Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika, 4 tema

blink.gif jargau tikrai stebuklus daro.

ir pati turbut kaip devintam danguj dabar bigsmile.gif
Atsakyti
Simoniux, fantastika thumbup.gif primink, pas ką gražinaisi smile.gif nėra net ką lygint iš tikro... tikrai verta, ir pakentėt skausmą, ir pinigiukų sukrapštyt...
kaip aš vyrui sakau - stebuklinga kengūros transformacija į moterį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2010 08 29, 22:13)
BEATUK, ne ant krūtin
Paprastai jau po pusės metų po gimdymo matosi realus pilvelio vaizdas - oda daugiau nebesitraukia. Jei iki to laiko susitvarkysi su svoriu, tuomet jau galima konsultuotis. Nes chirurgai pageidauja, kad pacientė operacijos metu būtų su tuo svoriu, kuris +/- keli kg jai yra įprastas-norimas, t.y. kad po operacijos nebebūtų didelių svorio svyravimų.

Konsultacijos kaina visur skirtingai - pas kauniečius 50 lt, vilniečiai kai kurie ir apie 100 ima, yra aišku ir apie 200  cool.gif  biggrin.gif , yra tokių, kurie konsultacijos kainą po to išminusuoja iš operacijos kainos.
Geriausia skambintis ir klausti klinikų administratorių.

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Teks manau iki sekancio rudens man pakentet, nes mazyle dar metus laiko maitint noriu, tai kol maitinsiu nieks manes juk neoperuos...
Ech teks susitaikyt su tuom, kad dar metus i zmogu nebusiu panasi verysad.gif

O siaip galvoju jei kazkada rasete, kad pilvo sienos plastika kompensujama ligoniu kasu, jei plyses pilvo raumuo ir yra bambos isvarza, tai kodel ne visos tuo pasinaudojat?
As kazkaip tikiuos nueit pas Bagdona su siuntimu ir aisku atsidekojimo vokeliu. Kazi ar apsiimtu jis taip operuot? g.gif
Dar va kazkaip tikejaus, kad randas mazesnis buna po tos operacijos, tikejau kad panasaus dydzio kaip po cp, o cia ziuriu tai is sirdies rezia nuo klubo iki klubo... Ar cia visoms taip?

Simoniux super pasikeitimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 09 27, 12:26)
Simoniux, fantastika  thumbup.gif primink, pas ką gražinaisi  smile.gif nėra net ką lygint iš tikro... tikrai verta, ir pakentėt skausmą, ir pinigiukų sukrapštyt...
kaip aš vyrui sakau - stebuklinga kengūros transformacija į moterį  biggrin.gif

Dariausi pas Gedimina Rauba Vilniuj, o to skausmo tai jau tikrai nėra taip daug, daug skaudesni yra sąrėmiai, nei šis pooperacinis laikotarpis.
Papildyta:
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2010 09 27, 12:55)
Aciu uz atsakyma  4u.gif

Dar va kazkaip tikejaus, kad randas mazesnis buna po tos operacijos, tikejau kad panasaus dydzio kaip po cp, o cia ziuriu tai is sirdies rezia nuo klubo iki klubo... Ar cia visoms taip?

Simoniux super pasikeitimas  thumbup.gif

Yra ra tas randas nemazas, bet kažkaip kaip po kelnaitem pasislepia nelabai imi i galva...vistiek jo nieks nemato, tik vyras, bet jis su laiku svieseja, žiūrėsim kaip bus vėliau, man po dviejų cezarių is vis nesimatė randų, tikiuos, kad ir sis vėliau nekris taip i akis rolleyes.gif
Atsakyti
simoniux, nu nerealiai cia tu thumbup.gif lb grazus pilvukas wub.gif

tai merginos gal pradedam kaupti savo foto ?
paskelbiu viesai slaptazodi
paskui kaip noresim - keisim arba ne

fotki.com

grazuspilvukai

slaptaz - pilvukai

Atsakyti
QUOTE(simoniux @ 2010 09 27, 14:22)
Dariausi pas Gedimina Rauba Vilniuj, o to skausmo tai jau tikrai nėra taip daug, daug skaudesni yra sąrėmiai, nei šis pooperacinis laikotarpis.
Papildyta:
Yra ra tas randas nemazas, bet kažkaip kaip po kelnaitem pasislepia nelabai imi i galva...vistiek jo nieks nemato, tik vyras, bet jis su laiku svieseja, žiūrėsim kaip bus vėliau, man po dviejų cezarių is vis nesimatė randų, tikiuos, kad ir sis vėliau nekris taip i akis rolleyes.gif

