Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

sveikutes 4u.gif ka tik grizau is gines pirma karta pamaciau kaip plaka zirniuko sirdele wub.gif jisai paaugo pgl savo laika, tik kraujas ji siek tiek atidalino ir rizika vistiek dar lieka, rezimas toks pats ir vaistai irgi, lieka tik laukt ir kaip pasake gine melstis, kad viskas butu gerai smile.gif
siunciu savo virusiuka wub.gif , nes dar nesiunciau, nors man ir nelabai kaip sekasi, bet vistiek padejo stimuliacija, gal kam nors tai pades ir viskas bus gerai, gaudykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 04 15, 20:17)
sveikutes 4u.gif  ka tik grizau is gines pirma karta pamaciau kaip plaka zirniuko sirdele  wub.gif jisai paaugo pgl savo laika, tik kraujas ji siek tiek atidalino ir rizika vistiek dar lieka, rezimas toks pats ir vaistai irgi, lieka tik laukt ir kaip pasake gine melstis, kad viskas butu gerai  smile.gif
siunciu savo virusiuka wub.gif , nes dar nesiunciau, nors man ir nelabai kaip sekasi, bet vistiek padejo stimuliacija, gal kam nors tai pades ir viskas bus gerai, gaudykit  biggrin.gif

labukas, kaip saviajauta, kaip miela kad jau sirdete plaka tavo mazylio wub.gif ex kaip as laukiu tos dienos... o kiek tau dabar laiko ? kiek savaiciu? wub.gif man kazkoks pilvas issiputes ir nugara siand skauda.. o tau nebuvo taip? unsure.gif

pamaciau 6 sav wub.gif laikykites stipriai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalyte25: 15 balandžio 2009 - 18:34
QUOTE(niuma @ 2009 04 15, 17:59)
Šiaip, stimuliuotam cikle, jeigu folikulai užauga tinkamo dydžio (18-24 mm), turėtų visada sprogdukus skirti, kad folikulai neovuliavę, neperaugtų į cistas  g.gif  O ar folikulai pakankamo dydžio, stebi echoskopu.

aisku 4u.gif aciu uz atsakyma, ziuresim ka sakys kita penktadieni gydytoja (bus 13 c.d.).
jei si stimuliacija nepasiseks, tada man tai pat skirs laparoskopija.
Atsakyti
[quote=ruta.,2009 04 15, 19:00]
Tai aišku, susibalamutint galima per kelias gydytojas, oh tai laukia tavęs naujas ciklas su stimuliacija, o beja kuri pas tave? Lapar tau nesiūlo?Man antra stimuliacija su clost, užaugo du dideli folikulai, pasak gydytojos, viskas labai gražu ir jei nepavyks per šį ciklą pastot, tai kitą jau lapar siuntimą duos. Žiūriu visi gydytojai taiko savus metodus rolleyes.gif
Papildyta:

Man stimuliacija antra, as jau pries tai gimdos fotke pasidariau, kol kas dar su daktaryte nekalbejom kas bus jeigu nepavyks schmoll.gif Kazkaip siandiena man tokios labai kvailos mintys lenda i galva doh.gif kazkaip as labai jau nenoriu tu visu vaistuku, skaitinejau kazkur apie stimuliaciju neigiamas pasekmes, bet mane labiausiai neramina, kad gali sutrikti hormonu pusiausvyra sad.gif ir tas klausimas vis kankina, nu jeigu nera pas mane kazkokiu priezasciu pas vyra irgi viskas tvarkoj, gal tikrai dar nelaikas leliui verysad.gif kazkaip sutrikusi as sad.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 04 15, 18:17)
sveikutes 4u.gif  ka tik grizau is gines pirma karta pamaciau kaip plaka zirniuko sirdele  wub.gif jisai paaugo pgl savo laika, tik kraujas ji siek tiek atidalino ir rizika vistiek dar lieka, rezimas toks pats ir vaistai irgi, lieka tik laukt ir kaip pasake gine melstis, kad viskas butu gerai  smile.gif
siunciu savo virusiuka wub.gif , nes dar nesiunciau, nors man ir nelabai kaip sekasi, bet vistiek padejo stimuliacija, gal kam nors tai pades ir viskas bus gerai, gaudykit  biggrin.gif

laikau kumštukus, kad leliukas pas tave tvirtai laikytųsi showoff.gif ir gaudau virusiuką biggrin.gif nors man dar biškį ankstoka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raula: 15 balandžio 2009 - 19:02
QUOTE(raula @ 2009 04 14, 20:02)
Laba  4u.gif

man irgi pirmai stimuliacijai su clost VK gyd. daugiau nieko nepaskyrė... Tai aš šiandien nulėkiau pas savo ginę, perdaviau informaciją, kurią man pasakė Kauno VK ir paprašiau, kad man paskirtų ką nors dėl gleivinės augimo. Tai ji pirmą stimuliaciją norėjo pabandyt be nieko, kaip ir VK gyd., bet aš vis tiek įkalbėjau, kad man reikia, tai paskyrė Estrofem  mirksiukas.gif  nes aš prieš tai 5 mėn. gėriau CLIMEN (sudėtyje yra tas pats estradiolis, kaip ir Estrofem'e), ir kai porai savaičių nutraukiau, tai gleivinė tebuvo 2,8 mm, kai vėl pradėjau gerti, gleivinė vėl pastorėjo  smile.gif
gal pas mane tos kantrybės nėra, noriu iš karto startuoti kuo geriau pasikausčiusi  doh.gif

dabar klausimas, ar prie Estrofem būtina gerti aspiriną? aš kažkaip pamiršau ginės paklausti, o prie šalutinių Estrofem poveikių prirašyti galimi krešuliai, galvos skausmai...  blink.gif
beje, tani301 ir daluzeviciute, ar jums nuo pirmos stimuliacijos paskyrė sprogdukus?

