Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos auklytėms:Rugsėjo 1-ąjai, Velykoms,

QUOTE(Natele @ 2006 12 04, 11:41)
Be progos gal ir nereikėtų... Auklėtojos gali suprasti kaip ,,kyšį", tad jausis nepatogiai arba vis tikėsis dar. O progai esant, manau visai gražu ir malonu turėtų būt auklėtojai.
Tokia proga - ir pirma diena darželyje. Taigi, progai esant, visada vaikui įduodu gėlytę arba šokolado plytelę, ar mažą saldainių dėžutę vietoj gėlės. Kai pražysta sode gėlės, kartais nunešame ir jų.

o ka patarsit daryt,jei vaikui dygo dantukas,ir naturalu kad pakilo temp.mes tai ryte nepastebejau,buvo zvali ir pan.o po to pask.liepe pasiimt,ir dar vyra apreke,atseit kiti tevai pasiskus,o atsiprasau kai maciau kokius vaikus kiti tevai atveda tai atsiprasau,mano vaikas nieko neapkres dantu dygimo liga,o kai kiti ir snargliuoti ir kosti tai nieko.ka tokiu atveju galvot?kad rteikia kysio?vyras man pirmas pasake kad reik teveliu pasiklausinet ka jie daro ar pamoka siek tiek auklems ar kaip?
Atsakyti
Vesti vaiką su temperatūra į darželį? Mamyte, atsikvošėkit! Jūs ne gydytoja, kad nustatytumėte temperatūros priežastį. Mes irgi tuoj pat skambiname tėvams, jei pamatom, kad vaikas turi temperatūros.
Atsakyti
QUOTE(aurime @ 2006 12 16, 23:16)
Vesti vaiką su temperatūra į darželį? Mamyte, atsikvošėkit! Jūs ne gydytoja, kad nustatytumėte temperatūros priežastį. Mes irgi tuoj pat skambiname tėvams, jei pamatom, kad vaikas turi temperatūros.

ar as sakiau kad ji jos turejo kai nuvedem?pakilo per ta laika.o reiskias kitiems galima,tik mus reikia aprekt?beje,vos tik pradeda koseti ar vos sloguoti iskart nevedu,tada tiesiog nepastebejom.bet kiti veda ir jiems mat galima
Atsakyti
QUOTE(keti24 @ 2006 12 17, 23:29)
ar as sakiau kad ji jos turejo kai nuvedem?pakilo per ta laika.o reiskias kitiems galima,tik mus reikia aprekt?beje,vos tik pradeda koseti ar vos sloguoti iskart nevedu,tada tiesiog nepastebejom.bet kiti veda ir jiems mat galima

Šitaip auklėtojos neturėtų daryt, t.y. aprėkt. Ką, jos pačios vaikų neturi? Ir mano vaikui kartą buvo pakilusi temperatūra apie pietus daržely. Gavau žinutę, pasiėmiau, auklėtojos nupasakojo, kaip pastebėjo, kad gali turėt temperat., pasakė kiek turi. Viskas puiku, jų pareiga pranešt, bet neaprėkt. Prie mano akių skambino mamytei, kad kitam vaikui pakilo temperatūra, kai pietų miego metu buvau atėjusi saviškio pasiimt, nes vadžiau į kalėdinį spektaklį...
Gal tuomet jums reikėtų su būtent vaiko grupės tėvais pakalbėt, ar su visais taip elgiasi? O jeigu reikia kyšio, tai tada auklėtojos ne vaikus myli ir ne daržely joms dirbt. Nežinau, ką bepasakyt. Susinervinus galėčiau tuo tarpu ir pas direktorę nulėkt, tik kažin, ar tai gera išeitis vaiko atžvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2006 12 19, 12:20)
Šitaip auklėtojos neturėtų daryt, t.y. aprėkt. Ką, jos pačios vaikų neturi? Ir mano vaikui kartą buvo pakilusi temperatūra apie pietus daržely. Gavau žinutę, pasiėmiau, auklėtojos nupasakojo, kaip pastebėjo, kad gali turėt temperat., pasakė kiek turi. Viskas puiku, jų pareiga pranešt, bet neaprėkt. Prie mano akių skambino mamytei, kad kitam vaikui pakilo temperatūra, kai pietų miego metu buvau atėjusi saviškio pasiimt, nes vadžiau į kalėdinį spektaklį...
Gal tuomet jums reikėtų su būtent vaiko grupės tėvais pakalbėt, ar su visais taip elgiasi? O jeigu reikia kyšio, tai tada auklėtojos ne vaikus myli ir ne daržely joms dirbt. Nežinau, ką bepasakyt. Susinervinus galėčiau tuo tarpu ir pas direktorę nulėkt, tik kažin, ar tai gera išeitis vaiko atžvilgiu.

