Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika, 4 tema

QUOTE(Kita @ 2009 06 27, 13:34)
Aisku, aciukas, reikes pasiklausti kiek man mazdaug kainuotu mano "geris"

siaip viena zona - 500 litu. plius dar narkoze, lovadieniai, tyrimai (jei juos darai pas juos), perrisimai.. atrodo ir viskas, ai korsetas dar. tai ir susideda viskas smile.gif
Beatuk, gi mes kalbejom apie kainas, pamirsai? g.gif sakiau kiek mokejau, ir tu sakei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 06 29, 16:55)
siaip viena zona - 500 litu. plius dar narkoze, lovadieniai, tyrimai (jei juos darai pas juos), perrisimai.. atrodo ir viskas, ai korsetas dar. tai ir susideda viskas smile.gif
Beatuk, gi mes kalbejom apie kainas, pamirsai?  g.gif sakiau kiek mokejau, ir tu sakei ax.gif

Aga, pamirsau zinok visai. Aij doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 06 29, 16:55)
Beatuk, gi mes kalbejom apie kainas, pamirsai?  g.gif sakiau kiek mokejau, ir tu sakei ax.gif

Sveika,
kaip kelione ? Kodel neuzsuki smile.gif ?
Atsakyti
Sveikos visos wink.gif Na buvau pas V. konsultacijai pagaliau. Labai graziai pabandravom ir visgi nutarem, kad visgi reik dar siurbimo nuo pilvo pacio priekio ir zinoma taisyti susidariusias ausytes. Kaina butu 2850 viso. Dabar rei apsispresti ar daryti op. 29-30d ar palaukti iki ziemos, ty. gruodzio men. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2009 07 15, 15:48)
Sveikos visos wink.gif Na buvau pas V. konsultacijai pagaliau. Labai graziai pabandravom ir visgi nutarem, kad visgi reik dar siurbimo nuo pilvo pacio priekio ir zinoma taisyti susidariusias ausytes. Kaina butu 2850 viso. Dabar rei apsispresti ar daryti op. 29-30d ar palaukti iki ziemos, ty. gruodzio men.  g.gif

Sveika 4u.gif
net nezinau ka tavo vietoj pasirinkciau.. g.gif ir kuo greiciau noretusi, bet tuo paciu ir nesinoretu vasara kankintis po operacijos g.gif nezinau ka patart doh.gif
man siaip irgi reiktu pas V apsilankyt blush2.gif turejau eit pavasario pabaigoj i konsultacija pasirodyt, bet taip ir nenuejau doh.gif blush2.gif bet nieko, susikaupsiu ir nueisiu.. kada nors biggrin.gif
Atsakyti
Kazkaip nutilo diskusijos apie pilvo plastika, negi niekas nebesidaro? As vis svarstau apie sia operacija, taciau paziurejus i nuotraukas plastikoschirurgai.lt tai pradedu abejoti kas graziau- nukares, atsikises pilvas, ar baisus didziulis storas randas? Gal galite mane nuraminti tos, kurios daretes sia operacija, gal ne visoms tokie ziaurus randai lieka kaip kad plastikoschirurgai.lt svetaines nuotraukose? Gal galit kuri ideti savo rando nuotraukyciu? Man reiketu susiuti prasiskyrusius raumenis, suformuoti nauja bamba.
Atsakyti
QUOTE(varlius2007 @ 2009 08 24, 13:47)
Kazkaip nutilo diskusijos apie pilvo plastika, negi niekas nebesidaro? As vis svarstau apie sia operacija, taciau paziurejus i nuotraukas plastikoschirurgai.lt  tai pradedu abejoti kas graziau- nukares, atsikises pilvas, ar baisus didziulis storas randas? Gal galite mane nuraminti tos, kurios daretes sia operacija, gal ne visoms tokie ziaurus randai lieka kaip kad plastikoschirurgai.lt svetaines nuotraukose? Gal galit kuri ideti savo rando nuotraukyciu? Man reiketu susiuti prasiskyrusius raumenis, suformuoti nauja bamba.

Nutilo, nes manau kas pasidare tas ir jau laiko praejo, o kitos jei nedrista cia rasyti tai taip ir gaunasi kad nediskutuoja. Savu laiku cia vire diskusijos intensyviai.
Mano yra fotkes, tad jei paskaitysi kelias temas atgal rasi wink.gif Del rando, tai randas pas kiekviena formuojasi individualiai, o taip at priklauso nuo esancio tempimo, nes tai skecia randa kuo didesnis tempimas.
Atsakyti
Na man jau bevei 5 mėn. po pilvo plastikos. labai džiaugiuosi, kad pasidariau. Randą tepu Dermatiksu, jis man kiekviena diena darosi vis gražesnis ir šviesesnis. Antrą kartą tikrai operuočiausi nieko ilgai nesvarčiusi. Man geriau randas, kuris pasislepia negu nukaręs pilvas.
Atsakyti
QUOTE(riniene @ 2009 08 25, 13:14)
Na man jau bevei 5 mėn. po pilvo plastikos. labai džiaugiuosi, kad pasidariau. Randą tepu Dermatiksu, jis man kiekviena diena darosi vis gražesnis ir šviesesnis. Antrą kartą tikrai operuočiausi nieko ilgai nesvarčiusi. Man geriau randas, kuris pasislepia negu nukaręs pilvas.

ar negaletum ideti nuotraukyte kaip atrodo pilvukas ir tas randas? o tau buvo prasiskyre raumenys, ar formavo nauja bamba?
Atsakyti
QUOTE(varlius2007 @ 2009 08 25, 22:00)
ar negaletum ideti nuotraukyte kaip atrodo pilvukas ir tas randas? o tau buvo prasiskyre raumenys, ar formavo nauja bamba?

aš numetusi 52 kg, raumenys buvo suplyšę. Man nupjovė sudribusią odą, suformavo bambą, susiuvo raumenis. dabar pilvas plokšias ir standus. parašiau tau AŽ, kad atsiūstum savo adresą. Persiūsiu nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(riniene @ 2009 08 26, 12:48)
aš numetusi 52 kg, raumenys buvo suplyšę. Man nupjovė sudribusią odą, suformavo bambą, susiuvo raumenis. dabar pilvas plokšias ir standus. parašiau tau AŽ, kad atsiūstum savo adresą. Persiūsiu nuotraukas.

kaip suprantu tokia pati situacija kaip ir mano, labai laukiu nuotraukyciu
Atsakyti
Sveikutes, visos kalbate, tik apie Kauno gyditojus, gal kas Vilniuje daresi pl. operacija,(Pilvo korekcija)? Nes svarstau pas ka kreiptis ar pas Radzevciu, ar i Northway, ogal i Amerikos baltikos klinika?
Atsakyti