Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(kinrozyte @ 2009 04 15, 15:00)
man sprogduku irgi neskyre,o dabar sake ziures kaip bus. o kada gyd. nusprendzia ,kad jie reiklalingi g.gif (atleiskit uz durna klausima)

Šiaip, stimuliuotam cikle, jeigu folikulai užauga tinkamo dydžio (18-24 mm), turėtų visada sprogdukus skirti, kad folikulai neovuliavę, neperaugtų į cistas g.gif O ar folikulai pakankamo dydžio, stebi echoskopu.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 04 15, 17:36)
man visi ankstyvi buvo,iki 6 savaiciu.Skausmas ne didesnis nei per mm,is pradziu tepliot ruzavai pradedavo,po to rudas senas kraujas ir tik tada smarkiau kaip per mm.Viskas savaime iseidavo,abrazijos ne karto neprireike.
Per pirma gal ir buvo galima ka padaryt,tik nedaejo man,kad nescia galejau buti.Buvo pastojimas ir ,matyt,su juo mm.Tepliot pradejo taip iseitu 10cd,net nepagalvojau,kad nestumas.Tik veliau daejo testa padaryt,net ir tas kai teigiama parode,tuom nesitikejo.

bet iki tu 6 sav ar jauti kanors? ar nieko? nes va draugei tai labai skauda pilvas ir pas ja viskas gerai, auga graziai leliukas pilvelyje, jau 7sav. o as pvz nejauciu nieko, jei nezinociau kad esu nescia tai net neitarciau to pati.. todel kazkaip labai viskuom domiuosi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 15, 17:05)
bet iki tu 6 sav ar jauti kanors? ar nieko? nes va draugei tai labai skauda pilvas ir pas ja viskas gerai, auga graziai leliukas pilvelyje, jau 7sav. o as pvz nejauciu nieko, jei nezinociau kad esu nescia tai net neitarciau to pati.. todel kazkaip labai viskuom domiuosi.  smile.gif

Vitalyte, kai as laukiausi leliuko, tai is pradziu nieko nejutau, nesusirgau mmm keleta savaiciu, tai tada pradejau dometis, kodel.
Apziurejo mane, ka buvo mazdaug 6 sav. Mate taskiuka. Tada liepe po keliu sav. pasirodyti el, taciau plakancio sisrdeles nesimate verysad.gif
Pradejau teplioti (sokoladinem isskyrom) verysad.gif
Tai taip viskas nesekmingai ir baigesi... verysad.gif

Na bet tau bus viskas kitaip, viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 15, 15:05)
bet iki tu 6 sav ar jauti kanors? ar nieko? nes va draugei tai labai skauda pilvas ir pas ja viskas gerai, auga graziai leliukas pilvelyje, jau 7sav. o as pvz nejauciu nieko, jei nezinociau kad esu nescia tai net neitarciau to pati.. todel kazkaip labai viskuom domiuosi.  smile.gif

Nieko nejauciau,jokiu pozymiu.Na gal tik miego labiau norejau,jokiu pykinimu,poreikiu ir t.t.
Tau viskas bus gerai,pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 04 15, 18:09)
Vitalyte, kai as laukiausi leliuko, tai is pradziu nieko nejutau, nesusirgau mmm keleta savaiciu, tai tada pradejau dometis, kodel.
Apziurejo mane, ka buvo mazdaug 6 sav. Mate taskiuka. Tada liepe po keliu sav. pasirodyti el, taciau plakancio sisrdeles nesimate  verysad.gif
Pradejau teplioti (sokoladinem isskyrom)  verysad.gif
Tai taip viskas nesekmingai ir baigesi...  verysad.gif

Na bet tau bus viskas kitaip, viskas bus  thumbup.gif

matai,kaip cia buna viskas... siaubas kaip turi buti skaudu ir tuscia po tokiu skausmu...

o kazin kodel buna tie persileidimai? ar cia nera tam aiskios priezasties?
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 04 15, 18:09)
Nieko nejauciau,jokiu pozymiu.Na gal tik miego labiau norejau,jokiu pykinimu,poreikiu ir t.t.
Tau viskas bus gerai,pamatysi  mirksiukas.gif

o iki keliu savaiciu vaisius isikabina jau tvirtai ir negali jau pabegt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 15, 15:15)
matai,kaip cia buna viskas... siaubas kaip turi buti skaudu ir tuscia po tokiu skausmu...

o kazin kodel buna tie persileidimai? ar cia nera tam aiskios priezasties?
Papildyta:

o iki keliu savaiciu vaisius isikabina jau tvirtai ir negali jau pabegt?  bigsmile.gif

Implantacija buna 6-12 dpo.O didziausia rizika sako iki 12savaiciu yra.
Persileidimui ne vien tik tas isikabinimas gali buti problema.Gali buti daud dar priezasciu del ko persileidzia-chromosomu anomalijos,per didelis kraujo kresumas,imunologija kai motinos organizmas atpazista leliu kaip svetimkuni ir t.t.

Kada tu pas gydytoja eisi?Ar jau buvai paziuret?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2009 04 15, 18:28)
Implantacija buna 6-12 dpo.O didziausia rizika sako iki 12savaiciu yra.
Persileidimui ne vien tik tas isikabinimas gali buti problema.Gali buti daud dar priezasciu del ko persileidzia-chromosomu anomalijos,per didelis kraujo kresumas,imunologija kai motinos organizmas atpazista leliu kaip svetimkuni ir t.t.