man sprogduku nepaskyre O ivyko savaime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 15, 20:32)
labukas, kaip saviajauta, kaip miela kad jau sirdete plaka tavo mazylio  wub.gif  ex kaip as laukiu tos dienos... o kiek tau dabar laiko ? kiek savaiciu?  wub.gif  man kazkoks pilvas issiputes ir nugara siand skauda.. o tau nebuvo taip?  unsure.gif

pamaciau 6 sav  wub.gif  laikykites stipriai  thumbup.gif

Sveikute mirksiukas.gif jauciuos gerai pervargt negaliu, nes pastoviai guliu, mano pilvas is vis streikus darydavo taip pute ir visokie gurguliavimai, dabar vakare pradejau gert kefira tai lyg ir geriau, nugara irgi kartais paskaudena, o del sirdeles tai zinok neapsakomas dalykas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2009 04 15, 09:29)
SVEIKOS MERGYTES.ziuriu yra pas jus geru naujienu.sveikinu mergaites.auginkit pilvukus ir labai saugokit savo leliukus. 4u.gif

o kam dar nepasiseke,nepraraskit vilties.pasiseks-tik nenuleiskit ranku.

o as jau supu savo dukryte-VILTE.net ir varda uzdejom toki,nes tikrai tai musu ilgai laukta viltis.daktaras sake SALYGIENE,taip sustiprino gimda su CRENONE zvakutem,kad gimda buvo kaip akmuo,galejau dar 40sav.vaiksciot.bet aciu jai uz viska,nes ji man padejo issaugot musu stebukliuka.

Kaip smagu, kai mergaitės geromis žiniomis pasidalina wub.gif Sveikatytės tau ir Mažylei 4u.gif
QUOTE(akilezna @ 2009 04 15, 18:17)

Neapsakomas jausmas wub.gif Ar mb irgi buvo echo?
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 04 15, 19:17)

Vaje kaip smagu skaityt. Net uzsisvajoju,jau ne vien svajone,gandro gaudymas,o tikru tikriausia plakanti lialiaus sirdute,tikiu kad tai neapsakomas jausmas.
Gaudau,gaudau virusiuka 4u.gif kas zino,gal uz uodegytes pagausiu.
Taip smagu girdet ir dziugu,kad sis pavasaris ypac derlingas sios temeles mergaitem. smile.gif
Atsakyti
...gal kuri galit patart? ar metformin reikia gerti pastojus ar ne? pamačiau vaiduokliuką ir galvoju ar nepakenks metformino naudojimas, nes ginė atostogauja nedrįstu kažkaip skambint, o be to tik šiandien mm turėjo parsivilk blush2.gif bet BT pakilusi gal neparsivilks dar ax.gif
Atsakyti
[quote=Katuliux,2009 04 15, 18:47]
[quote=ruta.,2009 04 15, 19:00]

Man stimuliacija antra, as jau pries tai gimdos fotke pasidariau, kol kas dar su daktaryte nekalbejom kas bus jeigu nepavyks schmoll.gif Kazkaip siandiena man tokios labai kvailos mintys lenda i galva doh.gif kazkaip as labai jau nenoriu tu visu vaistuku, skaitinejau kazkur apie stimuliaciju neigiamas pasekmes, bet mane labiausiai neramina, kad gali sutrikti hormonu pusiausvyra sad.gif ir tas klausimas vis kankina, nu jeigu nera pas mane kazkokiu priezasciu pas vyra irgi viskas tvarkoj, gal tikrai dar nelaikas leliui verysad.gif kazkaip sutrikusi as sad.gif
[/quote]
aš pati prisiskaičiau apie blogybes stimuliacijų, tai jau sau sakiau, kad jei 2 stimuliacija nepasiseks, tai bent pusės metų pertrauką darysiu, nes nejuokas schmoll.gif o va šiand daktarė pasakė, kad jei stimuliuojant viskas tvarkingai vyksta ir nepastojama, tai reik ieškot kitur priežasčių. O tos gimdos foto net nesiūlė, o aš ir neklausiau rolleyes.gif bijau ir tos lapar, todėl tikiuosi pasiseks, ech. paklausk, ką tau siūlys, jei ir antra stimuliacija nepavyks? Ar pas tave viskas gražiai užauga?
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2009 04 15, 20:10)
...gal kuri galit patart? ar metformin reikia gerti pastojus ar ne? pamačiau vaiduokliuką ir galvoju ar nepakenks metformino naudojimas, nes ginė atostogauja nedrįstu kažkaip skambint, o be to tik šiandien mm turėjo parsivilk  blush2.gif  bet BT pakilusi gal neparsivilks dar  ax.gif

Metformino instrukcijoje net rašo, kad negalima jo vartoti net ir ketinančioms pastoti. Pasitark su gydytoja.
Atsakyti