siunciu savo virusiuka
sveikutes
ka tik grizau is gines pirma karta pamaciau kaip plaka zirniuko sirdele
jisai paaugo pgl savo laika, tik kraujas ji siek tiek atidalino ir rizika vistiek dar lieka, rezimas toks pats ir vaistai irgi, lieka tik laukt ir kaip pasake gine melstis, kad viskas butu gerai
siunciu savo virusiuka
, nes dar nesiunciau, nors man ir nelabai kaip sekasi, bet vistiek padejo stimuliacija, gal kam nors tai pades ir viskas bus gerai, gaudykit
siunciu savo virusiuka
QUOTE(akilezna @ 2009 04 15, 20:17)
sveikutes
jisai paaugo pgl savo laika, tik kraujas ji siek tiek atidalino ir rizika vistiek dar lieka, rezimas toks pats ir vaistai irgi, lieka tik laukt ir kaip pasake gine melstis, kad viskas butu gerai
siunciu savo virusiuka
, nes dar nesiunciau, nors man ir nelabai kaip sekasi, bet vistiek padejo stimuliacija, gal kam nors tai pades ir viskas bus gerai, gaudykit 
siunciu savo virusiuka
labukas, kaip saviajauta, kaip miela kad jau sirdete plaka tavo mazylio
pamaciau 6 sav
QUOTE(niuma @ 2009 04 15, 17:59)
Šiaip, stimuliuotam cikle, jeigu folikulai užauga tinkamo dydžio (18-24 mm), turėtų visada sprogdukus skirti, kad folikulai neovuliavę, neperaugtų į cistas
O ar folikulai pakankamo dydžio, stebi echoskopu.
aisku
jei si stimuliacija nepasiseks, tada man tai pat skirs laparoskopija.
[quote=ruta.,2009 04 15, 19:00]
Tai aišku, susibalamutint galima per kelias gydytojas, oh tai laukia tavęs naujas ciklas su stimuliacija, o beja kuri pas tave? Lapar tau nesiūlo?Man antra stimuliacija su clost, užaugo du dideli folikulai, pasak gydytojos, viskas labai gražu ir jei nepavyks per šį ciklą pastot, tai kitą jau lapar siuntimą duos. Žiūriu visi gydytojai taiko savus metodus
Papildyta:
Man stimuliacija antra, as jau pries tai gimdos fotke pasidariau, kol kas dar su daktaryte nekalbejom kas bus jeigu nepavyks
Kazkaip siandiena man tokios labai kvailos mintys lenda i galva
kazkaip as labai jau nenoriu tu visu vaistuku, skaitinejau kazkur apie stimuliaciju neigiamas pasekmes, bet mane labiausiai neramina, kad gali sutrikti hormonu pusiausvyra
ir tas klausimas vis kankina, nu jeigu nera pas mane kazkokiu priezasciu pas vyra irgi viskas tvarkoj, gal tikrai dar nelaikas leliui
kazkaip sutrikusi as
Tai aišku, susibalamutint galima per kelias gydytojas, oh tai laukia tavęs naujas ciklas su stimuliacija, o beja kuri pas tave? Lapar tau nesiūlo?Man antra stimuliacija su clost, užaugo du dideli folikulai, pasak gydytojos, viskas labai gražu ir jei nepavyks per šį ciklą pastot, tai kitą jau lapar siuntimą duos. Žiūriu visi gydytojai taiko savus metodus
Papildyta:
Man stimuliacija antra, as jau pries tai gimdos fotke pasidariau, kol kas dar su daktaryte nekalbejom kas bus jeigu nepavyks
QUOTE(akilezna @ 2009 04 15, 18:17)
sveikutes
siunciu savo virusiuka
siunciu savo virusiuka
laikau kumštukus, kad leliukas pas tave tvirtai laikytųsi
QUOTE(raula @ 2009 04 14, 20:02)
Laba
man irgi pirmai stimuliacijai su clost VK gyd. daugiau nieko nepaskyrė... Tai aš šiandien nulėkiau pas savo ginę, perdaviau informaciją, kurią man pasakė Kauno VK ir paprašiau, kad man paskirtų ką nors dėl gleivinės augimo. Tai ji pirmą stimuliaciją norėjo pabandyt be nieko, kaip ir VK gyd., bet aš vis tiek įkalbėjau, kad man reikia, tai paskyrė Estrofem
nes aš prieš tai 5 mėn. gėriau CLIMEN (sudėtyje yra tas pats estradiolis, kaip ir Estrofem'e), ir kai porai savaičių nutraukiau, tai gleivinė tebuvo 2,8 mm, kai vėl pradėjau gerti, gleivinė vėl pastorėjo
gal pas mane tos kantrybės nėra, noriu iš karto startuoti kuo geriau pasikausčiusi
dabar klausimas, ar prie Estrofem būtina gerti aspiriną? aš kažkaip pamiršau ginės paklausti, o prie šalutinių Estrofem poveikių prirašyti galimi krešuliai, galvos skausmai...
beje, tani301 ir daluzeviciute, ar jums nuo pirmos stimuliacijos paskyrė sprogdukus?
