Įkraunama...
Įkraunama...

Akrilinė vonia

QUOTE(Milde @ 2007 02 13, 20:04)
Sweiki, bisky atgaivinsiu sia tema voniu smile.gif mums dabar atejo metas apsispresti smile.gif Ir domina zinoma akrilines daugiau, bet kadangi jau senai atsidziaugti negalim savo plienine, tai ir sios domina.Gal kas pirkot Kaldewei vonia?Ar siaip plienine?

Kaldawei vienos iš geresnių vonių. Anksčiau jie siūlė gana ribotą pasirinkimą. O dabar yra ir kampinių, ir įvairių kitokių formų vonių.
Atsakyti
O man akrilines vonios visai geros. Turejau reikalu ir su spizine, ir su plienine voniomis. Spizine yra labai salta, gal tarybiniais laikai ji ir buvo gera (kai nebuvo vandens skaitliuku), o siais laikais ji yra netaupi, nes kol prisipildo tai ir vanduo atsala. Tenka ispilti ta vandeni ir vel pripildyt karsto. Plienines vonios gal ir geros valymo atzvilgiu, bet nelaiko silumos, vanduo greit atvesta. O akriline vonia ir greit susila, ir laiko siluma. Pas mus akrilinei voniai jau beveik 2 m. tai nera jokiu ibrezimu ar nuobrozdinimu, nors kai vaikas maudosi, tai su savimi pasiima ir masinas ir visokiaisius metaliukus. Skaiciau apie akrila viename moksliniame zurnale, tai buvo parasyta, kad jis bijo amoniako, rugstiniu terpiu, ir netoleruoja alkoholiu. Tai renkantis valiklius visada pasiziuriu kas ieina i sudeti. Siaip patare valyti vandeniu suvilgytu minkstu skudureliu, o jei yra muilo ar "kalkiu" apnasu, tai galima pavalyti citrinos rugsties arba acto silpnu tirpaliuku. thumbup.gif . As paskutiniu metu taip ir valau.
Atsakyti
o nuo kiek gerų akrilinių kaina prasideda?
Atsakyti
o va ir man aktualu patapo vonios..norisi siek tiek didesnes nei standartines "tarybiniuose butuose". 170x90 cm kazkur.gali siek tiek kampine butu.
ieskau-visur tas Balteco katalogas.
tik poroj parduotuviu Vilniuje radau kitokias. 3000lt uz akriline vonia normalu ar ne? be jokiu masazu..
plienines gerokai brangesnes, bet ir formu pasirinkimas mazesnis..gal zinote kur vilniuje yra geriausias pasirinkimas?
Atsakyti
QUOTE(Zziviliukas @ 2007 10 03, 16:10)
o va ir man aktualu patapo vonios..norisi siek tiek didesnes nei standartines "tarybiniuose butuose". 170x90 cm kazkur.gali siek tiek kampine butu.
ieskau-visur tas Balteco katalogas.
tik poroj parduotuviu Vilniuje radau kitokias. 3000lt uz akriline vonia normalu ar ne? be jokiu masazu..
plienines gerokai brangesnes, bet ir formu pasirinkimas mazesnis..gal zinote kur vilniuje yra geriausias pasirinkimas?

Mes pirkome garo kabina pries 2 metus, mokejome apie 4000 Lt. Siaip nebrangios vonios yra Arsenale (Vilnius, Kalvariju g-veje, IBRAHIM pasaze) ir kokybe ne prastesne negu senukuose ra RAVAk. Mes patenkinti.
Atsakyti
mergaitės, o kokią garantiją duoda akrilinėms vonioms? ir kas įeina į tą garantiją? apsisprendžiau imti akrilinę vonią, bet santechnikas išgąsdino, kad tokios vonios greitai pradeda praleisti vandenį, nes aplink tą skylę, į kurią nubėga vanduo, atsiranda mikroplyšių. esu pasimetusi g.gif

p.s. ar kas turi Cersanit akrilinę vonią?
Atsakyti
QUOTE(Relaxa @ 2008 01 25, 15:28)
mergaitės, o kokią garantiją duoda akrilinėms vonioms? ir kas įeina į tą garantiją? apsisprendžiau imti akrilinę vonią, bet santechnikas išgąsdino, kad tokios vonios greitai pradeda praleisti vandenį, nes aplink tą skylę, į kurią nubėga vanduo, atsiranda mikroplyšių. esu pasimetusi g.gif

p.s. ar kas turi Cersanit akrilinę vonią?

O santechnikas nepasake po kiek metu atsiranda tie plysiai?
Atsakyti
mes prieš savaitę baigėm remontą vonioj.

kadangi viską darėm staigiai ir tik "laikinam" naudojimui (nes po kokių metų planuojam išsikelti), tai pirkom akrilinę vonią (taupymo sumetimais blush2.gif )

tai ką aš žinau g.gif man ji iki šiol tokia nepatvari atrodo.... gal čia dėl to, kad nauja, bet ji visa traška, kai į ją įlipi, ir dugnas įlinksta. atrodo, kad tuoj įgriūsi doh.gif blink.gif ypač baisu žiūrėti, kaip vyras į tą vonią lipa (105 kg blink.gif )

ar taip turi būti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2008 01 30, 14:39)
mes prieš savaitę baigėm remontą vonioj.

kadangi viską darėm staigiai ir tik "laikinam" naudojimui (nes po kokių metų planuojam išsikelti), tai pirkom akrilinę vonią (taupymo sumetimais  blush2.gif )

tai ką aš žinau  g.gif man ji iki šiol tokia nepatvari atrodo.... gal čia dėl to, kad nauja, bet ji visa traška, kai į ją įlipi, ir dugnas įlinksta. atrodo, kad tuoj įgriūsi  doh.gif  blink.gif ypač baisu žiūrėti, kaip vyras į tą vonią lipa (105 kg  blink.gif )

ar taip turi būti?  g.gif

O ne pigiau taupumo sumetimais butu buve pirkti paprasciausia plienine vonia? ax.gif
blush2.gif Sorry, aisku ne mano reikalas, bet tik siaip pastebejimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrusi: 30 sausio 2008 - 14:32
mes irgi pavaikštinėjom, pažiūrinėjom tas akrilines vonias, bet va MB sako "aš į ją nelipsiu"... kaip ir šimts kilo... turbut reikia atkreipti demesi i vonios sieneliu storuma? ar palaipiot i ja pardej ir paziuret ar nebraska lotuliukas.gif tikrai, idomu koks ju tvirtumas.
Atsakyti
naudojames mes akriline Ravak vonia apie metus, tai nepasakyciau, kad jinai braska ar siaip nepatvari kokia butu(nors kartai ir dviese sulipam biggrin.gif ). Gal pas kazka kazkaip neteisingai jinai pastatyta, pakabinta g.gif
Na mes dar papildomai pries statant ja apverte apipurskem Makrofleksu, gal kad geriau islaikytu siluma ir siaip del kazko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forma: 30 sausio 2008 - 15:54
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 01 30, 14:31)
O ne pigiau taupumo sumetimais butu buve pirkti paprasciausia plienine vonia? ax.gif
blush2.gif Sorry, aisku ne mano reikalas, bet tik siaip pastebejimas

plieninių kainos, kiek žiūrėjom, prasideda nuo 500 Lt.
o mes šitą akrilinę nusipirkom už 190 Lt blush2.gif
Atsakyti