Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos auklytėms:Rugsėjo 1-ąjai, Velykoms,

Esu pries pakysas, dovanas, bet matau kad nuo to kencia mano vaikas. Aukletojos turi savo simpatiju ir antipatiju burelius, i kuriuos pakliuna tie vaikai, kuriu tevai nesa ir atitinkamai i kita - tu kuriu nenesa arba nesa per mazai... Nesti ar ne... cia yra klausimas...
Atsakyti
Rytoj pedagogu/mokytoju diena?
Atsakyti
Taip, rytoj.
Atsakyti
tas ir yra, kad pas mus grupeje kone visi tevai kazka nesa, o jei as nenesiu, bijau, kad mano vaika "nurasys" i antipatijas doh.gif
kvaila visa tai, bet...
Atsakyti
[CODE]
QUOTE(Nireglina @ 2011 10 04, 15:36)
doh.gif  Man apskritai nesuvokiama kaip jos gali taip sakyti.
Turbūt man labai pasisekė, nes gyvenime dar nesu sutikusių tokių auklėtojų.

Reiškia ir man pasisekė.
Papildyta:
QUOTE(Nada... @ 2011 10 04, 10:23)
ka reiskia " vercia"? g.gif  man patinka tvarka, aiskios taisykles ir " lygybe" tiek mokyklose, tiek darzeliuose. Ir labai nepatinka, kai aukletojos ramiu veidu kalba, kokios dovanos noretu ta ar kita proga  g.gif o kysiai, nesvarbu , pinigine, daiktine ar kitokia forma- visuomenes issigimimas, noreciau pamatyt Svedijoj aukletojos veida, jei pasiulytu kas vokeli ar saldainiu  bigsmile.gif

manau pasivaišintų saldainiais, bent jau is mandagumo smile.gif . O kas liecia vokelius-as taip pat esu pries.
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 10 04, 21:18)
tas ir yra, kad pas mus grupeje kone visi tevai kazka nesa, o jei as nenesiu, bijau, kad mano vaika "nurasys" i antipatijas  doh.gif 
kvaila visa tai, bet...

Visų pirma tikrai nereikia manyti, kad jūsų vaikas bus "nurašytas" dėl to, jog nenešėt kyšio. Netikiu, jog taip įvyktų.
Visų antra nesinori tikėti, kad dauguma tėvų kažką neša. Gyvenu provincijoje. Gal mes provincialai dar nesame tiek nukvailėję, jog reikia nereikia neštumėm auklėtojoms dovanas g.gif Skaitau temas darželio forume ir kuo toliau tuo labiau įsitikinu, jog man ir mano vaikams labai pasisekė. Beveik visos jų auklėtojos buvo ir yra nuostabios, besirūpinančios vaikais, nereikalaujančios nei rinkliavų, nei dovanų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 05 spalio 2011 - 13:46
QUOTE(Elijana @ 2011 10 04, 21:18)
tas ir yra, kad pas mus grupeje kone visi tevai kazka nesa, o jei as nenesiu, bijau, kad mano vaika "nurasys" i antipatijas  doh.gif 
kvaila visa tai, bet...

ta "dovanele"kainuoja kokius 5lt tai jus tikrai manot,kad del tokio menkniekio vaika skriaus ar neziures? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 10 05, 14:48)
ta  "dovanele"kainuoja kokius 5lt tai jus tikrai manot,kad del tokio menkniekio vaika skriaus ar neziures? doh.gif

dovanele man kainavo beveik 60 lt. nes pirkau abiems aukletojoms ir auklytei 4u.gif
bet ne kainoje esme, man asmeniskai malonu dovanoti tada, kai tai darau nuosirdziai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elijana: 05 spalio 2011 - 14:30
O_O joooooo...60lt wow...as tik gelyte.
Atsakyti
Nematau reikalo kažką nešti pradedant vesti vaiką į darželį. Buvau tokios nuomonės, kad kai jau bus už ką nešt tai ir nunešiu.
Gėlių nunešdavom per rugsėjo 1 ir prieš vasaros atostogas, per mokytojo dieną nunešdavau kokių saldainių. Kalėdinės dovanos būdavo bendros. Nors žinau, kad buvo tėvų, kurie dar nešė kažką papildomai. Nu ir kam??? doh.gif O šiaip tai mūsų nuostabiosios auklėtojos išviso prašė nenešti jokių dovanų. Minėjo, kad per daug darbo metų būta ir nuoširdžių dovanų ir tokių, kurias tėveliai atneša ir įsivaizduoja, kad jų vaikui turi būt skiriama daugiau dėmesio ir privilegijų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2011 10 05, 17:43)
Nematau reikalo kažką nešti pradedant vesti vaiką į darželį. Buvau tokios nuomonės, kad kai jau bus už ką nešt tai ir nunešiu.
Gėlių nunešdavom per rugsėjo 1 ir prieš vasaros atostogas, per mokytojo dieną nunešdavau kokių saldainių. Kalėdinės dovanos būdavo bendros. Nors žinau, kad buvo tėvų, kurie dar nešė kažką papildomai. Nu ir kam??? doh.gif O šiaip tai mūsų nuostabiosios auklėtojos išviso prašė nenešti jokių dovanų. Minėjo, kad per daug darbo metų būta ir nuoširdžių dovanų ir tokių, kurias tėveliai atneša ir įsivaizduoja, kad jų vaikui turi būt skiriama daugiau dėmesio ir privilegijų doh.gif

drinks_cheers.gif
aš irgi nunešu tik gėlių rugsėjo 1 d., ir per Mokytojo dieną gėlių arba saldainių dėžutę. Kalėdinės dovanos bendros, išleistuvėms irgi pirkom bendrą dovaną.
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2011 10 05, 17:59)
drinks_cheers.gif
aš irgi nunešu tik gėlių rugsėjo 1 d., ir per Mokytojo dieną gėlių arba saldainių dėžutę. Kalėdinės dovanos bendros, išleistuvėms irgi pirkom bendrą dovaną.

drinks_cheers.gif As irgi taip darau, ir labiau megstu visada nesti kai yra uz ka nesti, o kisti kazka tikintis geresniu paslaugu neee, tada pati jauciuosi nekaip unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilsima: 22 spalio 2011 - 17:37