Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis balkone

QUOTE(Didele_meile @ 2009 05 14, 14:22)
Pasisejau paprastu pomidoru, bet sako, kad jie balkone neauga, nes kaip supratau nera savidulkiai. Tai nebus derliaus pas mane? g.gif

QUOTE(žostautė @ 2009 05 14, 17:12)
Tai kad visi pomidorai savidulkiai  unsure.gif

tai kaip iš tikro yra?? g.gif negąsdinkit manęs, nes ateities planuose matau tokį derlių biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 15 gegužės 2009 - 07:26
QUOTE(something else @ 2009 05 15, 07:26)
tai kaip iš tikro yra?? g.gif negąsdinkit manęs, nes ateities planuose matau tokį derlių  biggrin.gif
user posted image

optimistė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane jau agurku derlius yra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2009 05 15, 08:58)
optimistė lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jmj.. nežudykit mano entuziazmo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos darzininkes 4u.gif
jungiuosi prie jusu. Radau internete puslapiuka apie balkone auginamas darzoves. Labiausiai patiko arbuziuku auginimas
http://www.mybalcony...atermelons.html
Pasisejau ir pati. Naka, sekmingai isdygo keletas daigeliu ir puikiai auga. Ziuresim koks bus derlius rolleyes.gif
Gal kas jau esate bandziusios juos auginti?
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 05 15, 10:04)
Pas mane jau agurku derlius yra  bigsmile.gif

Jau valgai? bigsmile.gif

QUOTE(Egzo @ 2009 05 15, 11:18)
jungiuosi prie jusu. Radau internete puslapiuka apie balkone auginamas darzoves. Labiausiai patiko arbuziuku auginimas
Pasisejau ir pati. Naka, sekmingai isdygo keletas daigeliu ir puikiai auga. Ziuresim koks bus derlius  rolleyes.gif 

Labai mieli "šerniukai" smile.gif Tik va sėklų kitam sezonui tų miniatiūrinių augalų reikia jau dabar pradėt rinkti... Schetelig Vilniuje mačiau mini agurkiukų, o Kalvarijų turguje - vijoklinių baklažanų smile.gif Manau, visai tiktų balkone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2009 05 15, 11:18)
Pasisejau ir pati. Naka, sekmingai isdygo keletas daigeliu ir puikiai auga. Ziuresim koks bus derlius  rolleyes.gif 

Gal galima išversti blush2.gif

Mano daržas sudžiūvo, kol gulėjau ligoninėj, ačiū D, kad pomidorų pora išliko, tai persodinau ir jie gražiai auga, bent tiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 05 15, 12:10)
jmj.. nežudykit mano entuziazmo  doh.gif  lotuliukas.gif

auginau pries 3 metus pomidorus balkone, buvo labai auksti, stori, graziai zydejo, taciau derliaus nedave. Uzaugo keli mazi pomidoriukai. blush2.gif

Taciau pernai drauge rado pirkti pomidoru seklu, specialiai pritaikytu auginti balkonuose, jai uzaugo derlius apie keli kilogramai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grok @ 2009 05 15, 14:09)
auginau pries 3 metus pomidorus balkone, buvo labai auksti, stori, graziai zydejo, taciau derliaus nedave. Uzaugo keli mazi pomidoriukai. blush2.gif

Taciau pernai drauge rado pirkti pomidoru seklu, specialiai pritaikytu auginti balkonuose, jai uzaugo derlius apie keli kilogramai  lotuliukas.gif

Reikia daryti skersvėjuką arba eit po pomidoryną pasivaikščiot augalus judinant, nes jei jie visai nejuda, tai ir neapsidulkina biggrin.gif ir dar kai per karšta neapsidulkina.
Atsakyti
QUOTE(Grok @ 2009 05 15, 14:09)
Taciau pernai drauge rado pirkti pomidoru seklu, specialiai pritaikytu auginti balkonuose, jai uzaugo derlius apie keli kilogramai  lotuliukas.gif

reikia manyti, būsiu ta, kuri pakartos jos sėkmę biggrin.gif

QUOTE(žostautė @ 2009 05 15, 15:52)
Reikia daryti skersvėjuką arba eit po pomidoryną pasivaikščiot augalus judinant, nes jei jie visai nejuda, tai ir neapsidulkina biggrin.gif ir dar kai per karšta neapsidulkina.

o, dėkui už patarimus 4u.gif žinosiu kaip anuos rupūžiokus dulkintis priversti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 05 15, 16:02)
reikia manyti, būsiu ta, kuri pakartos jos sėkmę  biggrin.gif
o, dėkui už patarimus 4u.gif žinosiu kaip anuos rupūžiokus dulkintis priversti  laugh.gif

Jau mes čia kalbėjom, tik ten apie agurkus buvo. Apsirengi drugeliu kokiu ar bitele, iš vielutės ūselius pasidarai ir žūžūžū žūžūžū po darželį biggrin.gif
Dar šiandien bičiulis variantą pasiūlė, sakė, reikia kokį mažą pūkuotą daikčiuką rast, jam a la sparniukus prikijuot, už virvutės pririšt ir švelniai dūzgiant artinti jį prie žiedelio. Pačiam rekomenduojama tuo metu būt pasislėpus po kokia maskuojančių spalvų paklode ("aš mažas debesėlis, visai aš ne lokys"), nes tie dalykai yra pakankamai intymūs ir, jei žiedelis pajus, kad yra stebimas, gali nieko nesigaut biggrin.gif

O gal kas žinot kaip ten su žemuogių seksualiniu gyvenimu viskas yra? Jeigu bičių balkone neturiu, tai ir joms žydint reiks persirenginėt? unsure.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif laugh.gif
balionas Tau už geras emocijas 4u.gif man šiandien jų labai reikėjo smile.gif
Atsakyti