Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika, 4 tema

QUOTE(eLaura @ 2010 03 10, 00:35)
Sakykit, ar cia man aleliuja? Niekas nepades nuo sito baisaus vaizdo, tik plastika? http://public.fotki....aura01/strijos/
Mama sako, kad neverta, nes yra puikiu istisiniu maudymuku  lotuliukas.gif  cray.gif

plastika tikrai padės mirksiukas.gif pasidarysi ir džiaugsiesi visą gyvenimą mirksiukas.gif aišku jei nestuke.gif nebeplanuoji.
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2010 03 10, 01:35)
Sakykit, ar cia man aleliuja? Niekas nepades nuo sito baisaus vaizdo, tik plastika? http://public.fotki....aura01/strijos/
Mama sako, kad neverta, nes yra puikiu istisiniu maudymuku  lotuliukas.gif  cray.gif

Niekas nepadės, tik plastika. O po drabužiais mes daug trūkumų paslepiam, deja, būna nemažai progų tuos drabužius nusimest.
Ir tikrai yra puikių ištisinių maudymukų, su tuo negalima nesutikt. Bet su jais degintis - tai dar labiau kūną darkyt.
Jei paguosiu, tai mano pilvas klaikiau atrodo. Tik vis tų pinigų nesusirenku sad.gif
Atsakyti
QUOTE(varlius2007 @ 2010 03 09, 20:32)
Tininga  tai jus Bagdonas ir operavo? Labai noreciau noreciau pamatyti jusu pilvuka, gal nuotraukele galetumet i az atsiust? Ar grazia bamba jam pavyko suformuoti, ar esat patenkinta rezultatu,nera jokiu trukumu?

Taip, jisai.
Nu pabandysiu nusifotkinti smile.gif
Bamba... Nu ji, aišku, kitokia, negu buvo, pačiai man dar kiek neįprasta, bet iš tolo žiūrint normaliai atrodo.
Auselės tos vadinamosios yra gal, bet mažos, minkštutės, po drabužiais nesimato. Pjūvis kol kas ryškus, bet lyg po pusmečio ima blykšt. Man taigi dar nė 3 mėn. nepraėjo.
Šiaip trūkumų nėra, išskyrus tai, kad mano pilvo siena yra asimetriška - šito tokia operacija nepanaikina.
Esu patenkinta savo nauju vaizdeliu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(eLaura @ 2010 03 10, 02:35)

Na, yra daug puikių drabužių ir maudymukų, bet juk svarbiausia, kaip pati jautiesi... Aš su panašiu vaizdeliu jaučiausi baisiai, o jei dar sulaukdavau replikų... blink.gif
O po šios operacijos tikrai daug smagiau gyventi paliko, tiek daug pamirštų drabužių išsitraukiau biggrin.gif
Jums tikrai padėtų. Šonus "pasiurbliuoja", praktiškai ant džinsų tada neužsideda jokios klostės... Ir prigludę drabužiai, kad ir maikutės, estetiškai atrodo.
Atsakyti
Mergaites, su ta kompensavimo tvarka, jei gali gauti siuntima (o seimos daktarui nemanau, kad sunku ji parsyti, ypatingai jei pilvas akivaizdziai matosi atsikises turiu omeny, kad matyti, kad trukus pilvo siena) daktarui daug maloniau tartis kai duosi jam i kisene, o ne sumokesi i ligonines kasa. O ta kompensacija daktarai susitvarko nebijokit.... smile.gif o kreiptis manau galima i bet kuria valstybine ligonine kur yra plastines chirurgijos skyrius.
Kodel nesidariau KLAipedoj net nezinau, turiu daug giminiu Vilniuj, visi pradejo aiskint, kad geriau Vilniuj ir pasidaviau, nors paskui gailejaus, kad nebandziau KLAipedoj, ir namai cia pat, ir siulus traukt ir tas prakeiktas auseles galetu pataisyt, bet dabar bandysiu tartis del tu auseliu su Klaipedieciais gal pavyks ir nekainuos taip brangiai... g.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, noriu pasidžiaugti, kad jau po truputį matosi pilvuko rezultatai, tik kai nusiimu diržą siek tiek silpna pasidaro kai atsileidžia raumenys, be to labai sunku ilgai išlaikyti įtraukus raumenis, pilvukas ledas, tik pjūvis gal šiek tiek aukštokai, jei užsidėčiau kelnes pažemintu liemeniu, šonuose matytųsi randas, ir tos auseles šiek tiek erzina, bet šiaip palyginus kokį baisų pilvą turėjau tai džiaugiuosi. O kada galima kokius atsilenkimus daryt, nes mano raumenys tai tokie patižę sakyčiau, ilgai įtraukus pilvo negaliu išbūt o kai atpalaiduoju iškart silpna darosi. Dar užsiėmiau rando "sušvelninimu", bet jaučiu dar ilgai toks žiaurokas bus, nors man po dviejų cezarių randai buvo čiut matomi nieko nedarant, matyt su šituo tek pavargti arba tiesiog susitaikyti kad jis toks yra.
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2010 03 10, 00:35)

