Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika, 4 tema

QUOTE(Mikka @ 2009 06 12, 14:54)
Darysiu pas Vikšraitį  smile.gif
Buvau konsultacijoj, malonus vyrukas ax.gif  Tik labai nejauku, kai reikia savo ne itin gražias kojas gydytojui vyrui demonstruot  blush2.gif

Tikiuosi, tai patiesins mano kojas, nes dabar tie riebaliukai optiškai kreivina kojas  bigsmile.gif

Ai, supratau, reiškia, pas tave ne tik virš keliukų, bet ir nuo kelių srity vidinių šonų siurbs riebalus smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Marmalade: 12 birželio 2009 - 12:58
QUOTE(Lady Marmalade @ 2009 06 12, 13:57)
Ai, supratau, reiškia, pas tave ne tik virš keliukų, bet ir nuo kelių srity vidinių šonų siurbs riebalus smile.gif

Tik nuo vidinių šonų smile.gif

Truputį baisu, kad jis specializuojasi veido srityje, bet kaip supratau yra atlikęs ir tokių operacijų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikka @ 2009 06 12, 15:22)
Truputį baisu, kad jis specializuojasi veido srityje, bet kaip supratau yra atlikęs ir tokių operacijų  ax.gif

Aš pas jį dariausi pilvo plastiką ir siurbiausi riebalus nuo nugaros apačios smile.gif Viskuo esu patenkinta smile.gif

Atsakyti
Kada eisiu tai nzn dar nerasiau jam, bet jau ryt reiks parasyti manau. Na gal ir dabar prisesiu. As esu nepatenkinta kaip man padarytas randas, bamba baisi irgi, kalniuku daug ir tt. Esu patenkinta tik su drabuziais kaip atrodau. Nzn ka jis ir bepasakys, nenoriu koliotis, taciau noriu to kas priklausytu ... grazaus rando ir lygaus ir neryskaus ir be jokiu kalneliu (beje tas vienas didesniu matosi net per drabuzius).
Klausei ar tepiau randa kazkuo, tai as nesiojau ta pleistra iri kartais tepiau tuo geliu.
Atsakyti
Sveikos dar kartą, ačiū už keletą nuorodų... Gal dar kas iš kauniečių galėtų iš patirties patarti, kur gerai ir už normalią kainą kreiptis Kaune... ko gero, pradžiai rinkčiausi tik "nusiurbimą"... Iš anksto labai dėkoju...
O beje, pirmosios konsultacijos mokamos ar ne???
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2009 06 12, 15:20)
Kada eisiu tai nzn dar nerasiau jam, bet jau ryt reiks parasyti manau. Na gal ir dabar prisesiu. As esu nepatenkinta kaip man padarytas randas, bamba baisi irgi, kalniuku daug ir tt. Esu patenkinta tik su drabuziais kaip atrodau. Nzn ka jis ir bepasakys, nenoriu koliotis, taciau noriu to kas priklausytu ... grazaus rando ir lygaus ir neryskaus ir be jokiu kalneliu (beje tas vienas didesniu matosi net per drabuzius).
Klausei ar tepiau randa kazkuo, tai as nesiojau ta pleistra iri kartais tepiau tuo geliu.

Labas visom,
Matau nuotraukų pasirodė naujai smile.gif , na tas randukas pas tave ,BEATUK, ryškus, man po op.prėjo 8 mėnesiai ir randu esu patenkinta,jis išbalęs ir plonas. Man
rekomendavo pleistrus klijuotis, bet aš pasirinkau DERMATIX gelį,nu nžn ar jis man padėjo ar čia nuo organizmo priklauso g.gif .Tokia op.darant tikrai norisi jau geresnių rezultatų...
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2009 06 12, 16:54)
Sveikos dar kartą, ačiū už keletą nuorodų... Gal dar kas iš kauniečių galėtų iš patirties patarti, kur gerai ir už normalią kainą kreiptis Kaune... ko gero, pradžiai rinkčiausi tik "nusiurbimą"... Iš anksto labai dėkoju...
O beje, pirmosios konsultacijos mokamos ar ne???

Kaune pas S.V mokėjau 50 lt už pirmą konsultaciją, o daugiau neprireikė smile.gif
Atsakyti
Kiek mazdaug kainuoja pilvo srities ir sonu nusiurbimas? Kas daretes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 06 27, 00:10)

Sveika biggrin.gif as dariau pilvo, sonu ir nuo skrandzio sryties - 6 zonos isejo. viso kainavo 4530, cia su tyrimais, be pirmos konsultacijos 4u.gif pas SV.
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 06 27, 00:10)

Man pilvas ir nugaroj kumpiukai siurbiant kitos op metu- kainuos 3000.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J'adore: 27 birželio 2009 - 11:51
QUOTE(Eleina @ 2009 06 27, 11:15)
Sveika  biggrin.gif  as dariau pilvo, sonu ir nuo skrandzio sryties - 6 zonos isejo. viso kainavo 4530, cia su tyrimais, be pirmos konsultacijos  4u.gif pas SV.

blink.gif o ***** ........ o as maniau maziau kainuos unsure.gif As galvoju irgi ta daryti, tik manau tai bus ziema.
Beje, Viksraitis sake kad mano pilvas graziai atrodo ir jis viska gerai padare. Jis tarsi ginasi, nervina mane, nors jo tai nekaltinu o kalbu kaip pataisyti tai kas negerai bash.gif
Papildyta:
QUOTE(J'adore @ 2009 06 27, 11:48)
Man pilvas ir nugaroj kumpiukai siurbiant kitos op metu- kainuos 3000.

o kokia dar op. bus?
Atsakyti
Aisku, aciukas, reikes pasiklausti kiek man mazdaug kainuotu mano "geris"
Atsakyti