QUOTE(Rucelie @ 2010 09 27, 15:07)
oi žinok, paguosiu... aš KO tik nedariau - mečiau svorį (kabėjo sterblė dar baisesnė), bėgiojau į bodyfleksą, dariausi masažus su visokiom vakuuminėm taurėm, tepliojau visokiais brudais, pirkau visokius masažuoklius ir treniruoklius - rezultatas absoliutus NULIS. pinigų išmetimas. geriau juos Bagdonui pataupyti... aišku kad norisi KAŽKĄ daryti, ne tik verkti į save veidrodyje bežiūrint ar suknutes parduotuvėje bandant matuotis ir ieškant, į kurią ten klostę pilvą susidėt... bet iš mano patirties tai laiko ir pinigų švaistymas...o kai primeti kiek visiems tiems gėriams išsišvaistė - graži sumelė susideda...

zinau... ale vis tiek darau, gal tik pinigu taip nebemetau kaip po pirmo

dabar labiau susikoncentravus i ta odos dali kur virs bambos, nes kaip suprantu ji liks, patempta zemyn, bet liks... o ji pas mane irgi strijuota

Bet nesvarbu, tegu bus strijuota, bet nebekabes ta sterble
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 09 27, 16:02)
Dabar po antro reikia kokia disietka numest iki idealaus svoriuko (tik) ir tada kaupt pinigus.Susigyvent niekaip nesigauna su tuo ka turi,kai gali atrodyt kitaip ir manes tas randas visai negasdina
Man irgi kokius 9kg reikia nusiritint, o gal ir daugiau pavyks (nors netikiu su uk maistu

). Db sveriu 68, noriu 59 - 57
------
Labai bijau pooperacinio periodo, bet jei sakot, kad neskaudziau nei saremiai, tada gal iskesiu

O kaip siaip veliau sveikatai neatsiliepia? Ten sirdziai, vidaus organam? Zinau, kad individualu, bet kaip yra jum, kas daretes jau?