QUOTE(Paprastoji @ 2010 04 02, 16:02)
Sveikos, merginos,
jusu pokalbius skaiciau pries metus, jusu pagalba nusprendziau darytis operacija (aciu jums

) ir stai balandzio pabaigoje (pries metus) pasidariau. riebalu nusiurbima pas Babajan. pati esu smulki, 170cm ir 60 kg, bet apie pilva vaizdelis buvo ne koks. net pati daktare sake, kad idomiai cia as atrodau. zinoma, rezultatas yra. dziaugiuosi. bet.. priekine pilvo dalis nera grazi. net sakyciau yra negrazi. nuo ziemos sportuoju du kartus min per savaite sporto saleje, su treneriu prie treniruokliu. vaikstau rytais i baseina (na, tik pradejau, bet jau keleta kartu buvau). namie vis padarau atsilenkimu su treniruokliu. apsedo mane isteriskas noras tureti grazu pilva. bet va nors tu ka.. nu nera jis grazus. kazkokia "pliurza" blyn. treneris sake, kad pas kai kuriuos zmones sita kuno vieta siaubingai sunkiai pasiduoda formavimui. rode jis savo foto, visas "uzhsikachialines", bet va priekine pilvo dalis - maziau raumenu turinti. na, negi ir as is tos nelaiminguju kategorijos?

ejau konsultacijos pas Babajan ir klausiau ar taip va ir turi buti. sake, kad daugiau siurbti nebebutu buve naudinga. stovedama galiu savo pilvo riebalus ar oda suimti per du kartus po ~4sm, na virsuje smota toki paimu apie 4cm ir zemiau tiek pat dar galiu paimti. mergaiciukes, kurios darete riebalu nusiurbima ar ir jums taip yra? ar turite grazu, plokscia pilvuka? nes va sonai yra grazus, tikrai matosi pagerejimas.. zinoma, ir siaipi vaizdelis yra daug geresnis, na, bet taip norisi arciau to idealo

aj, ir man skausmas kai kuriu vietu tik ne per seniausiai praejo. sakyciau ilgokai skaudejo, bet cia kiekvienam skirtingai. jei kas nors skaitys ir galvos "ar verta?" as sakau: tikrai taip

eisi iskelusi galva, patikek.
Esu pasidariusi pilvo plastikos operacija pries keturis metus ir nieko panasaus, bent jau pradzioj nebuvo. Aisku, dare ne Babajan, bet bent jau per pirmus dvejus metus as net negaledavau suimti odos ant pilvo, toks jis buvo plokscias. Aisku, veliau, kai priaugau apskritai svorio, po truputi riebalai pradejo kauptis ir ant pilvo, bet jie bent jau tolygiai pasiskirste buvo, ne taip, kaip pries operacija.
Negaliu sakyti, kad tau operacija padaryta nokokybiskai, bet itariu, kad imanoma padaryti geriau. Taciau, tavo atveju, kai jau prasiskyre pilvo raumenys susiuti (jei tai is viso pas tave buvo daryta), galima paprasciausiai riebalus nusiurbti ir jau bus rezultatas.
Sekmes! Jei turesi dar klausimu, rasyk i AZ, nes temos neseku