Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika, 4 tema

Sveikos, aš tai ruošiuosi nusiurbti riebaliukus kelių srityje. Gal kas nors darėsi, pasidalinkit įspūdžiais smile.gif
Nerandu šios operacijos nuotraukų g.gif Įdomu, kokie rezultatai.
Atsakyti
Beatuk, sveika, seniai matyta 4u.gif Bent jau nuotraukose atrodo labai ryškus ir storas randas unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 06 10, 16:43)
Beatuk, sveika, seniai matyta  4u.gif Bent jau nuotraukose atrodo labai ryškus ir storas randas  unsure.gif

Patikek kad toks ir yra verysad.gif
Atsakyti
Oi, Beatuk, kaip rysku unsure.gif Ir is priekio foto tai rando gale kaip idubimai ir dar per pati centra unsure.gif O ka gydytojas- ar toks ryskus liks randas? Man jau atsoko noras pilva pjauti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(J'adore @ 2009 06 10, 17:07)
Oi, Beatuk, kaip rysku  unsure.gif Ir is priekio foto tai rando gale kaip idubimai ir dar per pati centra  unsure.gif O ka gydytojas- ar toks ryskus liks randas? Man jau atsoko noras pilva pjauti...  unsure.gif

Dar nerodziau jam , jauciu jis sakys, kad aij taip turi buti, kiekvieno organizmas skirtingai formuoja randus. Nzn kaip man cia baigsis ....
Per viduri tai idubimas yra, o rando galuose pakilimai unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Beatuk, na randas tai tikrai labai ryskus ir storas g.gif unsure.gif kazin kodel taip g.gif ir dar nelabai lygus man atrodo, nors gal taip tik atrodo g.gif nemanau, kad cia del to, kad skirtingai organizmai reaguoja. o kada tu pas ji ruosies eit i konsultacija?
dabar be rysio leptelsiu, bet man kazkaip atrodo, jog tau butu uzteke tik riebalu siurbimo, be plastikos g.gif
Atsakyti
Dėl rando lygumo - tikrai nebūna lygūs randai po tokių operacijų, kiek teko matyti internete ir šiaip - jis toks kaip "pabangavęs" gaunasi, bet kai išbąla, tuomet nekrenta į akis tas nelygumas. Mano irgi nėra lygus brūkšnys, toks kaip šypsenėlė ir pjūvis kiek pabangavęs.

O dėl rando storumo - matomai toje vietoje buvo nemažas tempimas, dėl to ir gavosi toks.
BEATUK, o tepi kuo nors jį?

ELEINA, jei BEATUKUI taip sakai, kad būt užtekę, ką tada jau man kalbėt biggrin.gif Nors aš iki šiol patenkinta - tikrai nesigailiu dariusi, randas, matau, nebus toks gražus kaip krūtų, bet šonai jo neryškūs jau dabar, tik per patį viduriuką kiek ryškiau g.gif
Žodžiu, jei kas atsuktų laiką atgal ir vėl leistų rinktis - aš vėl būčiau už plastiką thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 11 birželio 2009 - 10:56
Sveikos 4u.gif

Nenoriu nieko liudint bet randas panasiai toks ir lieka. Turiu pazistama vyra kuris daresi tummy tuck kaip Beatuk ir jau jo randui apie 1.5 metu bet vistiek toks didelis ir melynas blink.gif dar klause jis pas mane ar musu lietuvos chirurgai peroperuotu ir patvarkytu ka nors bet paziurejus i Beatuk randa- abejoju unsure.gif Mano pazastyse randai irgi baisus, o jau 8 menesiai praejo... Kitus variantus esam visos mate internete, ir viskas gerai kai kuriem zmonem-randas vos matomas ir baltas... Matyt tikrai no organizmo priklauso, kai kuriem sekas, kai kuriem ne...

4u.gif
Atsakyti
Man Beatuko randas panašus į keloidą - pas mane buvo toks susidaręs po pirmo cezario, kuomet greitai vėl pradėjau lauktis antro vaikiuko ir nebuvo matomai praėję tiek laiko, kiek reikia randui ramiai susiformuoti.
Randas "surumbėjo", tapo mėlynių sulčių spalvos, toks į fioletinumą, buvo panašus į perpjautą per pusę slieką doh.gif Toji gydytoja, kuri mane operavo, kaip tik pasižymi dideliu kruopštumu ir puikiais pjūviais, todėl tikrai nebuvo net minties jai kaltę versti. O viska matomai buvo dėl to, kad pilvui didėjant, rando srity buvo labai didelis tempimas.
Antrą cezarį darė ta pati gydytoja ir jis sugijo vos matomas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 06 11, 12:46)
Man Beatuko randas panašus į keloidą - pas mane buvo toks susidaręs po pirmo cezario, kuomet greitai vėl pradėjau lauktis antro vaikiuko ir nebuvo matomai praėję tiek laiko, kiek reikia randui ramiai susiformuoti.
Randas "surumbėjo", tapo mėlynių sulčių spalvos, toks į fioletinumą, buvo panašus į perpjautą per pusę slieką  doh.gif Toji gydytoja, kuri mane operavo, kaip tik pasižymi dideliu kruopštumu ir puikiais pjūviais, todėl tikrai nebuvo net minties jai kaltę versti. O viska matomai buvo dėl to, kad pilvui didėjant, rando srity buvo labai didelis tempimas.
Antrą cezarį darė ta pati gydytoja ir jis sugijo vos matomas smile.gif

butent unsure.gif pas mano ta drauga tas pats, pas ji dar virsvorio yra tai jo baisus randas, toks kaip nupasakojai tik platus...
Atsakyti
QUOTE(Mikka @ 2009 06 10, 18:29)
Sveikos, aš tai ruošiuosi nusiurbti riebaliukus kelių srityje. Gal kas nors darėsi, pasidalinkit įspūdžiais  smile.gif
Nerandu šios operacijos nuotraukų  g.gif  Įdomu, kokie rezultatai.

Sveika, rezultatai geri būna, jei chirurgas patyręs ir per daug toje vietoje nenusiurbia.
Šiaip rašė ankstesnėse temose kažkas iš pasidariusių šią operaciją, rezultatu patenkintos buvo.
Taip pat kėlė merginos nuotraukų berods E.McPerson - tai nusprendėm, kad pas ją, kaip vyresnio amžiaus, per daug nuo kelių pašalinta riebalo, nes net odos susiraukšlėjusios perteklinės atsiradę.

Taigi, manau, kaip ir visose operacijose čia svarbus tas "aukso viduriukas".
O pas ką ruošiesi siurbtis?
Atsakyti
Darysiu pas Vikšraitį smile.gif
Buvau konsultacijoj, malonus vyrukas ax.gif Tik labai nejauku, kai reikia savo ne itin gražias kojas gydytojui vyrui demonstruot blush2.gif

Tikiuosi, tai patiesins mano kojas, nes dabar tie riebaliukai optiškai kreivina kojas bigsmile.gif
Atsakyti