Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(smekliuke69 @ 2009 05 08, 17:40)
ji jau nebedirba ten  schmoll.gif

dabar dirba clinikoj "terra medica" kaune
Atsakyti
priminkit man prasau, kas ieina i trumpa spermos tyrima? 4u.gif
Atsakyti
tiesa, paskambinau i VK ir pasake, kad paseliui nera skirtumo kiek dienu susilaikymas buvo g.gif sake, kad svarbu tik spermogramai 3-5 dienos. o paseliui tas ptas...
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 06 22, 11:56)
tiesa, paskambinau i VK ir pasake, kad paseliui nera skirtumo kiek dienu susilaikymas buvo  g.gif  sake, kad svarbu tik spermogramai 3-5 dienos. o paseliui tas ptas...

Nusišnekėjo. BŪTINAS SUSILAIKYMAS 3 dienas!!!
Atsakyti
QUOTE(zorzet @ 2009 06 22, 13:25)
Nusišnekėjo. BŪTINAS SUSILAIKYMAS 3 dienas!!!

va man irgi keistoka pasirode... g.gif nes cia merginos kazka apie 5 dienas kalbejo. o kazin nebus per ilgas susilaikymas 5 dienos spermogramai?
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 06 22, 13:37)
va man irgi keistoka pasirode...  g.gif  nes cia merginos kazka apie 5 dienas kalbejo. o kazin nebus per ilgas susilaikymas 5 dienos spermogramai?

gal kuri galit Zilaitienes tel. nr. parasyt? gal ir i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 06 22, 11:10)
priminkit man prasau, kas ieina i trumpa spermos tyrima?  4u.gif

Tiksliai nepamenu. Ten lyg bendras kiekis, kiekis militre, A+B ir leukocitai (gal dar patologinių kiekis) g.gif

QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 06 22, 12:37)
va man irgi keistoka pasirode...  g.gif  nes cia merginos kazka apie 5 dienas kalbejo. o kazin nebus per ilgas susilaikymas 5 dienos spermogramai?

5 dienos pasėliui reikalinga, spermogramai geriau kai 2-3 dienos, nors kai mes darėm tai kartu ir tam ir tam panaudojo tai tiko ir taip ax.gif Gavosi milijonų daugiau bet mažiau judrių ir ant to paties bendras vidurkis ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Gal kas gali pakomentuoti ar tai blogai ar ne? Diagnoze - ologozoospermia

Rezultatai:
Kiekis: 2.0 ml (norma 2-6 ml)
Tasumas: <2 cm (norma <2cm)
Ph: 8.0 (norma 7.2 - 8.0)
Spemiju kiekis:
viename mililitre 10.0x10 mln. (norma >20x10 mln.)
viename mililitre 20.0x10 mln. (norma >40x10 mln.)
Judrumas: A+B= 59 proc.
A 25 proc. (norma >25 proc.)
B 34 proc.
C 4 proc.
D 37 proc.
Patologiju proc.:
Galvutes pat. 86 proc.
Akrosomos pat 19 proc.
Kaklelio defekt. 10 proc.
Vystymosi pat. 4 proc.
Uodegeles pat. 9 proc

Normaliu formu 14 proc (norma >10 proc.)
Gyvu spemiju A+B= 59 proc.

Prasau pakomentuokite kas suprantate ar tai baisu ar viskas cia gerai ir imanoma pastoti naturaliai, nes esu po laporoskopijos.

Aciu.
Atsakyti
As asmeniskai manyciau, kad naturaliai pastoti nelabai realu. Bet yra labai didele tikimybe stebuklui. Paklausite kodel? Koja kisa teratospermija. Labai daug negeru formu. Is 20 mln- 14proc lieka: apie 2,5mln. O su tokiu kiekiu normaliu naturaliai pastoti nelabai realu. Taciau mokslas irode, kad teoriskai apvaisinti gali ir 1mln. Pas jus situacija yra ant iui ir ivf ribos.
Atsakyti
QUOTE(Justytė @ 2009 06 22, 19:55)
As asmeniskai manyciau, kad naturaliai pastoti nelabai realu. Bet yra labai didele tikimybe stebuklui. Paklausite kodel? Koja kisa teratospermija. Labai daug negeru formu. Is 20 mln- 14proc lieka: apie 2,5mln. O su tokiu kiekiu normaliu naturaliai pastoti nelabai realu. Taciau mokslas irode, kad teoriskai apvaisinti gali ir 1mln. Pas jus situacija yra ant iui ir ivf ribos.

Vadinas daktarai meluoja sakydami kad su vyru viskas gerai g.gif Sako neva siek tiek per mazas spermiju kiekis bet visa kita OK... Hm....
Papildyta:
QUOTE(Justytė @ 2009 06 22, 19:55)

Pas mus nera diagnozes teratospermija, pas mus oligozoospermija. As cia Klapiedoje VK dariausi ...
Atsakyti
Bet iki tokios diagnozes tetruksta 4 proc
Atsakyti
QUOTE(Justytė @ 2009 06 22, 20:10)
Bet iki tokios diagnozes tetruksta 4 proc

Ojojojoj kaip baisu. Viska dare su manim esu po laporoskopijos vyro sperma daryta pries metus beveik bet niekas del jo nieko nesake vor ir VK dar vadinasi ....
Atsakyti