Kada tu pas gydytoja eisi?Ar jau buvai paziuret?

oho kiek cia daug visokiu reiskiniu, unsure.gif bet manau jei viska laiku pastebi jug galima sustabdyt ir issaugot , ane?

as buvau pas gyd vakar, tik va kad nesuprantu kiek man tu savaiciu realiai skaitosi, po IUI tai 3sav, bet po mmm tai 5sav. D sako ,kad 3 sav. o paprasta gine sako kad 5sav... g.gif o dabar eisiu po 2 sav , bet jauciu kad tik po 3 sav nueisiu, nes negalesiu is darbo pabegt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2009 04 15, 13:44)
Aspirinas - karaują skystinantis vaistukas, ji skyria ne kartu su estrofermu .Bet jau man paskyrė dėl visa ko..nors tyrimas ATFS buvo geras.Per pirmąją stimuliaciją man skyrė sprogtukus, nes ji neįvykdavo natūraliai taip dažnai kaip man to norėtusi  mirksiukas.gif

tai aš galvoju, gal ir man nusipirkt aspirino, kai pradėsiu gerti clost ir estrofem..? nepamaišys gal..?
o dėl sprogdukų, tai aš irgi galvoju, kodėl kažin man nepaskyrė? gal norėjo pirma pažiūrėt, ar iš viso folikulai auga nuo clost? g.gif o gal, jeigu folikulai užaugs tinkamo dydžio, tai mano ginė sugalvos išrašyti ir sprogdukų ax.gif
aš jau čia tiek rašau, tiek domiuosi, o dar net mmm nesulaukiau, kad clost pradėt gert doh.gif laukiu kaip niekad biggrin.gif

įdomi tavo istorija, tani301 smile.gif linkiu greičiau sulaukti savo ketvirtojo angelėlio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katuliux @ 2009 04 15, 15:36)
Sveika brangioji, nea nebuvau as pas kita daktaryte, pas saviske vakar nulekaiu, kazkaip nesinori man su tom gydytojom balamutintis doh.gif  tai paziurejo mane ir nuo naujo ciklo su clost + gonall stimuliuosiuosi ir ziuresim pagal situacija gal ir IUI pasidaryt teks  doh.gif  o tau kelinta stimuliacija? Ar gimdos foto jau darei, kad laporaskopijai sius  g.gif

Tai aišku, susibalamutint galima per kelias gydytojas, oh tai laukia tavęs naujas ciklas su stimuliacija, o beja kuri pas tave? Lapar tau nesiūlo?Man antra stimuliacija su clost, užaugo du dideli folikulai, pasak gydytojos, viskas labai gražu ir jei nepavyks per šį ciklą pastot, tai kitą jau lapar siuntimą duos. Žiūriu visi gydytojai taiko savus metodus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 15, 16:35)
oho kiek cia daug visokiu reiskiniu,  unsure.gif  bet manau jei viska laiku pastebi jug galima sustabdyt ir issaugot , ane?

Vitalyte25, negalvok taip, kai nėra tam pagrindo 4u.gif , viskas bus ok, džiaukis pipiriuku ir stenkis nepervargti, pasilepinti ir daug ilsėtis 4u.gif Lauksim labai tavo pipiriuko tuk tuk, tuk tuk, tuk tuk ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 04 15, 19:00)
Tai aišku, susibalamutint galima per kelias gydytojas, oh tai laukia tavęs naujas ciklas su stimuliacija, o beja kuri pas tave? Lapar tau nesiūlo?Man antra stimuliacija su clost, užaugo du dideli folikulai, pasak gydytojos, viskas labai gražu ir jei nepavyks per šį ciklą pastot, tai kitą jau lapar siuntimą duos. Žiūriu visi gydytojai taiko savus metodus  rolleyes.gif
Papildyta:

Vitalyte25, negalvok taip, kai nėra tam pagrindo  4u.gif , viskas bus ok, džiaukis pipiriuku ir stenkis nepervargti, pasilepinti ir daug ilsėtis  4u.gif  Lauksim labai tavo pipiriuko tuk tuk, tuk tuk, tuk tuk ...  biggrin.gif

as negalvoju nieko blogo mirksiukas.gif labai myliu savo taskiuka wub.gif wub.gif tik siaip domiuosi , kaip ten buna, nes anksciau kazkaip nelabai rupejo tie klausimai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 15, 17:06)
as negalvoju nieko blogo  mirksiukas.gif  labai myliu savo taskiuka  wub.gif  wub.gif  tik siaip domiuosi , kaip ten buna, nes anksciau kazkaip nelabai rupejo tie klausimai  mirksiukas.gif

Tai puiku 4u.gif natūralu, kad pastojus visos mintys tik apie savo pilvelio gyventoją sukasi 4u.gif jau skaitinėji mamos neštumo kalendorių? kažkaip aš jį vis paskaitinėju, prisisvajoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 04 15, 19:16)
Tai puiku  4u.gif  natūralu, kad pastojus visos mintys tik apie savo pilvelio gyventoją sukasi  4u.gif  jau skaitinėji mamos neštumo kalendorių? kažkaip aš jį vis paskaitinėju, prisisvajoju  blush2.gif

aha ziurejau blush2.gif anskciau niekad net nezinojau kad toks yra blush2.gif kazkaip nesidomejau kol dar nebuvau nestuke.gif dabar viskas labai idomu blush2.gif
Atsakyti