytes praretinau - auga po truputi
kilo klausimas del salotu - ar jas reikia retinti? iki kiek? tas pats klausimas su bazilikais ir petrazolem - nedideli dar augaliukai, bo pirmas sejimas niekas nesudygo, bet mazus retint lengvaiu blush2.gif
Atsakyti
grazus kokie darzeliai thumbup.gif
reiks ir man jau nufotkint, kai saulute islys...

maniskiai augaleliai tai balkone nakvoja, istiklintas, palieku el. termometra, kuris atminti turi, tai nakti maziausiai buvo 13 laipsniu....

as norejau Mikuotukes paklaust del dilgeliu istraukos - jau prisikirpau dilgeliu wink.gif ir uzplikiau - kiek laiko reikia laikyti ir kaip skiesti? prasom patarti 4u.gif (puse trilitrinio digeliu ir vandens iki virsaus)
Atsakyti
Sveikos mielosios
Noriu jums pasiguosti. Nezinau, kas atstitiko su mano pomidorais. Ju lapai susisuke ir atsirado dideliu rudu demiu. Bet, kas svarbiausia, kad tik tiems pomidorams, kurie persodinti i 5 litru butelius, o kitiems viskas gerai. Nuvaziavau i parduotuve "Seklos" nusipirkti kokiu priemoniu gelbeti pomidorus, tai man pasake, kad mano pomidorai susirgo veziu blink.gif dave vienu trasu, sake gal pades, o gal reikes ismesti. Tqai vat, nesupratau kaip cia atsitiko. verysad.gif
I kokia zeme jus sodinot pomidorus?
Atsakyti
QUOTE(aistulle2000 @ 2009 05 07, 11:21)
Tai bus tu agurku, pas mane irgi zydejo vien vyriskiniai, prazydedavo ir nukrisdavo. Niekaip nesupratau kur reikia pamatyti ta moteriskini su agurkiuku. Bet va vienas ziedukas buvo jau su agurkiuku. Ir ziuriu kiti taip pat jau rodosi. Taip, kad nepergyvenk mirksiukas.gif
Na taip, tu kibiru tikrai netampysi. o jus buvot minejusi, kad vazoniniai jau turi zieduku ar taip?Mano tai dar nesimato schmoll.gif

dar žinau, kad jei vienerių metų senumo sėklos, tai augalas turi daugiau vyriškų žiedų, o 2-3 metų senumo dera geriau mirksiukas.gif bet bet kokiu atveju, derliaus bus drinks_cheers.gif
taip, vazoniniai su pumpurais, o šilnaminių pomidorų daigas vienas žydi doh.gif toookiam kibire sėdėdamas schmoll.gif
QUOTE(InDovi @ 2009 05 07, 14:26)
grazus kokie darzeliai  thumbup.gif
reiks ir man jau nufotkint, kai saulute islys...

maniskiai augaleliai tai balkone nakvoja, istiklintas, palieku el. termometra, kuris atminti turi, tai nakti maziausiai buvo 13 laipsniu....

as norejau Mikuotukes paklaust del dilgeliu istraukos - jau prisikirpau dilgeliu wink.gif ir uzplikiau - kiek laiko reikia laikyti ir kaip skiesti? prasom patarti  4u.gif  (puse trilitrinio digeliu ir vandens iki virsaus)

dėl kirpimo - šaunuolė 4u.gif 4u.gif
uh, geras raugas bus lotuliukas.gif kokias 10-14 d. galima drąsiai laikyti - kvapas bus tikrai nekoks, bet taip ir turi būti cool.gif O tada skiesti su vandeniu, darant 10% mirkalą - 1 stiklinė dilgėlynės+9 stiklinės vandens. arba 0,5 stiklinės+4-5 st. vandens rolleyes.gif čia purškimui nuo kenkėjų. O štai tręšimui (kartą per 1,5 sav.) galima stipresnį skiedinį užsitaisyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikuotuke: 07 gegužės 2009 - 15:30
Klausykit, o pomidorai savidulkiai?
Susimasciau darbar. Pas mane vienas tera. Zydi jau, bet nezinau, ar reikia kaip nors stengtis apdulkint ar dar ka. Nes atrodo, kad ziedai pas ji moteriski (ner kuokeliu).
Gal ir nusisneku... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2009 05 07, 18:37)
Klausykit, o pomidorai savidulkiai?
Susimasciau darbar. Pas mane vienas tera. Zydi jau, bet nezinau, ar reikia kaip nors stengtis apdulkint ar dar ka. Nes atrodo, kad ziedai pas ji moteriski (ner kuokeliu).

Savidulkiai,agurkai tai ne,jiems reikia pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 05 07, 22:00)
Savidulkiai,agurkai tai ne,jiems reikia pagalbos.

niu del agurku, irgi priklauso kokiu turit, pvz pas mane ir agurkai savidulkiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Paklausiu gal ir kvailoko klausimo, bet kokiame maziausiame inde galima auginti pomidorus? Cia kitos kalba apie 5 litru taplas ir pan... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Didele_meile @ 2009 05 08, 08:38)
Paklausiu gal ir kvailoko klausimo, bet kokiame maziausiame inde galima auginti pomidorus? Cia kitos kalba apie 5 litru taplas ir pan...  g.gif

Jeigu vazoniniai pomidorai, tai BENT 5l talpos vazonas ar "bambalis", o jei tikri, šiltnaminiai, tai pas mane balkone 20 l kibiruose įsikūrė, nes kitaip šaknims nepakaks vietos ir augalas ims nykti.
Atsakyti
vaje vaje, kokia laimė, saulutė truputį balkoną pašildė bigsmile.gif thumbup.gif nes vargšai augaliukai, nors imk ir šilto oro ventiliatorių statyk doh.gif schmoll.gif
Atsakyti