man irgi pirmai stimuliacijai su clost VK gyd. daugiau nieko nepaskyrė... Tai aš šiandien nulėkiau pas savo ginę, perdaviau informaciją, kurią man pasakė Kauno VK ir paprašiau, kad man paskirtų ką nors dėl gleivinės augimo. Tai ji pirmą stimuliaciją norėjo pabandyt be nieko, kaip ir VK gyd., bet aš vis tiek įkalbėjau, kad man reikia, tai paskyrė Estrofem
gal pas mane tos kantrybės nėra, noriu iš karto startuoti kuo geriau pasikausčiusi
dabar klausimas, ar prie Estrofem būtina gerti aspiriną? aš kažkaip pamiršau ginės paklausti, o prie šalutinių Estrofem poveikių prirašyti galimi krešuliai, galvos skausmai...
beje, tani301 ir daluzeviciute, ar jums nuo pirmos stimuliacijos paskyrė sprogdukus?
man sprogduku nepaskyre O ivyko savaime
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 15, 20:32)
labukas, kaip saviajauta, kaip miela kad jau sirdete plaka tavo mazylio
ex kaip as laukiu tos dienos... o kiek tau dabar laiko ? kiek savaiciu?
man kazkoks pilvas issiputes ir nugara siand skauda.. o tau nebuvo taip? 
pamaciau 6 sav
laikykites stipriai 
pamaciau 6 sav
Sveikute
QUOTE(velute @ 2009 04 15, 09:29)
SVEIKOS MERGYTES.ziuriu yra pas jus geru naujienu.sveikinu mergaites.auginkit pilvukus ir labai saugokit savo leliukus.
o kam dar nepasiseke,nepraraskit vilties.pasiseks-tik nenuleiskit ranku.
o as jau supu savo dukryte-VILTE.net ir varda uzdejom toki,nes tikrai tai musu ilgai laukta viltis.daktaras sake SALYGIENE,taip sustiprino gimda su CRENONE zvakutem,kad gimda buvo kaip akmuo,galejau dar 40sav.vaiksciot.bet aciu jai uz viska,nes ji man padejo issaugot musu stebukliuka.
o kam dar nepasiseke,nepraraskit vilties.pasiseks-tik nenuleiskit ranku.
o as jau supu savo dukryte-VILTE.net ir varda uzdejom toki,nes tikrai tai musu ilgai laukta viltis.daktaras sake SALYGIENE,taip sustiprino gimda su CRENONE zvakutem,kad gimda buvo kaip akmuo,galejau dar 40sav.vaiksciot.bet aciu jai uz viska,nes ji man padejo issaugot musu stebukliuka.
Kaip smagu, kai mergaitės geromis žiniomis pasidalina
QUOTE(akilezna @ 2009 04 15, 18:17)
sveikutes
siunciu savo virusiuka
siunciu savo virusiuka
Neapsakomas jausmas
QUOTE(akilezna @ 2009 04 15, 19:17)
sveikutes
siunciu savo virusiuka
siunciu savo virusiuka
Vaje kaip smagu skaityt. Net uzsisvajoju,jau ne vien svajone,gandro gaudymas,o tikru tikriausia plakanti lialiaus sirdute,tikiu kad tai neapsakomas jausmas.
Gaudau,gaudau virusiuka
Taip smagu girdet ir dziugu,kad sis pavasaris ypac derlingas sios temeles mergaitem.
...gal kuri galit patart? ar metformin reikia gerti pastojus ar ne? pamačiau vaiduokliuką ir galvoju ar nepakenks metformino naudojimas, nes ginė atostogauja nedrįstu kažkaip skambint, o be to tik šiandien mm turėjo parsivilk
bet BT pakilusi gal neparsivilks dar
[quote=Katuliux,2009 04 15, 18:47]
Kazkaip siandiena man tokios labai kvailos mintys lenda i galva
kazkaip as labai jau nenoriu tu visu vaistuku, skaitinejau kazkur apie stimuliaciju neigiamas pasekmes, bet mane labiausiai neramina, kad gali sutrikti hormonu pusiausvyra
ir tas klausimas vis kankina, nu jeigu nera pas mane kazkokiu priezasciu pas vyra irgi viskas tvarkoj, gal tikrai dar nelaikas leliui
kazkaip sutrikusi as 
[/quote]
aš pati prisiskaičiau apie blogybes stimuliacijų, tai jau sau sakiau, kad jei 2 stimuliacija nepasiseks, tai bent pusės metų pertrauką darysiu, nes nejuokas
o va šiand daktarė pasakė, kad jei stimuliuojant viskas tvarkingai vyksta ir nepastojama, tai reik ieškot kitur priežasčių. O tos gimdos foto net nesiūlė, o aš ir neklausiau
bijau ir tos lapar, todėl tikiuosi pasiseks, ech. paklausk, ką tau siūlys, jei ir antra stimuliacija nepavyks? Ar pas tave viskas gražiai užauga?
[/quote]
aš pati prisiskaičiau apie blogybes stimuliacijų, tai jau sau sakiau, kad jei 2 stimuliacija nepasiseks, tai bent pusės metų pertrauką darysiu, nes nejuokas
QUOTE(...sara... @ 2009 04 15, 20:10)
...gal kuri galit patart? ar metformin reikia gerti pastojus ar ne? pamačiau vaiduokliuką ir galvoju ar nepakenks metformino naudojimas, nes ginė atostogauja nedrįstu kažkaip skambint, o be to tik šiandien mm turėjo parsivilk
bet BT pakilusi gal neparsivilks dar 
Metformino instrukcijoje net rašo, kad negalima jo vartoti net ir ketinančioms pastoti. Pasitark su gydytoja.