Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika, 4 tema

Labas,

Gal netyčia galės man kas nors patarti... Po antro gimdymo diagnozavo bambos ir pilvo sienos išvaržą. Be to, noriu pilvo plastiką pasidaryti, nes labai jau negražiai atrodo pilvukas - per daug odos liko. Ar galima šitas dvi operacijas suderinti ir pasidaryti per vieną kartą?

Buvau per du chirurgus valsybinėse įstaigose, tai jei man nori randą per visą pilvą vertikaliai daryti... Kažkaip nesitiki, kad nėra būdo, kad nebūtų tokioje matomoje vietoje tokio didelio rando? doh.gif
Atsakyti
Tai ir yra daroma tokia viena operacija- jos metu susiuna prasiskyrusius raumenis, sutvarko bamba, issiurbia nereikalingus riebaliukus ir nupjauna odos pertekliu. Kazkokie keisti chirurgai tave konsultavo,kad sake jog randas bus vertikalus, kiek zinau tai randas buna horizontalus ir labai zemai, jo praktiskai nesimato is po kelnaiciu.
siaip tai as irgi planuoju sia operacija sekanciam rudeniuj.
Atsakyti
QUOTE(varlius2007 @ 2010 08 18, 15:45)
Kazkokie keisti chirurgai tave konsultavo,kad sake jog randas bus vertikalus, kiek zinau tai randas buna horizontalus ir labai zemai, jo praktiskai nesimato is po kelnaiciu.
siaip tai as irgi planuoju sia operacija sekanciam rudeniuj.

Ne keisti, o TIKRI chirurgai, kuriems tik duok kuo daugiau pjauti biggrin.gif

Jei rimtai, tai buvau ne pas plastikos chirurgus, gal dėl to tokie įspūdžiai. Mane supainiojo mintis, ar plastikos chirurgai tik grožį daro, ar ir rimtesnes operacijas - tokias kaip išvaržų operavimas...
Atsakyti
QUOTE(Etumar @ 2010 08 18, 17:12)

Jei rimtai, tai buvau ne pas plastikos chirurgus, gal dėl to tokie įspūdžiai. Mane supainiojo mintis, ar plastikos chirurgai tik grožį daro, ar ir rimtesnes operacijas - tokias kaip išvaržų operavimas...

Labas,

Kiek aš žinau, tai plastiko chirurgas Bagdonas operuoja išvaržas ir tuo pačiu daro pilvo plastiką. Viskas atliekama vienos operacijos metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etumar @ 2010 08 18, 17:12)

jus gal ne taip supratot ar nepasigilinot.. randas ir bus vertikalus, tik jis bus viduj. raumenys plysta vertikaliai. juos vertikaliai ir susiuna, nuo bambos i virsu, bet viduj. isorej, jei dar darysite ir pilvo plastika, bus horizontalus randas apacioje, papilvej wink.gif plastikos chirurgai raumenis taip pat sekmingai susiuna ir plastika padaro, ir nusiurbima 4u.gif
Atsakyti
labukas,jungiuosi i jusu buri blush2.gif ,svajoju pasidaryti pilvo sienos plast.op ,neisivaizduoju jos reikes dalines ar pilnos,bet mano pilvukas man nepatinka,nes tiek israizytas strijomis rolleyes.gif ,kad atrodo nekaip,visi atkreipia demesi bunant atskiru bikiniu,riebalu nera,nusiurbimo turbut nereiketu,bet strijos iki bambos taip "papuosusios' mano buvusi grazu pilvuka,kad jau negaliu kentet...bet labai bijau..gal galetumet pasidalinti savo dziaugsmais,kaip patvarko ir kiap buna pries ir po pilvukas,nes cia kiek skaitinejau nuotrauku nelabai radau..o randas pas viena buvo toks didelis ir melynas,kad man baisu ar neatrodysiu blogiau nei dabar blink.gif kartu galvoju,kad reiktu pasididinti ir krutis,bet ar kartu daryti geriau,ar su viena kazkuria truputi palaukti,o gal atkenteti geriau abi sykiu op? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(-MJV- @ 2010 08 23, 12:31)
labukas,jungiuosi i jusu buri blush2.gif ,svajoju pasidaryti pilvo sienos plast.op ,neisivaizduoju jos reikes dalines ar pilnos,bet mano pilvukas man nepatinka,nes tiek israizytas strijomis rolleyes.gif ,kad atrodo nekaip,visi atkreipia demesi bunant atskiru bikiniu,riebalu nera,nusiurbimo turbut nereiketu,bet strijos iki bambos taip "papuosusios' mano buvusi grazu pilvuka,kad jau negaliu kentet...bet labai bijau..gal galetumet pasidalinti savo dziaugsmais,kaip patvarko ir kiap buna pries ir po pilvukas,nes cia kiek skaitinejau nuotrauku nelabai radau..o randas pas viena buvo toks didelis ir melynas,kad man baisu ar neatrodysiu blogiau nei dabar  blink.gif kartu galvoju,kad reiktu pasididinti ir krutis,bet ar kartu daryti geriau,ar su viena kazkuria truputi palaukti,o gal atkenteti geriau abi sykiu op? cool.gif

nu kazin ar pilvo plastika pades atsikratyti striju g.gif

manau kad vienu metu nepadarytu abieju operaciju - ir pilvo plastikos ir krutines didinimo
Atsakyti
QUOTE(varlius2007 @ 2010 08 24, 16:41)
nu kazin ar pilvo plastika pades atsikratyti striju  g.gif

manau kad vienu metu nepadarytu abieju operaciju - ir pilvo plastikos ir krutines didinimo

plastika strijom atsikratyti tikrai nepades, ypac jei nera riebalu ir perteklines odos, kuria butu galima nupjauti biggrin.gif
o abieju operaciju manau nepadarytu drinks_cheers.gif bet zinoma reikia konsultuotis. siurbima keliose zonose kartu su krutines didinimu daro. bet plastika tai manau kad ne, per daug operaciju vienu metu g.gif
Atsakyti
Strijos ant pilvo atsiranda po gimdymo. Tai vaizdelis svelniai tariant nekoks.
Jei tik strijos smulkios, bet oda istempta ir pilvo presas yra, bamba neisvirtus - tai gal ir sutikciau susigyventi su siuo reiskiniu. Pilvo plastika sumazina strijas -nupjauna odos pertekliu su strijomis, susiuva pilvo raumenukus, sutvarko bamba.
Papildyta:
..bet tas randas doh.gif
..peilis operacija su galimom komplikacijom doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos.mane duomina toks klausimas: jaigu pasidaryt riebalu siurbima is sonu arba plast.op. o poto jai pastosite ar bus kas nors. ar tai rekomenduojama jau tiems kurios daugiau neplanuoja vaiku?
ir gal yra zynanciu ir dariusiu tokias operacijas londone?
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 08 24, 17:22)
plastika strijom atsikratyti tikrai nepades, ypac jei nera riebalu ir perteklines odos, kuria butu galima nupjauti biggrin.gif

yra pertekline oda,kuria istempus ir pasalinus nereikalinga kieki,strijos pasitrauktu ent jau zemiau,o istemptos taip gal nesimatytu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(-MJV- @ 2010 08 25, 19:47)
yra pertekline oda,kuria istempus ir pasalinus nereikalinga kieki,strijos pasitrauktu ent jau zemiau,o istemptos taip gal nesimatytu verysad.gif

pas mane ju dar gerokai virs bambos yra ir nemanau kad ispjaus geriausiu atveju kad liks su bamba lygiam auksti
labai noriu ,kad bamba atrodytu kuo naturaliau ax.gif
Atsakyti