Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu savo pačios susikurtoje nelaisvėje...

doh.gif doh.gif doh.gif
blink.gif
Atsakyti
QUOTE(fillipa @ 2009 05 11, 20:15)

Tai vadinama spamu brangioji ir nera sveikintina forumuose bigsmile.gif
Atsakyti
Na tikrai nepavydetina situacija,na bet turi vaikucius kuriuos myli ir jie tave myli,gyvenk jais.vaikai geriause atrama sunkioje situacijoje,gal jie nesupranta kas vyksta,bet jie visada ateis ir apkabins tave.Stiprybes tau.
Atsakyti
Be autores cia jokios prasmes gincytis. Situacija ji tik bendrai nupasakojo, o svarbios ir smulkmenos.
Atsakyti
geras vakarelis smile.gif

panasu kad autores vyras atjunge jai interneta nes labai senai jos cia nebuvo verysad.gif mano drauge turi vyra musulmna labai graziai abudu sutaria jau 7 metai kartu bet esu girdejusi kad buna labai baisiu gyvenimo su jais istoriju,gaila kai taip atsitinka. negalima tyciotis is zmoniu nes tau paciam visko gali nutikti. O cia gana nemazai sitam forume merginu istekejusiu uz musulmonu ir gerai joms, tai gal ir rimtai gerai, ka mes zinom, mano draugei tai tikrai gerai, tikiu kad ji ne vienintele. as zinau ka reiskia buti uzguitai mano vyras musdavo mane geda buvo kam pasakyti tik artimiausiai puseserei pasiguosdavau bet ji niekuo negalejo man padeti, poto paliko aciu dievui mane del kitos, nes nebuciau juo atsikracius kitaip, nedrasi esu. autorei stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karincikas @ 2009 05 11, 19:06)

labanakt 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mzheartless @ 2009 05 12, 01:15)
labanakt 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  smile.gif  biggrin.gif

Brangioji tokiu laiku as jau su vyru myluojuosi, o kur tavo aukselis, kad tu tokiu laiku dar prie kompo mirksti? biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif tikrai mazvaikiu klubas pasidare... izeidinejimams, pasityciojimams cia ne vieta schmoll.gif gal ka i tema sugebesit pasakyti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karincikas @ 2009 05 12, 11:30)
Brangioji tokiu laiku as jau su vyru myluojuosi, o kur tavo aukselis, kad tu tokiu laiku dar prie kompo mirksti?  biggrin.gif

panasu, kad su aukseliu anksciau jusu nuejo myletis. o jus mylites ant klaviaturos tikriausiai, kad tiek prirasei ''tokiu laiku'' lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 12, 11:42)
doh.gif tikrai mazvaikiu klubas pasidare... izeidinejimams, pasityciojimams cia ne vieta  schmoll.gif gal ka i tema sugebesit pasakyti?  doh.gif

kur jau... i tema galima kalbetis su zmonemis, kurie domisi, turi klausimu ir abejoniu, o ne su tais, kurie cia ateina su isankstiniu nusistatymu "nekenciu musulmonu"... deja, ta pirmoji "rusis" jau senokai cia nebeuzklysta...
Atsakyti
QUOTE(mamukass @ 2009 05 12, 13:48)
panasu, kad su aukseliu anksciau jusu nuejo myletis. o jus mylites ant klaviaturos tikriausiai, kad tiek prirasei ''tokiu laiku''  lotuliukas.gif

11.30am jums velu? na as ne naktibalda ir cia sedziu diena kai vyras dirba, o kai kas akmenukus meto nakti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karincikas: 12 gegužės 2009 - 15:25
QUOTE(Karincikas @ 2009 05 12, 10:30)
Brangioji tokiu laiku as jau su vyru myluojuosi, o kur tavo aukselis, kad tu tokiu laiku dar prie kompo mirksti?  biggrin.gif

man patinka ivairove - ne tik naktim bigsmile.gif o ir prie kompo mirkti galima ne tik del forumu, taip pat ,pavyzdziui, dirbti - skaiciuoti, braizyti, ieskoti kokios nors informacijos ir pan. mirksiukas.gif
as pamaniau busi dekinga uz pozityvu demesi, bet susinervinai eilini karta biggrin.gif
nejuokink zmoniu pupa uoga ir baik jau pokstaut cia, oki? tongue.gif
Atsakyti