Nu *****, vaizdelis pilvo super. 4u.gif Gal bamba atrodo siek tiek nenaturaliai g.gif Bet nesulyginsi su ta baisybe po gimdymo - cia toks kaip mano. Gali kaip zmogus eit i pliaza ir i baseina. Esu susitvarkiusi dantis su breketais. Ilgai tam ryzausi, pazystami atkalbinejo, bet nesigailiu ne kiek... Gailiuosi tik vieno, kodel nepasidariau to anksciau. Nu man dar reikia pagimdyti antraji ir jau galesiu tvarkytis savo baisuoli.
Simoniux, ar galetum parodyti randa? Kiek laiko praejus po operacijos jis pradeda blukti? Ar yra kokiu nors efektyviu priemoniu randams salinti? Man CP randas pradejo blukti po puses metu, o kaip su situo plastikos randu?
Atsakyti
As jau pora turiu lelku,dabar belieka laukt kada gi galesiu darytis ka nors.O dar kai pamatai rezultatus isvis degt pradedi smile.gif
Atsakyti
Imeciau savo baisuokli i bendra albuma. Tikiuosi nepraejus dviems metams turesiuir nuotrauka po 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Iki šiol buvau tyli skaitytoja, bet dabar jungiuos 4u.gif
Pagimdžiau tris vaikučius (trečias mūsų netyčiukas) ir dabar, aišku, pilvas prašosi operacijos. Ką ten prašosi - verkte verkia...
Dabar liko vienas darbas - atstatyt svorį iki norimo idealaus ir pirmyn ant operacinio stalo. Gyvenu uk, grįšiu matyt pas jūsų išgirtąjį Bagdoną smile.gif Įdomu tik po kiek laiko leis su lėktuvu gryžt atgal g.gif
MB įkalbinėja palaukt pora metų, nes būtent po šio laiko atsistato viskas, tad korekcija bus lygiai tokia, kokios norisi. Tad dabar metu svori po truputuką, nes vis dar maitinu pati savo lelių ir tyliai svajoju apie idealų pilvuką rolleyes.gif Kasdien masažuoju apdribusią odą, teplioju ją ir t.t. O šiaip maniškis labai panašus į ką tik pademonstruotą "prieš" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2010 09 27, 15:28)
Kasdien masažuoju apdribusią odą, teplioju ją ir t.t. O šiaip maniškis labai panašus į ką tik pademonstruotą "prieš"  verysad.gif

oi žinok, paguosiu... aš KO tik nedariau - mečiau svorį (kabėjo sterblė dar baisesnė), bėgiojau į bodyfleksą, dariausi masažus su visokiom vakuuminėm taurėm, tepliojau visokiais brudais, pirkau visokius masažuoklius ir treniruoklius - rezultatas absoliutus NULIS. pinigų išmetimas. geriau juos Bagdonui pataupyti... aišku kad norisi KAŽKĄ daryti, ne tik verkti į save veidrodyje bežiūrint ar suknutes parduotuvėje bandant matuotis ir ieškant, į kurią ten klostę pilvą susidėt... bet iš mano patirties tai laiko ir pinigų švaistymas...o kai primeti kiek visiems tiems gėriams išsišvaistė - graži sumelė susideda...
Atsakyti
Pritariu Rucelie,as irgi po pirmos merginos netekau (aisku dietos pagalba) 22 kg ir sportavau ir ko tik nedariau doh.gif ,o jau vilties buvo maaaaaaaarios ,kad viskas bus gerai,suduka ne velnio schmoll.gif aisku apimtys sumazejo ziauriai,bet ta sterble kaip kabejo taip kabejo plius dar ir ant sonu,o is uzpakalio sonai didesni uz pacia dupce,na toks kaip ratas su nukarusiu pilvu .Baisiau nei baisu paziurejus,turiu foto aisku popierinese nuotraukose tik,kaip atrodziau numetus tuos kg,bet nusirengus pliaze neduok die blink.gif .Dabar po antro reikia kokia disietka numest iki idealaus svoriuko (tik) ir tada kaupt pinigus.Susigyvent niekaip nesigauna su tuo ka turi,kai gali atrodyt kitaip ir manes tas randas visai negasdina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 09 27, 15:07)
oi žinok, paguosiu... aš KO tik nedariau - mečiau svorį (kabėjo sterblė dar baisesnė), bėgiojau į bodyfleksą, dariausi masažus su visokiom vakuuminėm taurėm, tepliojau visokiais brudais, pirkau visokius masažuoklius ir treniruoklius - rezultatas absoliutus NULIS. pinigų išmetimas. geriau juos Bagdonui pataupyti... aišku kad norisi KAŽKĄ daryti, ne tik verkti į save veidrodyje bežiūrint ar suknutes parduotuvėje bandant matuotis ir ieškant, į kurią ten klostę pilvą susidėt... bet iš mano patirties tai laiko ir pinigų švaistymas...o kai primeti kiek visiems tiems gėriams išsišvaistė - graži sumelė susideda...

drinks_cheers.gif zinau... ale vis tiek darau, gal tik pinigu taip nebemetau kaip po pirmo doh.gif dabar labiau susikoncentravus i ta odos dali kur virs bambos, nes kaip suprantu ji liks, patempta zemyn, bet liks... o ji pas mane irgi strijuota verysad.gif Bet nesvarbu, tegu bus strijuota, bet nebekabes ta sterble unsure.gif

QUOTE(Ausra1976 @ 2010 09 27, 16:02)
Dabar po antro reikia kokia disietka numest iki idealaus svoriuko (tik) ir tada kaupt pinigus.Susigyvent niekaip nesigauna su tuo ka turi,kai gali atrodyt kitaip ir manes tas randas visai negasdina  schmoll.gif

Man irgi kokius 9kg reikia nusiritint, o gal ir daugiau pavyks (nors netikiu su uk maistu hihihi.gif). Db sveriu 68, noriu 59 - 57 rolleyes.gif
------
Labai bijau pooperacinio periodo, bet jei sakot, kad neskaudziau nei saremiai, tada gal iskesiu ax.gif O kaip siaip veliau sveikatai neatsiliepia? Ten sirdziai, vidaus organam? Zinau, kad individualu, bet kaip yra jum, kas daretes jau?
Atsakyti