Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika, 4 tema

QUOTE(idani @ 2010 08 31, 10:21)

sakai? reik pabandyt  rolleyes.gif . as jau metus laiko sportuoju ant sios vietos, ale suds.. sake mano oda labai neelastinga  unsure.gif .

Kazkada sportavau, tai greitai man jos susitvarke. Db reiktu vel eit sportuot, bet tingiu.
Atsakyti
nu va Gagdonui prisidaviau rolleyes.gif .. dabar lauksiu ats bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 08 31, 10:43)
nu va Gagdonui prisidaviau  rolleyes.gif .. dabar lauksiu ats  bigsmile.gif

Idomu, ka jis tau parasys.
As buvau pas ji konsultacijoj. Koks jis jaunas, arba taip atrodo. 30m. tikrai neduociau.
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2010 08 31, 10:46)
Idomu, ka jis tau parasys.
As buvau pas ji konsultacijoj. Koks jis jaunas, arba taip atrodo. 30m. tikrai neduociau.

ir neblogas lotuliukas.gif .. ***** net geda butu nusirengt pries ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 08 31, 10:43)
nu va Gagdonui prisidaviau  rolleyes.gif .. dabar lauksiu ats  bigsmile.gif

manau kad sulauksi iš jo dar geresnio kainos pasiūlymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 08 31, 09:57)
ir neblogas  lotuliukas.gif .. ***** net geda butu nusirengt pries ji  biggrin.gif

blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 08 31, 10:57)
ir neblogas  lotuliukas.gif .. ***** net geda butu nusirengt pries ji  biggrin.gif

As ir galvojau, kaip cia reikes nusirengt pries ji blush2.gif lotuliukas.gif Bet normaliai...
Tik as siaip baile tokiu dalyku, tai jo laukdama 5 min. vos nenualpau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2010 08 31, 11:06)
As ir galvojau, kaip cia reikes nusirengt pries ji blush2.gif  lotuliukas.gif Bet normaliai...
Tik as siaip baile tokiu dalyku, tai jo laukdama 5 min. vos nenualpau biggrin.gif

user posted imagemanes nieks dar nemate apart mano MB blush2.gif . jau vakar pries Kaikari buvo geda, o jis tai negrazus gi user posted image
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 08 31, 11:13)
user posted imagemanes nieks dar nemate apart mano MB  blush2.gif . jau vakar pries Kaikari buvo geda, o jis tai negrazus gi user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu va buvau jau ir pas Jurku rolleyes.gif . malonus labai zmogus, bet... lupikas lotuliukas.gif . nenori jis man siurbt ranku ir nugaros blink.gif , o pilvas 6000 lt + jojiko kelnes 1000 lt = 7000 lt operacija + lovadienis 250 lt.. o jeigu dar noreciau nugaros su rankom dar 2500 lt, bet nedarytu vienu metu, tai dar plius litu uz lovadieni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 08 31, 13:23)
nu va buvau jau ir pas Jurku  rolleyes.gif . malonus labai zmogus, bet... lupikas  lotuliukas.gif . nenori jis man siurbt ranku ir nugaros  blink.gif , o pilvas 6000 lt + jojiko kelnes 1000 lt = 7000 lt operacija + lovadienis 250 lt.. o jeigu dar noreciau nugaros su rankom dar 2500 lt, bet nedarytu vienu metu, tai dar plius litu uz lovadieni  doh.gif

Nedarytu vienu metu, nes mano kad tai butu per daug tavo organizmui. hmmmm... cia reiktu manau keliu gydytoju nuomones, nes zinai, jei tai tik truputis to siurbimo tai nelabai ir baisu manau.
Papildyta:
Pala, o tas jurkus tai cia kur dirba?
Atsakyti
QUOTE(idani @ 2010 08 31, 14:23)
nu va buvau jau ir pas Jurku  rolleyes.gif . malonus labai zmogus, bet... lupikas  lotuliukas.gif . nenori jis man siurbt ranku ir nugaros  blink.gif , o pilvas 6000 lt + jojiko kelnes 1000 lt = 7000 lt operacija + lovadienis 250 lt.. o jeigu dar noreciau nugaros su rankom dar 2500 lt, bet nedarytu vienu metu, tai dar plius litu uz lovadieni  doh.gif

Idomu ka Bagdonas atsakys. Manau, kad jis irgi visko nesiurbs per viena karta.
Atsakyti