Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika, 4 tema

Dėkoju už info

Labas, aš dariaus pas Bagdoną 4500lt.mokėjau.Manau kainos panašios like.
Atsakyti
Kaip suprantu Bagdonas Klaipedoje,gal yra operavususiu Vilniuje? Noretusi siek tiek info apie kokybe ir kaina. Radau pora nekokiu atsiliepimu apie Babajan,o daugiau ir nelabai su info ka ir beradau g.gif
Atsakyti
Didžiausias procentas iš čia pasisakiusių operavosi arba Kaune, arba Klaipėdoje. Vilniuje berods kelios panelės...
Nebent kuri nerašiusi anksčiau pasidalins apie tokio pobūdžio operaciją pas Vilniaus specus...

Atsakyti
Sveikos grazuoles,

ui nezinau nuo ko pradet doh.gif nervai nelaiko,negrazi sau ir suprantu ir senai jau, kad reikia pilvo plastikos operacijos,kapsas kabo nemazas ir kai buvau numetus 22 kg. po pirmos dukros gimimo vistiek jis liko kabet,tad dabar suprantu kad svorio pertekliu kuris liko numest po antro leliaus gimimo (~7kg.) reikia vien del operacijos,nes kitaip tai nieko nemaino man (turiu omeni figura).Pas mus tokie genai seimoj mama su kapsu ,sesuo, A.A mociute buvo su dideliu kapsu doh.gif .Pamenu kai laukiausi pirmosios dukros ir nutariau 8 men. paziuret y save veidrodi (nusirengus) pamaciau po pilvu kabanti toki riebalini kapsa blink.gif tada nesupratau kas per velnias,bet dabar jau suprantu kad jau tada formavosi tas musu "grazusis" pilvas doh.gif .Svarbiausiai ir numetus viestiek neilendi (vien per pilva ta kabanti) y ta dydi kuris tinka pagal sukudima mad.gif visada ir visur jis islindes....vienu zodziu uzsidegus esu darytis,bet aisku reikia pradet nuo konsultaciju pas daktarus,nuo pinigu kaupimo ir t.t kad darysiu tai tikrai 100% taip gyvent yra nesamone,kai varzai save isvaziavimais y iskylas su draugais ,nusirengimais pries vyra,pliaze ir t.t. na jus visos suprantat ta diskomforta.Tad jungiuos prie jusu ir kaupiu visas zinias siam tikslui igivendint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 09 birželio 2010 - 08:41
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 06 09, 09:40)
Tad jungiuos prie jusu ir kaupiu visas zinias siam tikslui igivendint  smile.gif

žinių kaupk mažiau biggrin.gif svarbu pinigėlių sutaupyti. linkiu sėkmės tau su tavo užsidegimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 06 09, 10:05)
žinių kaupk mažiau biggrin.gif svarbu pinigėlių sutaupyti. linkiu sėkmės tau su tavo užsidegimu  4u.gif

Sakai isgasdint gali biggrin.gif na aisku skaiciau,kad visko buna,bet kazkaip neatbaido manes,va pinigu tai reikes,bet ir cia igivendinama kai dirbantis esi smile.gif o seip dekui dekui 4u.gif
Atsakyti
na, as manau, kad mano operacija kokybiska buvo. noriu tuo tiketi smile.gif pinigeliai nemazi sumoketi. dabar sportuoju kaip beprote (3 kart i sporto sale, 2 kart i baseina su treneriu) rezultatas ryskeja, dziaugiuosi. siaip man tokia operacija buvo tikrai reikalinga, nes pati daktare stebejosi, kad as visa maza, o ties pilvu mase susikaupusi didziule.

gal kam bus idomus labai geras pratimukas pilvui: atsigulus ant nugaros, kojas padeti ant kamuolio (tas sportui, minkstas), rankos statmenai i sonus ir davaj kojytes i sonus prie zemes, nepaleidziant kamuolio. 15 kartu i viena puse, 15 kartu i kita. kvepavimas butinas, keliant iskvepiama.

labai palaikau tas, kurios dar planuoja. darykites, grazinkites, jei tik galite sau tai leisti - tai pirmyn smile.gif
Atsakyti
Tokiu pinigu dideliu tikrai neturim doh.gif ir susitaupyt visa suma be sancu,bet gi kazkiek pasitaupius plius paskoliuke galima ir tikrai sau tai leisiu,nes kuo toliau tuo pati sau ....ai vien zo,nezinau tiksliai kada bet tikrai bus.Jau jaigu naktim sapnuoju kokia as grazi po visko tai jau kancofke viskam doh.gif
Atsakyti
..o man peilis baisu.. tos operacijos ne i sveikata.. ..bet kai pasiziuriu i veidrodi, ziauriai sunku apsispresti...unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Jau 13 metu kaip planuoju pasidaryti pilvo plastika. Kazkada nedariau to, kad planuose buvo antras vaikas, veliau- kainos neikandamos. O dabar vaiku planuose nebenusimato, kainos prieinamos o as vis dvejoju, galvoju kas geriau ar pilvas baisuoklis , ar randas. Tiesiog labai jusu prasau siokios tokios info 4u.gif , galeciau i emaila nusiusti savo foto ir patartume, nes kazkaip negaliu apsispresti, noreciau patarimo. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2010 06 20, 23:12)
Sveikos merginos 4u.gif

Jau 13 metu kaip planuoju pasidaryti pilvo plastika. Kazkada nedariau to, kad planuose buvo antras vaikas, veliau- kainos neikandamos. O dabar vaiku planuose nebenusimato, kainos prieinamos o as vis dvejoju, galvoju kas geriau ar pilvas baisuoklis , ar randas. Tiesiog labai jusu prasau siokios tokios info  4u.gif , galeciau i emaila nusiusti savo foto ir patartume, nes kazkaip negaliu apsispresti, noreciau patarimo. Aciu smile.gif

Kai as zvelgiu i veidrodi ir matau savo kabanti pilva, tai man tas randas nebaisu biggrin.gif Be to galima tatoo pasidaryt mirksiukas.gif Jeigu 13m. apie tai galvoji, manau tikrai verta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2010 06 21, 11:10)
Kai as zvelgiu i veidrodi ir matau savo kabanti pilva, tai man tas randas  nebaisu biggrin.gif Be to galima tatoo pasidaryt mirksiukas.gif Jeigu 13m. apie tai galvoji, manau tikrai verta mirksiukas.gif

Jooo, gal tikrai jei dar vis tiek metu galvoju, gal tikrai verta

o apie tatoo, ir vyras ta pati siule smile.gif
Atsakyti