Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika, 4 tema

QUOTE(murka1980 @ 2010 08 25, 20:30)
Sveikos.mane duomina toks klausimas: jaigu pasidaryt riebalu siurbima is sonu arba plast.op. o poto jai pastosite ar bus kas nors. ar tai rekomenduojama jau tiems kurios daugiau neplanuoja vaiku?
ir gal yra zynanciu ir dariusiu tokias operacijas londone?

Visas plastines rekomenduoja jau pagimdžius visus planuojamus vaikučius, bet kaip sakoma žmogus planuoja, o Dievas juokiasi - aš gimdžiau trečią vaikelį, pasidariusi ir krūtinės, ir pilvo plastiką.
Dabar jau praėjo du mėnesiai po gimdymo - sėkmingai maitinu dukrytę, jokio skirtumo nei maitinant natūraliai.
Pilvas per nėštumą buvo daug mažesnis, labai greitai atsistatė ir jau dabar galiu įlįsti į mažiausio dydžio savo džinsus (nors buvau priaugusi apie 20 kg doh.gif ).

ETUMAR, kai kuriais atvejais pilvo plastikos randas būna apverstos T formos - papilvėje horizontalus ir dar nedidelis randukas eina vertikaliai. Toks pjūvis daromas, nes taip lengviau susiūti išsiskyrusius pilvo raumenis iki pat viršaus.
Man atrodo, BEATUKUI iš mūsų tokį darė.
Gal tave konsultavę chirurgai turėjo omeny būtent tai?.. g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 29 rugpjūčio 2010 - 11:49
QUOTE(Lady Marmalade @ 2010 08 29, 12:48)
Gal tave konsultavę chirurgai turėjo omeny būtent tai?..  g.gif

LM, Beatukui dare ne toki 4u.gif jai dare tik isilgini apacioje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2010 08 29, 15:00)
LM, Beatukui dare ne toki  4u.gif jai dare tik isilgini apacioje  4u.gif

Pasižiūrėk atidžiai jos foto 6 psl. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2010 08 29, 11:48)
Visas plastines rekomenduoja jau pagimdžius visus planuojamus vaikučius, bet kaip sakoma žmogus planuoja, o Dievas juokiasi - aš gimdžiau trečią vaikelį, pasidariusi ir krūtinės, ir pilvo plastiką.
Dabar jau praėjo du mėnesiai po gimdymo - sėkmingai maitinu dukrytę, jokio skirtumo nei maitinant natūraliai.
Pilvas per nėštumą buvo daug mažesnis, labai greitai atsistatė ir jau dabar galiu įlįsti į mažiausio dydžio savo džinsus (nors buvau priaugusi apie 20 kg  doh.gif ).
ETUMAR, kai kuriais atvejais pilvo plastikos randas būna apverstos T formos - papilvėje horizontalus ir dar nedidelis randukas eina vertikaliai. Toks pjūvis daromas, nes taip lengviau susiūti išsiskyrusius pilvo raumenis iki pat viršaus.
Gal tave konsultavę chirurgai turėjo omeny būtent tai?..  g.gif

Sveika Marmalade ! Na smagu girdeti kad nereika to bijoti visgi. Na bet ir fainai tau, su tiek prieaugimu ilindai i savus dzinsus bigsmile.gif Taip

Taip taip, man dare toki pjuvi ax.gif
O kur ta mano foto 6 psl? nera gi .. dabar 7psl. kalbam juk. kokioj temoj tada?
Papildyta:
Radau jau. Dabar mano tas randas atrodo kaip sliekas, kaip cia Lady minejo kazkada biggrin.gif Korekcijos reikia manau, o ir riebalu nuo pilvo nusiurbimo t.p.
Papildyta:
Stai kas buna kai nupjauna koki 15-20cm odos..
Atsakyti
BEATUK, sveika, seniai girdėta smile.gif Tai vis dar nesiryžai korekcijai ir siurbimui?
Mano pjūvis po korekcijos, kai tada padarė didesnį tempimą, irgi kiek pasikeloidavo - bet tik pats viduriukas, šonai labai gražiai išbalo, praktiškai nesimato.
O kai dabar darė cezarį, išpjovė ir tą keloidą, pjūvis dabar kaip naujas, žiūrėsim, kaip gis. Manau, bus gražesnis nei buvo smile.gif

Beje, norėjau dar patikslinti, kad mano oda dėkinga tuo, kad yra elastinga ir nesistrijuoja - neįsivaizduoju, kaip dabar atrodyčiau, jei būčiau linkusi į strijas doh.gif

Taigi, toms, kurios turi tokį polinkį, nepatarčiau plastikos, jei dar planuoja nėštumą ateity...

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2010 08 29, 16:40)
BEATUK, sveika, seniai girdėta smile.gif Tai vis dar nesiryžai korekcijai ir siurbimui?
Mano pjūvis po korekcijos, kai tada padarė didesnį tempimą, irgi kiek pasikeloidavo - bet tik pats viduriukas, šonai labai gražiai išbalo, praktiškai nesimato.
O kai dabar darė cezarį, išpjovė ir tą keloidą, pjūvis dabar kaip naujas, žiūrėsim, kaip gis. Manau, bus gražesnis nei buvo smile.gif

Beje, norėjau dar  patikslinti, kad mano oda dėkinga tuo, kad yra elastinga ir nesistrijuoja - neįsivaizduoju, kaip dabar atrodyčiau, jei būčiau linkusi į strijas  doh.gif 

Taigi, toms, kurios turi tokį polinkį, nepatarčiau plastikos, jei dar planuoja nėštumą ateity...

