Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Baravyke @ 2009 06 25, 17:23)
Dziugu, kad vyras pasiduoda gerti ivairius papildus ir moliugu alieju  bigsmile.gif  As irgi ta ekologiska turiu saldytuve, bet MB spjaudosi net jeigu i salotas ipilu  doh.gif  O ka jau kalbet apie papildu vartojima  doh.gif  doh.gif  o be alaus savaitgali isvis numirtu ir stresuotu taip, kad isvis spermiuku gamyba uzprotestavusi sustotu biggrin.gif

Linkim sekmes, nes matosi, kad abu tikrai stengiates  wub.gif  wub.gif

aciu blush2.gif 4u.gif

zinai, itariu, kad alieju MB geria tik todel, nes jam jis skanus hihihi.gif kai kazkada buvau nupirku kanapiu, tai paragavo ir kategoriskai atsisake, teko paciai sunaudot biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Esu naujokė jūsų tėmelėj.
Neseniai susidūriau su tokia problema, gal iš savo patirties galėsit pakomentuoti.
Dėl mano nevaisingumo neseniai darėm inseminaciją (jau antrą). Prieš procedūrą paaiškėjo, kad vyro spermai toli gražu iki normos blink.gif . Jau prieš pirmą IUI daktarė minėjo, kad sperma nelabai, bet apvaisinimui turėtų užtekti. Kažkaip neimiau į galvą tąsyk. O dabar prieš antrą IUI rodikliai dar labiau suprastėjo. Švelniai tariant priblokšta buvau.
Juk darėm tyrimus - viskas buvo super. Tiesa, tyrimas darytas senokai, prieš 2,5 m. panašiai, mūsų miestelio poliklinikos laboratorijoje.
Tai kame reikalas, kaip jums atrodo?
1. Mūsų miestelio (rajono centras, ne bažnytkaimis koks doh.gif ), laboratorija nieko verta.
2. Per 2,5 m. spermos kokybė suprastėjo.
3 variantas (tik nesijuokit) - gal mano vyrui Vilniaus VK ligoninės aplinka ne prie širdies? Pilnam tyrimui spermą surinkom namie (ne be mano pagalbos) blush-anim-cl.gif2. O inseminacijoms vyrą nuvesdavo į palatą. Ar tai gali turėti įtakos spermos kokybei?
Atsakyti
QUOTE(Sesita @ 2009 06 26, 10:39)
Sveikos, merginos. Esu naujokė jūsų tėmelėj.
Neseniai susidūriau su tokia problema, gal iš savo patirties galėsit pakomentuoti.
Dėl mano nevaisingumo neseniai darėm inseminaciją (jau antrą). Prieš procedūrą paaiškėjo, kad vyro spermai toli gražu iki normos  blink.gif . Jau prieš pirmą IUI daktarė minėjo, kad sperma nelabai, bet apvaisinimui turėtų užtekti. Kažkaip neimiau į galvą tąsyk. O dabar prieš antrą IUI rodikliai dar labiau suprastėjo. Švelniai tariant priblokšta buvau.
Juk darėm tyrimus - viskas buvo super. Tiesa, tyrimas darytas senokai, prieš 2,5 m. panašiai, mūsų miestelio poliklinikos laboratorijoje.
Tai kame reikalas, kaip jums atrodo?
1. Mūsų miestelio (rajono centras, ne bažnytkaimis koks  doh.gif ),  laboratorija nieko verta.
2. Per 2,5 m. spermos kokybė suprastėjo.
3 variantas (tik nesijuokit) - gal mano vyrui Vilniaus VK ligoninės aplinka ne prie širdies? Pilnam tyrimui spermą surinkom namie (ne be mano pagalbos) blush-anim-cl.gif2. O inseminacijoms vyrą nuvesdavo į palatą. Ar tai gali turėti įtakos spermos kokybei?

Manau labiausiai tikėtini 1 ir 2 variantai.
Eikit pas urologą-andrologą, jei buvo pas jus normospermija kažkada tai gali būti gal dar ir pataisoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2009 06 26, 10:47)
Manau labiausiai tikėtini 1 ir 2 variantai.
Eikit pas urologą-andrologą, jei buvo pas jus normospermija kažkada tai gali būti gal dar ir pataisoma g.gif

Ačiū už atsakymą.
O visgi, kaip su tuo trečiuoju variantu? Mano vyras "ant šito kanto" jautrus žmogus, gal jam masturbacija ligoninės aplinkoje tikrai sukelia stresą, dėl ko spermos kokybė būna blogesnė, nei yra iš tiesų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sesita: 26 birželio 2009 - 12:03
QUOTE(Sesita @ 2009 06 26, 14:02)
Ačiū už atsakymą.
O visgi, kaip su tuo trečiuoju variantu? Mano vyras "ant šito kanto" jautrus žmogus, gal jam masturbacija ligoninės aplinkoje tikrai sukelia stresą, dėl ko spermos kokybė būna blogesnė, nei yra iš tiesų.

siaip tai spermiukai apie tris menesius gaminas. tai taip iseina, kad tie, kuriuos tyrimamas nesi, yra tie, kurie pries 3 menesius pasigamino g.gif pataisykit, jei klysu blush2.gif nors man vistiek atrodo, kad ir tas treciasis veiksnys itakos turi. na jei jau viskas super gerai, tai gal labai rezultato ir nepagadina, bet jei nelabai gerai ir siaip, tai tik dar pablogina rezultata blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sesita @ 2009 06 26, 13:02)
Ačiū už atsakymą.

Manau kad pabloginti situaciją gali tik kiekio prasme. Ta prasme vietoj 4 ml gali gautis pvz 1-2, o tada ir atplauti mažiau yra ką. Bet jei mililitrų normaliai gavosi nemanau kad tai turėjo daug įtakos g.gif

Beje, mūsų džiaugsmas nestuke.gif ilgai netruko, nežinau ar čia dėl spermiukų ar dėl ko verysad.gif Bandysim toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2009 06 26, 15:18)
Manau kad pabloginti situaciją gali tik kiekio prasme. Ta prasme vietoj 4 ml gali gautis pvz 1-2, o tada ir atplauti mažiau yra ką. Bet jei mililitrų normaliai gavosi nemanau kad tai turėjo daug įtakos g.gif

Beje, mūsų džiaugsmas nestuke.gif ilgai netruko, nežinau ar čia dėl spermiukų ar dėl ko verysad.gif Bandysim toliau ax.gif

verysad.gif laikykis console.gif 4u.gif
Atsakyti
Bum, užjaučiu...turbūt sunku susitaikyti su tuo, kas įvyko. Bet gerai, kad neprarandat vilties ir bandysit toliau 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2009 06 26, 14:18)

Taip dziaugiausi jusu sekme.... verysad.gif Laikykites ir nepraraskit vilties 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
mano MB prirase PROFERTIL. paziurejau i kaina, isiziojau. cray.gif gal zinote kur pigiausiai parduoda? sad.gif
gal galite parekomenduoti ka kita judrumui? didelis didelis aciu oro_buckis.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2009 06 30, 16:38)
sveikos merginos,
mano MB prirase PROFERTIL. paziurejau i kaina, isiziojau. cray.gif gal zinote kur pigiausiai parduoda? sad.gif
gal galite parekomenduoti ka kita judrumui? didelis didelis aciu oro_buckis.gif  aciuks.gif

Gal nebent Lenkijoj pigiau g.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...php?id=22888606 4u.gif
Atsakyti