tai dar kad nors ji butu musu grupes aukletoja buvus,o ji siaip visai kitos grupes.musu aukletoja tai man viska normaliai pasake,viskas ciki,tik vyrui nepasiseke ne ant tos uzsirove.o dar aiskino kad ji mylimiausia.ar mes kalti kad nepastebejom nieko itartino,bet nieko keista,maciau kaip ten su vaikais elgiasi,jei vienas vaikas nukrito nuo kedes is musu grupes (ta diena buvau kartu su saviske nes tai buvo pirma diena)tai aukletoja vietoj to kad prieitu ir paguostu,pasake tik tiek:ot gerai taip tau ir reikia.sakes.o juk maniske ten maziausia ir jauniausia,tai gal ir su ja taip elgiasi.
Atsakyti
As pirma diena nesiau savo darytus medelius abiems aukletojoms, o seimininkei sokolada. Na, man aukletojos siaip pazistamos buvo, tai kazkaip pasirode negrazu tusciom ateiti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(idommi @ 2006 12 20, 14:05)
As pirma diena nesiau savo darytus medelius abiems aukletojoms, o seimininkei sokolada. Na, man aukletojos siaip pazistamos buvo, tai kazkaip pasirode negrazu tusciom ateiti..  ax.gif

O kodel seimininke maziau nusipelne? g.gif
Atsakyti
Na dovanele pacioje pradzioje as nesciau,bet siaip gal ir geliu uztektu. Nes su "dovanele" lyg apeliuotume i aukletojos sazine, o geras pedagogas ar siaip ar taip vaiku neiskiria mirksiukas.gif Na nebent laikui begant,jeigu zmogus simpatizuoja galima padovanoti knygu,priemoniu ar kitokiu smulkmenu kurios labai reikalingos vaiku tobulejimui.Gaila ,kad to nesupranta musu svietimo sistema schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(keti24 @ 2006 12 16, 21:09)
o ka patarsit daryt,jei vaikui dygo dantukas,ir naturalu kad pakilo temp.mes tai ryte nepastebejau,buvo zvali ir pan.o po to pask.liepe pasiimt,ir dar vyra apreke,atseit kiti tevai pasiskus,o atsiprasau kai maciau kokius vaikus kiti tevai atveda tai atsiprasau,mano vaikas nieko neapkres dantu dygimo liga,o kai kiti ir snargliuoti ir kosti tai nieko.ka tokiu atveju galvot?kad rteikia kysio?vyras man pirmas pasake kad reik teveliu pasiklausinet ka jie daro ar pamoka siek tiek auklems ar kaip?

Na jeigu iskyla problemu jas reiia vietoje sprest kaip as sakau "cia ir dabar"...
Pamatete,kad kiti vaikai sloguoti,sergantys,pasakykitetai aukletojai arba med.sesutei.Normalu,kad vesdami tevai i darzeli vaikus nori juos parsivest sveikus.
Jeigu jus aukletoja izeide,taip jai ir pasakykite.
Na o del kysiu tai manau cia blefas.Nevesciau savo vaiko su tempa manau ir kiti normalus zmones to nedaro .Ir po galais koks tolkas paciom aukletojom sedet su sergaanciais vaikais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(keti24 @ 2006 12 19, 19:16)
tai dar kad nors ji butu musu grupes aukletoja buvus,o ji siaip visai kitos grupes.musu aukletoja tai man viska normaliai pasake,viskas ciki,tik vyrui nepasiseke ne ant tos uzsirove.o dar aiskino kad ji mylimiausia.ar mes kalti kad nepastebejom nieko itartino,bet nieko keista,maciau kaip ten su vaikais elgiasi,jei vienas vaikas nukrito nuo kedes is musu grupes (ta diena buvau kartu su saviske nes tai buvo pirma diena)tai aukletoja vietoj to kad prieitu ir paguostu,pasake tik tiek:ot gerai taip tau ir reikia.sakes.o juk maniske ten maziausia ir jauniausia,tai gal ir su ja taip elgiasi.

Kažkokia nesveika auklėtoja! O dar prie tėvų taip sugeba šnekėt... Bent nepasirodytų, kokia beesanti... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(hesė @ 2004 03 25, 18:19)
Aš nešu smulkes dovanėles. Bet tai jokiu būdu ne kyšis ir ne paskatinimas, kad mano vaiką geriau prižiūrėtų. Aš esu pilnai patenkinta vaiko darželiu. Tiesiog norisi pasveikint su kalėdom, ar moters dienos proga. biggrin.gif

drinks_cheers.gif Juk ir mes mokykloj nesdavom geliu mokytojoms svenciu proga mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bretane: 03 sausio 2007 - 15:39
Na aš taip pat retsykiais pamaloninu auklėtojas, ne dovanėlėmis, o vaišėmis, bet tai būna tam tikromis progomis. Pvz. bmano vaikučių gimtadienių proga nešu vaišes vaikučiams, o taip pat įdedu ir auklėtojoms kavos ir saldainukų ar šokolado, Prieš Kalėdas nešiau vaikučių auklėtojoms saldainukų po nedideles dėželes. Na tai tik smulkios staigmenos ir manau,kad jos maloniai auklėtojas nuteikia ir pakelia nuotaiką darbo dienelei mirksiukas.gif
Atsakyti
mes kartu su kitais tevais per sventes ka nors sumastom, visi nori tu dovaneliu 4u.gif
Atsakyti