Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika, 4 tema

Sveikos mergaites verysad.gif vargstu jau savaite su slapiuojancia bamba...kai pastebejau, kad slapiuoja nulekiau pas gydytoja, nes issigandau, kad kokia komplikacija ir vel reiks pjauti, bet mane nuramino, kad arba fistule(nelabai zinau kas tas yra) arba koks uzsilikes siuliukas ir vercia lauk, vienu zodziu neaiskiai man tas reikalas atrodo, kita savaite ir vel varysiu pasirodyt nes ne kiek negereja verysad.gif Gal kam taip yra buve?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoniux: 28 kovo 2010 - 15:45
simoniux, nusipirk Baneocino tepaliuko ir dėk tamponiukus. kokią savaitę. ir užteks pamatysi. nebijok 4u.gif nieko ten baisaus tikriausiai.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Jau seniai svajoju apie pilvo plastika. Netekau daug svorio, tad liko kabeti pertekline pilvo oda verysad.gif . Pradejau dometis apie sia operacija, konsultavausi pas daugeli plastikos chirurgų ir nustebau, jog taip ženkliai skiriasi kainos. Kai kur net tris kartus doh.gif . Pasimečiau visiškai. Nesinori taupyti sveikatos saskaita, bet kai paskaičiau merginos Jūsų istorijas, supratau, kad kaina toli gražu nenulemia kokybės. Patraukliai pasirode gydytojo Kaikario klinikoje pateiktas pasiulymas. Noreciau paklausti gal kam teko operuotis pas si gydytoja. Nerandu apie ji atsiliepimu. Labai palengvintumete mano apsisprendima ax.gif . Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 03 28, 19:17)
simoniux, nusipirk Baneocino tepaliuko ir dėk tamponiukus. kokią savaitę. ir užteks pamatysi. nebijok  4u.gif nieko ten baisaus tikriausiai.

Aciu tau 4u.gif , tikrai padeda, tikiuosi praeis visai.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

jusu pokalbius skaiciau pries metus, jusu pagalba nusprendziau darytis operacija (aciu jums 4u.gif ) ir stai balandzio pabaigoje (pries metus) pasidariau. riebalu nusiurbima pas Babajan. pati esu smulki, 170cm ir 60 kg, bet apie pilva vaizdelis buvo ne koks. net pati daktare sake, kad idomiai cia as atrodau. zinoma, rezultatas yra. dziaugiuosi. bet.. priekine pilvo dalis nera grazi. net sakyciau yra negrazi. nuo ziemos sportuoju du kartus min per savaite sporto saleje, su treneriu prie treniruokliu. vaikstau rytais i baseina (na, tik pradejau, bet jau keleta kartu buvau). namie vis padarau atsilenkimu su treniruokliu. apsedo mane isteriskas noras tureti grazu pilva. bet va nors tu ka.. nu nera jis grazus. kazkokia "pliurza" blyn. treneris sake, kad pas kai kuriuos zmones sita kuno vieta siaubingai sunkiai pasiduoda formavimui. rode jis savo foto, visas "uzhsikachialines", bet va priekine pilvo dalis - maziau raumenu turinti. na, negi ir as is tos nelaiminguju kategorijos? cray.gif ejau konsultacijos pas Babajan ir klausiau ar taip va ir turi buti. sake, kad daugiau siurbti nebebutu buve naudinga. stovedama galiu savo pilvo riebalus ar oda suimti per du kartus po ~4sm, na virsuje smota toki paimu apie 4cm ir zemiau tiek pat dar galiu paimti. mergaiciukes, kurios darete riebalu nusiurbima ar ir jums taip yra? ar turite grazu, plokscia pilvuka? nes va sonai yra grazus, tikrai matosi pagerejimas.. zinoma, ir siaipi vaizdelis yra daug geresnis, na, bet taip norisi arciau to idealo wub.gif aj, ir man skausmas kai kuriu vietu tik ne per seniausiai praejo. sakyciau ilgokai skaudejo, bet cia kiekvienam skirtingai. jei kas nors skaitys ir galvos "ar verta?" as sakau: tikrai taip smile.gif eisi iskelusi galva, patikek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paprastoji: 02 balandžio 2010 - 15:03
QUOTE(Paprastoji @ 2010 04 02, 16:02)
Sveikos, merginos,

jusu pokalbius skaiciau pries metus, jusu pagalba nusprendziau darytis operacija (aciu jums  4u.gif ) ir stai balandzio pabaigoje (pries metus) pasidariau. riebalu nusiurbima pas Babajan. pati esu smulki, 170cm ir 60 kg,  bet apie pilva vaizdelis buvo ne koks. net pati daktare sake, kad idomiai cia as atrodau. zinoma, rezultatas yra. dziaugiuosi. bet.. priekine pilvo dalis nera grazi. net sakyciau yra negrazi. nuo ziemos sportuoju du kartus min per savaite sporto saleje, su treneriu prie treniruokliu. vaikstau rytais i baseina (na, tik pradejau, bet jau keleta kartu buvau). namie vis padarau atsilenkimu su treniruokliu. apsedo mane isteriskas noras tureti grazu pilva. bet va nors tu ka.. nu nera jis grazus. kazkokia "pliurza" blyn. treneris sake, kad pas kai kuriuos zmones sita kuno vieta siaubingai sunkiai pasiduoda formavimui. rode jis savo foto, visas "uzhsikachialines", bet va priekine pilvo dalis - maziau raumenu turinti. na, negi ir as is tos nelaiminguju kategorijos?  cray.gif  ejau konsultacijos pas Babajan ir klausiau ar taip va ir turi buti. sake, kad daugiau siurbti nebebutu buve naudinga. stovedama galiu savo pilvo riebalus ar oda suimti per du kartus po ~4sm, na virsuje smota toki paimu apie 4cm ir zemiau tiek pat dar galiu paimti. mergaiciukes, kurios darete riebalu nusiurbima ar ir jums taip yra? ar turite grazu, plokscia pilvuka? nes va sonai yra grazus, tikrai matosi pagerejimas.. zinoma, ir siaipi vaizdelis yra daug geresnis, na, bet taip norisi arciau to idealo  wub.gif aj, ir man skausmas kai kuriu vietu tik ne per seniausiai praejo. sakyciau ilgokai skaudejo, bet cia kiekvienam skirtingai. jei kas nors skaitys ir galvos "ar verta?" as sakau: tikrai taip smile.gif eisi iskelusi galva, patikek.

