Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos auklytėms:Rugsėjo 1-ąjai, Velykoms,

QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2005 12 14, 15:15)
Ma isismintiniausia ir paprasciausiu dovanu- maiselis su mandarinais ir graikiniais nelukstentais riesutais. Cia kaip pamainymas saldainiams wink.gif

Taip, logiska, kad jais galima saldainius pakeist, bet musu darziukas alergisku vaiku ir mums, deja, netinka nei mandarinai, nei riesutai... schmoll.gif
Atsakyti
Manau, kad simbolines dovaneles gauti ir aukletojoms, ir mokytojoms smagu ir tevu kesene nera labai istustinama. Bet jos ir turetu buti simbolines, o ne prasideti nuo 100lt. Kiek dovanu gauna pastininkai, juk jie irgi mums atnesa laiskus ir net uz tai pinigus gauna.
As tik uz simbolines dovanas, kurios reiskia padeka, bet ne dovanas kaip atlygi, kad musu vaikus gerai ir dar geriau priziuretu. Toks jau pedagogu darbas, kuris reikalauja daug ka atiduoti ir rezultatas ne is karto matosi, cia ne puoda nulipdyti. Geriau reiketu ju paklausti, gal reikia kokiu nors priemoniu nupirkti, kad butu lengviau musu vaikus ugdyti.
Atsakyti
O siandien mano vyras mane maloniai nustebino ax.gif , kadangi dazniausiai jis nuveza ir parsiveza musu dukryte is darzelio, tai sako aukletojos klausiu kodel jie grupeje neturi eglutes pasipuose, pasirodo kad senoji suluzo o naujos niekas neduoda pinigeliu nusipirkti, tai mano vyriskis nuvaziavo ir nupirko grupei eglute dovanu.... kazkaip pamaniau, kad labai graziai ir kalediskai pasiilge ax.gif

P.S. na cia tik tarp kitko, kad nebutu taip gaila daryti malonias staigmenas tokiu graziu svenciu proga....
Atsakyti
tavo vyrelis thumbup.gif ...as kaip aukletoja labai ivertinciau toki dalyka...ir ne visada viskas turi remtis i pinigus...
Atsakyti
Mes auklėtojom ir šeimininkėlėm darom simbolines dovanėles,grafinius paveikslėlius :4u:Dar nupirkom gpupei žaislų nuo kalėdų senio,o vaišės bus mandarinas, čiupa čiupsas,ir sausainis. mirksiukas.gif Tėvai patys perka vaikučiams dovanėles
Atsakyti
Vaikams kaledu senis atnes 4 medines deliones. Kas bus aukletojoms dovanu net nezinau, as kiekvienai po svenciu nunesiau po saldainiu dezute ir kavos biggrin.gif Manau liko patenkintos biggrin.gif
Atsakyti
[FONT=Times][SIZE=1]Aš manau,kad auklėi tojai būtų malonu gauti- saujelę teigiamų nuostatų iš tėvelių. qr ax.gif s
Atsakyti
QUOTE(Vokė @ 2006 09 18, 19:12)
[FONT=Times][SIZE=1]Aš manau,kad auklėi tojai būtų  malonu gauti- saujelę teigiamų nuostatų iš tėvelių. qr ax.gif s

nieko nenesem....
Atsakyti
O as po savaites nunesiau po saldainiu dezute.Is karto kitaip i vaika ziureti pradejo.Beda kai patys prisipratinam tokiems kysiams. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vokė @ 2006 09 18, 19:12)
[FONT=Times][SIZE=1]Aš manau,kad auklėi tojai būtų  malonu gauti- saujelę teigiamų nuostatų iš tėvelių. qr ax.gif s

Kas tik sauna i galva ta gali ir nest:
Buteli, saldainiu, kavos, pinigu ir t.t.......... biggrin.gif
Atsakyti
Nu mes nenešėm, bet su vaiku elgėsi ir elgiasi labai gražiai.
Atsakyti
Aš apie tai net nepagalvojau. Jei gera auklėtoja, tai ir be dovanėlių su vaikais elgsis gražiai.
Atsakyti