QUOTE(varlius2007 @ 2010 03 09, 20:32)
Tininga tai jus Bagdonas ir operavo? Labai noreciau noreciau pamatyti jusu pilvuka, gal nuotraukele galetumet i az atsiust? Ar grazia bamba jam pavyko suformuoti, ar esat patenkinta rezultatu,nera jokiu trukumu?
Taip, jisai.
Nu pabandysiu nusifotkinti

Bamba... Nu ji, aišku, kitokia, negu buvo, pačiai man dar kiek neįprasta, bet iš tolo žiūrint normaliai atrodo.
Auselės tos vadinamosios yra gal, bet mažos, minkštutės, po drabužiais nesimato. Pjūvis kol kas ryškus, bet lyg po pusmečio ima blykšt. Man taigi dar nė 3 mėn. nepraėjo.
Šiaip trūkumų nėra, išskyrus tai, kad mano pilvo siena yra asimetriška - šito tokia operacija nepanaikina.
Esu patenkinta savo nauju vaizdeliu
Papildyta:
QUOTE(eLaura @ 2010 03 10, 02:35)
Sakykit, ar cia man aleliuja? Niekas nepades nuo sito baisaus vaizdo, tik plastika?
http://public.fotki....aura01/strijos/
Mama sako, kad neverta, nes yra puikiu istisiniu maudymuku
Na, yra daug puikių drabužių ir maudymukų, bet juk svarbiausia, kaip pati jautiesi... Aš su panašiu vaizdeliu jaučiausi baisiai, o jei dar sulaukdavau replikų...
O po šios operacijos tikrai daug smagiau gyventi paliko, tiek daug pamirštų drabužių išsitraukiau
Jums tikrai padėtų. Šonus "pasiurbliuoja", praktiškai ant džinsų tada neužsideda jokios klostės... Ir prigludę drabužiai, kad ir maikutės, estetiškai atrodo.