Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos auklytėms:Rugsėjo 1-ąjai, Velykoms,

Juokingiausia būtų nešti saldainius ar dar kokią dovanėlę direktorei. Argi ji mano vaiką prižiūri ištisą dieną?
Saldainius ar taip kokią malonią smulkmeną dovanoju tik auklėtojoms. Juk jos mano atžalą gano, auklėja, moko ir t. t.
Atsakyti
Butent, kad aukletoju atlyginimai labai mazi - tai man labai noretusi nunest jai vokeli. Ir nesciau atsidekodama is visos sirdies, nes is tiesu su meile mano vaika globoja. Nusipirktu kokia nors dovanele nuo musu - ir istikruju tai ko reikia.

Juk jeigu visi tuos saldainius ir kavas velka - tai jau turetu buti bloga nuo ju doh.gif Na bent jau as pagal save sprendziu.

...Tik va kaip paduot ir ka sakyt... blush2.gif
Atsakyti
su malonumu padovanočiau porą bilietų į kiną (gal vaikam atiduotų, bet koks skirtumas), kažkokį čekį knygyne, bet...pirmą dieną nuvedus vaiką darželin, atlėkiau su pavasariniais narcizais, kažkuo prie kavos - na maždaug pirmos dienos proga, nuo mažo berniuko auklėtojai - ir kažkaip buvo labai nemalonu, kai atatupsta ėjo ir ne ne ne. paėmė, bet kažkaip daugiau nedrįstu nieko nešti. norisi atsidėkoti, nes man ir su vienu stogai važiuoja, bet baisu, kad nepriims, arba jausis įsipareigojusi doh.gif čia jau kažkaip ryšį reikia trasti su pačia auklėtoja mastau.gif
Atsakyti
Labas!
Man labai idomu butu suzinot,nes viskas buna pirma karta ir daznai nezinai kaip geriau pasielgti.
Va kaip pirma karta mes ateisim i darzeli, kam ir ka geriau padovanot (nes apie dovana as vis tiek galvojau, bet nezinau: geriau ir direktorei ir aukletojai,nes jeigu jos abi bus- tai nepatogu iseis,jei,skaykim, tik aukletojai padovanuosiu)?

Patarkit,prašom,kaip dazniausiai patyrę žmonės daro? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgalt @ 2007 08 30, 13:59)
Labas!
Man labai idomu butu suzinot,nes viskas buna pirma karta ir daznai nezinai kaip geriau pasielgti.
Va kaip pirma karta mes ateisim i darzeli, kam ir ka geriau padovanot (nes apie dovana as vis tiek galvojau, bet nezinau: geriau ir direktorei ir aukletojai,nes jeigu jos abi bus- tai nepatogu iseis,jei,skaykim, tik aukletojai padovanuosiu)?

Vat vat, man irgi tas pats klausimas rūpi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Olgalt @ 2007 08 30, 14:59)
Labas!

Gal as ir ziauriai, bet pirma karta einant i darzeli, nematau uz ka aukletojom ar direktorei nesti dovanu. Uz tai , kad vaika geriau priziuretu? Jeigu aukletojos tikrai geros, tai tikrai visiems vaikams skirs vienodai rupescio ir demesio. O as visai nenoreciau isskirtinio demesio savo vaikui, juk jis pats turi ismokti savimi pasirupinti kaip ir kiti vaikai, issikovoti savo vieta, tapti savarankiskesniu. Geriau jau nupirkti dovanele Kaledu ar Moters dienos proga. Nes pacios be reikalo kisdamos dovanas ir vokelius ir pripratiname jas prie to. As pati niekada nenesiau jokiu dovaneliu, bet mano dukryte visada mylejo savo aukletojas (gaila, kad perejus is lopselio idarzeli jos pasikeite), o aukletojos visada ja ir pagirdavo, ji visada joms ir geriausia, ir graziausia, ir protingiausia. Turbut visus vaikus jos taip girdavo.
Atsakyti
As pirma diena nunesiu geliu. Jau issiklausinejau, kad bus viena aukletoja ir seimininkute biggrin.gif . Ir cia ne koks kysis, o man isimintina diena ax.gif ir as noriu pradziugint jas kazkuo blush2.gif .
Atsakyti
Aš tai pat už tai, kad pradžiai užtenka gėlių...
O dovanėles kokias gal per Kalėdas galima nunešti g.gif
Atsakyti
As seniai galvojau apie geles ir galu gale irgi nusprendziau atnesti geles. Manau,kad tai maloni ir geriausia dovana pirmajai dienai! smile.gif
Atsakyti
Pati esu pedagoge ir zinau, kad sia proga geliu visada malonu gauti. Ir nebutina tam nusipelnyti. Tiesiog tai profesine svente ir pagarba tam zmogui, kuris bus su jusu vaiku.
Papildyta:
Mano dukra irgi pirmadieni startuos darzelyje, ir geliu butinai nunes savo pirmai aukletojai.
Atsakyti
Mes irgi pirma diena ejom tik su gelemis ax.gif , susipazinom su akletoja, seimininkute, o dovanom manau dar bus tinkamesniu progu iteikti.
Atsakyti
Mes nunešėm po saldainių dėžutę (mūsų grupėje dvi auklėtojos ir šeimininkutė), juk kaip sakoma ,,kam tos gėlės geriau mažos dovanėlės" tongue.gif , kad prie kavos turėtų kuo pasmaližiauti smile.gif
Atsakyti