Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenu savo pačios susikurtoje nelaisvėje...

QUOTE(mzheartless @ 2009 05 12, 14:53)
man patinka ivairove - ne tik naktim  bigsmile.gif o ir prie kompo mirkti galima ne tik del forumu, taip pat ,pavyzdziui, dirbti - skaiciuoti, braizyti, ieskoti kokios nors informacijos ir pan.  mirksiukas.gif
as pamaniau busi dekinga uz pozityvu demesi, bet susinervinai eilini karta  biggrin.gif 
nejuokink zmoniu pupa uoga ir baik jau pokstaut cia, oki?  tongue.gif

As susinervinau? blink.gif Tikrai ne man tiesiog labai linksma su tavim, tympt truputi o tu ir rasai rasai visa puslapi, visa save idedi. Bandau suprast kodel zmogus taip pasiduoda provokacijai? g.gif Negi ner idomesniu dalyku? bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as nenoriu kistis nes esu naujoke sitame forume bet nesusilaikiau .as nepalaikau ne vienos puses tikrai, bet norejau atkreipti jusu karincikai demesi kad jus savo postuose skirtuose mshertless butent apibudinate save, nepasiduokit erzinimams ir laimesite. nors griausia visai nesipykti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valenka @ 2009 05 12, 16:07)
as nenoriu kistis nes esu naujoke sitame forume bet nesusilaikiau .as nepalaikau ne vienos puses tikrai, bet norejau atkreipti jusu karincikai demesi kad jus savo postuose skirtuose mshertless butent apibudinate save, nepasiduokit  erzinimams ir laimesite. nors griausia visai nesipykti  4u.gif

Oi as tikrai nesierzinu lotuliukas.gif Ir nebandau cia kazka laimeti. O kadangi jau ne naujoke, tai perkandau sita persona todel ir uzmetu jai kabliuka, o ji vis pakimba lotuliukas.gif
Atsakyti
man pasaliniam visikai zmogui is sono ziurint pasirode kiek kitaip del to taip ir sakau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valenka @ 2009 05 12, 15:07)
bet norejau atkreipti jusu karincikai demesi kad jus savo postuose skirtuose mshertless butent apibudinate save,

labai taikliai pastebeta smile.gif
Atsakyti
fu schmoll.gif tikrai nemalonu jusu Karincikai paisapaliojims skaityt, jus lyg apsesta ar kokios psichozes uzpulta. forumuose tokiem zmonem ne vieta. cia zmones diskutuot ateina o ne srutom vienas kita apipit stupid.gif
Atsakyti
QUOTE(rutete @ 2009 05 13, 13:58)
fu  schmoll.gif  tikrai nemalonu jusu Karincikai paisapaliojims skaityt, jus lyg apsesta ar kokios psichozes uzpulta. forumuose tokiem zmonem ne vieta. cia zmones diskutuot ateina o ne srutom vienas kita apipit stupid.gif

O as ir nesistengiau taves pamalonint. Ir ne tau sprest kur man vieta, o kur ne. Teisingai forumuose reikia diskutuot, as ir diskutuoju, o jei mano nuomone nesutampa su daugumos tai cia jau as psichozes apsesta? blink.gif Siaip nieko nebandziau izeist, bet kai zmogus pereina ant asmeniskumu atsakau tuo paciu tongue.gif
Atsakyti
graziai mzhertless jus erzino taip gana nepiktai o jus grubiai gynetes bet asmeniskumu tokiu kaipo is jos puses ,kiek skaiciau as sita tema, as neizvelgiu jokiu bet tai nera svarbu as manau kad jums nera ko nervuotis, kiekvienam savo taip sakant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valenka @ 2009 05 13, 19:27)
graziai mzhertless jus erzino taip gana nepiktai o jus grubiai gynetes bet asmeniskumu tokiu kaipo is jos puses ,kiek skaiciau as sita tema,  as neizvelgiu jokiu bet tai nera svarbu as manau kad jums nera ko nervuotis, kiekvienam savo taip sakant 4u.gif

O as ir nesinervinu, gal jus nelabai supratote mano subtilu humoro jausma? lotuliukas.gif Ir, taip, visiskai sutinku su paryskinat fraze drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Karincikas @ 2009 05 13, 14:42)
O as ir nesinervinu, gal jus nelabai supratote mano subtilu humoro jausma?  lotuliukas.gif  Ir, taip, visiskai sutinku su paryskinat fraze  drinks_cheers.gif

subtilus humoro jausmas??? man tai panasiau i is kisenes kysanti pluga... nes nepazistamo zmogaus seimos narius ikishti i savo kvailas blevyzgas tai jau fool.gif Jei bent kazkiek sveiko proto turi, tai tau turetu buti geda, nes turbut nenoretum, kad apie tavo vyra cia kazkas kliedetu, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2009 05 14, 03:02)
subtilus humoro jausmas??? man tai panasiau i is kisenes kysanti pluga...

thumbup.gif tiksliau turbut pasakyt neimanoma smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2009 05 14, 00:02)
subtilus humoro jausmas??? man tai panasiau i is kisenes kysanti pluga... nes nepazistamo zmogaus seimos narius ikishti i savo kvailas blevyzgas tai jau  fool.gif Jei bent kazkiek sveiko proto turi, tai tau turetu buti geda, nes turbut nenoretum, kad apie tavo vyra cia kazkas kliedetu, ar ne?

Vsio dabar tai mirsiu is gedos doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif As nekalbejau konkreciai apie viena vyra, as kalbejau apie VISUS musulmonus. Tai mano nuomone. Ir kiek tu mane bedurnintum tu jos nepakeisi. Lygiai taip pat tu turi teise tureti nuomone apie katalikus ir tuos pacius musulmonus. Bet juk as taves nedurninu del to kad musu nuomones skiriasi? mirksiukas.gif Susitaikyk, kad yra zmoniu (o ju dauguma) kurie nemegsta jusu vyru. Ne konkreciai kiekvieno, bet kaip musulmonu tikejimo atstovu. tongue.gif
Atsakyti