Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika, 4 tema

QUOTE(Lady Marmalade @ 2010 09 10, 12:22)
BEATUK, nieko tu nejaustum - man korekciją gi darė su vietine, odą vėl atkėlė iki bambos, nurėžė gabaliuką, pasodino ir susiuvo - ir tai nieko nejaučiau  biggrin.gif

na gerai, o tada papasakok kaip padaroma ta vietine nejautra?
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2010 09 12, 14:16)
na gerai, o tada papasakok kaip padaroma ta vietine nejautra?

Mano atveju - gal kokie 15 dūrių į pilviuką cool.gif Bet jaučiau tik pirmuosius bakstelėjimus, po to jau nesijautė, kad leidžia...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 14 rugsėjo 2010 - 10:18
na aš jau sutariau, važiuosiu kitą savaitę tobulintis. nejautra vietinė, galima netgi pavalgyti iš ryto, paleis tą pačią dieną namo.
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 09 14, 12:57)
na aš jau sutariau, važiuosiu kitą savaitę tobulintis. nejautra vietinė, galima netgi pavalgyti iš ryto, paleis tą pačią dieną namo.

Sėkmės smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2010 09 14, 10:18)
Mano atveju - gal kokie 15 dūrių į pilviuką  cool.gif  Bet jaučiau tik pirmuosius bakstelėjimus, po to jau nesijautė, kad leidžia...

Na o mano atveju kadangi tai bus ir rieb.siurbimas tai manau tik su vietine neapseis jie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2010 09 14, 14:44)
Na o mano atveju kadangi tai bus ir rieb.siurbimas tai manau tik su vietine neapseis jie biggrin.gif

Leidžia pasirinkti narkozę, bet riebalų siurbimo didesniame plote su vietine tikrai nerekomenduočiau - man S.V. korekcijos metu l.nedaug siurbtelėjo, nes jo manymu ten kažkas buvo likę nelygu ir tai toks įspūdis, kad per šonkaulius su pagaliu braukytų - žiauru doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 14 rugsėjo 2010 - 16:46
QUOTE(liepa99 @ 2010 05 20, 10:09)
Ar tema dar nenumiro  biggrin.gif ?
Jungiuosi prie jūsų būrio  4u.gif . Perskaičiau visas temas, bet kol kas dar mėtausi pas ką operuotis. Vilioja Klp chirurgų kainos, kita vertus, prieš kelis metus buvusi S.V. pacientė.. Man, manau, reiktų pilnos pilvo plastikos, nes po pirmo nėštumo pilvas liko tragiškas. Dbr metu likusį svorį ir ant žiemos planuoju tvarkytis  ax.gif ..

Čia vėl aš.. Pasimečiau.. Svajojau vienu kartu ir pilvą, ir krūtinę susitvarkyti, bet, žiūriu, rašot, kad neoperuos per kartą tiek unsure.gif .. Tai nuo ko pradėti? Ir papulių norisi, bet ir terbinis pilvas nusibodo.. O kažin koks min laiko tarpas turi būti tarp operacijų?
Atsakyti
QUOTE(liepa99 @ 2010 09 21, 01:06)
Čia vėl aš.. Pasimečiau.. Svajojau vienu kartu ir pilvą, ir krūtinę susitvarkyti, bet, žiūriu, rašot, kad neoperuos per kartą tiek  unsure.gif .. Tai nuo ko pradėti? Ir papulių norisi, bet ir terbinis pilvas nusibodo.. O kažin koks min laiko tarpas turi būti tarp operacijų?

Priklauso nuo chirurgo profesionalumo, ar darys kartu šias operacijas. Ir tikrai daro abi kartu. Beje, pilvo plastika yra daug sudėtingesnė nei implantacija (jei be pakėlimo).
Taip pat reikės ryžto - pooperacinis periodas bus labai sunkus ir skausmingas, tam reikia iš karto nusitekti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2010 09 21, 16:40)
Priklauso nuo chirurgo profesionalumo, ar darys kartu šias operacijas. Ir tikrai daro abi kartu. Beje, pilvo plastika yra daug sudėtingesnė nei implantacija (jei be pakėlimo).
Taip pat reikės ryžto - pooperacinis periodas bus labai sunkus ir skausmingas, tam reikia iš karto nusitekti smile.gif

Bandysiu pasiuntinėti foto daktariukams, jei MB ryt nufotografuos mane cool.gif .. Įdomu pažiūrėti, bent ką siūlytų.. Šiaip galvoju apie Klp ir Kauną (SV ar TA)..
Kad sunku bus, tai numanau.. Kažkada siurbiau cool.gif "rinkes" aplink kelius, tai kojos kaip kaladės buvo.. o va vasaros pb. pašalino tulžies p., buvo keli pjūviai nedideli, ir tai pirmas dienas kaip invalidė jaučiausi.. Bet 4u.gif , noriu pagaliau pasijusti tikra moteris blush2.gif .. Noriu pagaliau pasirūpinti ne vyru ar vaikais, bet savimi.. Tariausi su mama, tai padėtų su vaikų priežiūra, gal ir MB paatostogautų prie to pačio..
Na žiūrėsim g.gif .. tiesiog norisi kažką jau pradėti daryti pagaliau, o ne vis svajoti/galvoti doh.gif ..

P.S. LadyM - tavo pavyzdys labai įkvepiantis ir suteikiantis vilties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa99 @ 2010 09 22, 01:09)
Na žiūrėsim  g.gif .. tiesiog norisi kažką jau pradėti daryti pagaliau, o ne vis svajoti/galvoti  doh.gif ..

P.S. LadyM - tavo pavyzdys labai įkvepiantis ir suteikiantis vilties  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Suprantu tave, bet pati kažin ar ryžčiausi šias op. vienu metu darytis smile.gif Nekalbant apie pooperacinius nepatogumus (vien drenų butelių būtų 4 biggrin.gif ), skausmą ir sunkesnę reabilitaciją, turėk omeny, kad ilgai būsi narkozėje. Kraujo tyrimai, širdies būklė turi būti idealios formos.
Taip pat chirurgas darydamas dvi operacijas turi skubėti, taigi, kad nuo to gali nukentėti rezultato kokybė - logiška.

Na, bet aišku, kaip rašai - pasikonsultuosi su keliais specais ir nuspręsi 4u.gif

Atsakyti
Sveikutes, gal kuri galetumete i Az imesti foto kokie buvo jusu pilvukai pries ir po operacijos...Idomu labai ar pas mane toks pats yra...Visa oda nukarusi o bamba i vidus sulindusi aplink bamba susirauksleje verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeiVile: 22 rugsėjo 2010 - 13:01
o gal reiketu koki albumiuka susikurt pvz - fotki ?
galetu mergnos pasidalint sekmingais rezultatais - o norincios pasiryzt operacijai bigsmile.gif ka manot ?
Atsakyti