Esu pasidariusi pilvo plastikos operacija pries keturis metus ir nieko panasaus, bent jau pradzioj nebuvo. Aisku, dare ne Babajan, bet bent jau per pirmus dvejus metus as net negaledavau suimti odos ant pilvo, toks jis buvo plokscias. Aisku, veliau, kai priaugau apskritai svorio, po truputi riebalai pradejo kauptis ir ant pilvo, bet jie bent jau tolygiai pasiskirste buvo, ne taip, kaip pries operacija.
Negaliu sakyti, kad tau operacija padaryta nokokybiskai, bet itariu, kad imanoma padaryti geriau. Taciau, tavo atveju, kai jau prasiskyre pilvo raumenys susiuti (jei tai is viso pas tave buvo daryta), galima paprasciausiai riebalus nusiurbti ir jau bus rezultatas.
Sekmes! Jei turesi dar klausimu, rasyk i AZ, nes temos neseku
Atsakyti
QUOTE(azija4 @ 2010 05 11, 14:33)
Esu pasidariusi pilvo plastikos operacija pries keturis metus ir nieko panasaus, bent jau pradzioj nebuvo. Aisku, dare ne Babajan, bet bent jau per pirmus dvejus metus as net negaledavau suimti odos ant pilvo, toks jis buvo plokscias. Aisku, veliau, kai priaugau apskritai svorio, po truputi riebalai pradejo kauptis ir ant pilvo, bet jie bent jau tolygiai pasiskirste buvo, ne taip, kaip pries operacija.
Negaliu sakyti, kad tau operacija padaryta nokokybiskai, bet itariu, kad imanoma padaryti geriau. Taciau, tavo atveju, kai jau prasiskyre pilvo raumenys susiuti (jei tai is viso pas tave buvo daryta), galima paprasciausiai riebalus nusiurbti ir jau bus rezultatas.
Sekmes! Jei turesi dar klausimu, rasyk i AZ, nes temos neseku

Supranti, pilvo plastika ir vien tik riebalu nusiurbimas, yra skirtingi dalykai. kai siurbia riebalus, odos neliecia. jos ir toliau lieka tiek, kiek buvo, tik jinai susitraukia. Kai daro plastika - odos gabala nupjauna. todel labai logiska, kad po siurbimo oda, jei nesusitrauks idealiai, gali kazkiek laisva but. pvz pas mane taip irgi yra. as ja galiu suimt. Kiek zinau pas merginas, kurios daresi plastika, odos pertekliaus nera, todel jos nesuimsi. Todel tikrai viskas cia normalu, cia tikrai ne brokas, tiesiog skirtingos operacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar tema dar nenumiro biggrin.gif ?
Jungiuosi prie jūsų būrio 4u.gif . Perskaičiau visas temas, bet kol kas dar mėtausi pas ką operuotis. Vilioja Klp chirurgų kainos, kita vertus, prieš kelis metus buvusi S.V. pacientė.. Man, manau, reiktų pilnos pilvo plastikos, nes po pirmo nėštumo pilvas liko tragiškas. Dbr metu likusį svorį ir ant žiemos planuoju tvarkytis ax.gif ..
Atsakyti
SVEIKUTES 4u.gif
jungiuosi ir as smile.gif po nestumo liko kaip kazkuri sake kenguros maisas blink.gif
gyvenu dabar ispanijoj buvau vakar nuejusi cia i ligonine konsultuotis ir kaip pasake kaina praejo noras doh.gif 23000 litukaina baisu (o kur dar operacijos baime)
zodziu galvoju pasiimti menesi atostogu ir darytis tai lt
buciau labai dekinga jei atsiustumete savo foto po ir pries operacija
mano emailas judita555@gmail.com
labai reikalingas palaikymas ir padarsinimas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, niekur nerandu kainų pas Bagdoną pilvo plastikai,, gal kas žino kokią nuorodą ar kainą, o jeigu kas nuotraukėlę prieš ir po įmestų į až būčiau begalo dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(MEIGĖ @ 2010 06 08, 10:30)
Sveikos,  niekur  nerandu  kainų  pas  Bagdoną  pilvo  plastikai,,  gal  kas žino  kokią  nuorodą  ar kainą,  o jeigu  kas  nuotraukėlę  prieš  ir  po įmestų  į až    būčiau  begalo dėkinga.

Zinok kainu jo neskelbia, kiek zinau jis dirba valstybineje ligonineje ir kaina pilvo plastikos apie 4500-5000 Lt.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2010 06 08, 11:36)
Zinok kainu jo neskelbia, kiek zinau jis dirba valstybineje ligonineje ir kaina pilvo plastikos apie 4500-5000 begin_of_the_skype_highlighting              4500-5000      end_of_the_skype_highlighting Lt.

Dėkoju už info
Atsakyti