Sveika sveika smile.gif Zinai, nebuvo laiko is tikruju, o ir pinigai eina mano hobiui (ikuriau kaciu veislyna). Sia ziema irgi negalesiu tikriausiai nes niekaip nesuderinsiu atsiskaitymu ir seimos ir dar Lt operacijos.

Tai va, o mano oda labai linkusi strijoms, tai man butu ragas jei pastociau doh.gif Dar ir dabar virs rando yra striju unsure.gif

O kaip tau maitinimas sekasi? ar labai padidejo krutine nuo pieno? ar ten ner striju? Kaip pats maitinimas jauciasi?
Atsakyti
Sveikute J.U.D.I.T.A,
Mano prisiminimai apie sia operacija patys geriausi, ir jei tada bučiau žinojus kaip viskas bus nebūčiau taip pergyvenus. Sunkiausia man buvo pirmoji naktis su tais drenais tampytis ir kai norėdavosi apsiverst ant kito šono, dar beprotiškai skaudėjo kai prabudau po operacijos, bet pasakiau ir geit buvau nuskausminta, o palatoj tai pastoviai klausdavo ar skauda, ar reikia nuskausminamųjų, taip, kad jokio diskomforto, pailsėjau ir jau buvau pasiilgusi vaiku šurmulio namie, pooperacinis periodas tai kaip ir visas turbūt nervino tas gorseto dieną naktį nešiojimas, bet dabar džiaugiuosi labai... tiesa man liko tokios auselės šonuose, kurias reiktų koreguoti, bet aš nepasiryžtu niekaip, man randas pasislepia po kelnaitėmis, tai turbūt nieko ir nebedarysiu..Tai tiek..
Atsakyti
Mano pilvas buvo toks:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(simoniux @ 2010 08 29, 19:16)
Mano pilvas buvo toks:
user posted image

vienzo bandziau ideti nuotrauka, bet nemoku, sorry, kas nori galiu atsiust asmeniskai
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2010 08 29, 14:21)
Pasižiūrėk atidžiai jos foto 6 psl. smile.gif

geras blink.gif ir kaip man visada atrode, kad tik isilgini g.gif doh.gif
Atsakyti
BEATUK, ne ant krūtinės nėra strijų, nors padidėjo per apimtį apie 10 cm cool.gif Vienu metu buvo net +14 blink.gif
Maitinu lygiai taip pat kaip ir pirmus abu vaikus - jokio skirtumo. Pieno daug, teka gerai, tik kad dydis didesnis smile.gif

ELEINA, gal todėl susidrei tokį įspūdį, kad labai mažas tas pjūviukas vertikalus. Kiek pamenu, T.A. irgi keliom būten tokį siūlė ir internete nemažai tokių pvz. mačiau.

QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2010 08 10, 18:22)
Sveikos

Bandysiu ir as jungtis prie jusu, siuo metu laukiuosi antrojo mazylio, bet nesiojant pirmaji plyso, prasiskyre pilvo ramuo ir pilvukas taip ir liko kabet (dabar aisku isitempes visas,nes jau nestumo pabaiga  biggrin.gif ). Gal zinot kuri kiek maziausiai turi but praeje laiko nuo gimdymo, kad gydytojas padarytu pilvo plastikos operacija?  unsure.gif

Beja kiek mazdaug kainuoja plstikos chirurgo konsultacija?  rolleyes.gif

Paprastai jau po pusės metų po gimdymo matosi realus pilvelio vaizdas - oda daugiau nebesitraukia. Jei iki to laiko susitvarkysi su svoriu, tuomet jau galima konsultuotis. Nes chirurgai pageidauja, kad pacientė operacijos metu būtų su tuo svoriu, kuris +/- keli kg jai yra įprastas-norimas, t.y. kad po operacijos nebebūtų didelių svorio svyravimų.

Konsultacijos kaina visur skirtingai - pas kauniečius 50 lt, vilniečiai kai kurie ir apie 100 ima, yra aišku ir apie 200 cool.gif biggrin.gif , yra tokių, kurie konsultacijos kainą po to išminusuoja iš operacijos kainos.
Geriausia skambintis ir klausti klinikų administratorių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 29 rugpjūčio 2010 - 21:15
QUOTE(simoniux @ 2010 08 29, 18:21)
Mano pilvas buvo toks:
user posted image
Papildyta:

vienzo bandziau ideti nuotrauka, bet nemoku, sorry, kas nori galiu atsiust asmeniskai

jei nesunku gal galetum man atsiusti i el. pasta nuotraukeles pries ir po 4u.gif
judita555@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(simoniux @ 2010 08 29, 20:21)
Mano pilvas buvo toks:
user posted image
Papildyta:

Ikelk per www.part.lt paveiksleliu talpykla, sumazink dydi (ten viskas parodyta) ir ikelk url adresa. Viskas labai paprasta.
Atsakyti