Pas mane labai panasus pilvas buvo tik bamba buvo iššokus ir apazioj daugiau odos pertekliaus ale kaip sutvarke, tai kaip kazkuri sake atrodo kaip niolikines biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lady Marmalade @ 2010 03 03, 20:29)
Sveika pasigražinus  4u.gif  Man nereikėjo šalinti, bet merginos kalbėjo, kad paprasčiausiai iš tų gauburiukų rando kraštuose (jas ir vadina "auselėmis") išsiurbia riebalus, praėjus tam tikram laiko tarpui. Tikrai nesibaimink, vietiškai nuskausmins, o mokėti, mano supratimu, nieko nereikės  g.gif

o kaip tu Lady Marmalade pasiryzai gimgyti trecia, ar cia tavo planuotas nestumas? Ar nebijai, kad vel susigadinsi pilvuka??????
As tai kai pagalvoju jei kartais netycia pastočiau tai net nežinau kaip pasielgčiau, bet pradžioj tai labai išsigasčiau.. blink.gif
Atsakyti
Sveikos, man jau metai po pilvo plastikos. Randas siaubingas, na neblunka jis visiškai. Tebetepu tepalais - nepadeda. Gal kuri nors jau gydėties randus, nes kažkaip daktarėlis aiškino, kad po metų jis išbluks, pasidarys siauras ir t.t.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
SIMONIUX, smagu, kad patenkinta rezultatais. Dėl auselių nepergyvenk - patvarkys jas gydytojas, tik iki Vilniaus prisiruošk smile.gif
Ne, mano nestuke.gif nebuvo planuotas, atsitiko taip kaip atsitiko - irgi pasimečiau, išsigandau, bet dabar ramiai laukiu vaikelio ir jei po jo kas susigadins - pasitvarkysiu tiesiog...

eLaurai, kaip ir visos sako, tavo tikrai sutvarkomas variantas smile.gif

Dėl rando kažkada jau rašiau - labai daug kas priklauso nuo tempimo intensyvumo pjūvio vietoje - jei jis didesnis (pvz. buvo pašalinta daug odos), ir randas formuosis storesnis. Maniškis buvo susiformavęs netolygiai - rando šonai beveik nematomi, o pats viduriukas storesnis. Bet jis labai žemai ir nelabai ryškus, tad man netrukdė smile.gif

Atsakyti
Sveikos mielosios,turiu ir as negrazu pilvuka.Per pirma nestuma sugebejau priaugt 32kg. svorio,ko pasekoja pilvo apacioje odos perteklius,kuris buna nesvarbu ar sveriu 48kg. ar 68kg verysad.gif Issitiesino tik per antra nestuma biggrin.gif Graudus juokelis.
Turiu daug klausimu,jei nesunku busiu labai dekinga uz atsakymus. Kaip manot ar nevelu darytis operacija po Velyku,nes vasara ant nosies bus,o su korsetu vaiksciot nekas bus,o ir gyjimui kazin ar gerai. Dar pamastau apie trecia vaikeli,o baisu ,kad nebutu vel tas pats(,gult vel po peiliu baisoka butu),gal turit kuri patirties kaip su nestumu po operacijos. Dar ,perzvelgus kainas,supratau,kad Vilniuje sumokesiu tikrai aiskiai daugiau,nei Klaipedoj,o jei kaina mazesne,lyg ir del kokybes baisoka doh.gif Gal yra issioperavusiu Vilniuje ir galit rekomenduot?
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2010 03 23, 03:11)
Sveikos mielosios,turiu ir as negrazu pilvuka.Per pirma nestuma sugebejau priaugt 32kg. svorio,ko pasekoja pilvo apacioje odos perteklius,kuris buna nesvarbu ar sveriu 48kg. ar 68kg  verysad.gif  Issitiesino tik per antra nestuma  biggrin.gif  Graudus juokelis.
Turiu daug klausimu,jei nesunku busiu labai dekinga uz atsakymus. Kaip manot ar nevelu darytis operacija po Velyku,nes vasara ant nosies bus,o su korsetu vaiksciot nekas bus,o ir gyjimui kazin ar gerai.  Dar pamastau apie trecia vaikeli,o baisu ,kad nebutu vel tas pats(,gult vel po peiliu baisoka butu),gal turit kuri patirties kaip su nestumu po operacijos. Dar ,perzvelgus kainas,supratau,kad Vilniuje sumokesiu tikrai aiskiai daugiau,nei Klaipedoj,o jei kaina mazesne,lyg  ir del kokybes baisoka  doh.gif  Gal yra issioperavusiu Vilniuje ir galit rekomenduot?

Sveika, as irgi galvoju apie sia operacija, ir apie trecia vaikeli pasvarstau, kad gal po keliu metu noresiu. Bet nusprendziau tuos kelis metus pavaikscioti graziu pilvu smile.gif op. planuoju spalio menesiui, nes maitinu vaikeli ir zadu maitinti iki metu.
Operacija darysiu Klaipedoje, nes maciau puiku Bagdono operacijos rezultata taip pat ir kaina gera (jai dar neuzkele). Siuo atveju tikrai kokybe ne nuo kainos priklauso. Apie ji blogu atsiliepimu negirdejau.
Atsakyti
As irgi gundaus nors kiek pavaiksciot graziu pilvu ir operuotis rudeni,tik noreciau Vilniuj,nes vaziuot tiek km.i Klaipeda doh.gif ,todel ir noreciau isgirst apie Vilniaus plastikos chirurgus smile.gif
Atsakyti
as ir labai noreciau susitvarkyti pilvuka nes irgi baisus po antro vaikelio bet bijau jei noresiu trecio kaip ten bus fear.gif ar viskas bus tvarkoje ar pilvas isitems normaliai g.gif
Atsakyti