Įkraunama...
Įkraunama...

Vafliai: traškūs ir skanūs

QUOTE(RomenaL @ 2007 11 21, 22:18)
lauksiu atsiliepimų ax.gif

skanus blynai lotuliukas.gif patiko thumbup.gif
Atsakyti
Visada malonu pagelbėti aciuks.gif
Atsakyti
Maciau vafline BOMMAN su kugiais susuktais vafliais. Ar kas bandet,patarkit?
Atsakyti
QUOTE(diana** @ 2007 11 27, 13:57)

Aš tokią turiu.. vafliukus kepu beveik kas sekmadienį.. laugh.gif Tai žiauriai gera, greitai kepa, lengvai prižiūrima, niekas nelipma, nesvyla ir t.t. (tfu tfu tfu biggrin.gif )

Bet su tuo kuginiu suktuvu nemoku naudotis.. doh.gif Kai vaflis dar karštas, tai neraukiu kaip ten reikia apvynioti, nes visi nagai nusvyla.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2007 11 27, 15:12)
Aš tokią turiu.. vafliukus kepu beveik kas sekmadienį..  laugh.gif  Tai žiauriai gera, greitai kepa, lengvai prižiūrima, niekas nelipma, nesvyla ir t.t. (tfu tfu tfu biggrin.gif )

Bet su tuo kuginiu suktuvu nemoku naudotis..  doh.gif Kai vaflis dar karštas, tai neraukiu kaip ten reikia apvynioti, nes visi nagai nusvyla..  doh.gif  lotuliukas.gif

Man tai pat su tuo kūgiu labai sunkiai sekasi apvynioti tą vaflį. Reikia labai greitai vynioti, kol vaflis karštas, o jei nespėju, jis sukietėja ir tada jau suvynioti neina.
Atsakyti
QUOTE(RomenaL @ 2007 11 21, 18:45)
Sveikutė, turiu vieną receptuką, jis man pats skaniausias biggrin.gif .
250g miltų, 2 kiaušiniai, 50 g sviesto, 1 stiklinė pieno, pora šaukštų cukraus, vanilinio cukraus, truputis druskos.
Trumpas aprašymas: kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti išlydytą sviestą ir miltus.
Sėkmės kepant, tikiuosi patiks  4u.gif

ir as taip pat kepu drinks_cheers.gif
galvojau nezino niekas sito recepto smile.gif o va pasirodo zino drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(diana** @ 2007 11 27, 14:57)

Gal galite isduoti kur siu vafliniu galima nusipirkti? bigsmile.gif
Manoji tarybine jau senai sugedo,o skaniuju vafliuku labai ilgiuos verysad.gif
Sako su sia Bomman vafline jie panasus gaunas g.gif
Papildyta:
Mano vafliu receptelis;
200gr.sviesto
2stikl.cukraus(galima deti ir maziau kas saldziai nemegsta)
2stikl.miltu
2stikl.pieno
2kiausiniai
Vanilinio cukraus truputis
Dievisko skonio vafliukai iseidavo essen.gif
Atsakyti
BOMAN neseniai mačiau Kaune "Senukuose", MaximojeXXX, o vakar ir Topo centro reklamoje- čia ji vietoj 74 Lt kainuoja 59 Lt. O kitur, jei garai pamenu, Apie 64 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Letunė @ 2007 12 07, 13:35)
BOMAN neseniai mačiau Kaune "Senukuose", MaximojeXXX, o vakar ir Topo centro reklamoje- čia ji vietoj 74 Lt kainuoja 59 Lt. O kitur, jei garai pamenu, Apie 64 Lt smile.gif

AciŪ Tau labai uz issamu atsakyma! oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Noreciau issikepti kietu vafliu. Vokietijoje drauge naudoja tokia Hirschhornsalz (perkama vaistinese), bet neturiu supratimo nei kas cia per daiktas, nei kuo ji pakeisti. Su butent tuo ingredientu, vafliai gaunais trapus, kieti ir gana ilgai laikosi.
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2007 11 27, 10:00)
Man tai pat su tuo kūgiu labai sunkiai sekasi apvynioti tą vaflį. Reikia labai greitai vynioti, kol vaflis karštas, o jei nespėju, jis sukietėja ir tada jau suvynioti neina.

tu padek ant svaraus ranksluostuko ar ant serveteles ir susisuka greitai,bet biski prispaudus prie kugio palauk,dek atskirai i stikline,kad pilnai atvestu.as vasara i kugi suku,nes vaikai prisideda ledu ir niam-niam.
Atsakyti
Zinau lb skanu vafliu recepta mirksiukas.gif
reikes :
120g miltu
50g sviesto
3 kiausiniai
50 g cukraus
150g grietines
3g druskos
truputi vanilinio cukraus.
tiesiog viska sumaisyti, o sviesta pries tai islydyti
Na tikiuosi patiks smile.gif