Įkraunama...
Įkraunama...

Samdomi piršliai

Fe, nei už ką savo vestuvių negadinčiau tokio lygio juokeliais. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 08 18, 16:52)
Fe, nei už ką savo vestuvių negadinčiau tokio lygio juokeliais. schmoll.gif

o kokio lygio jo juokeliai?
Atsakyti
QUOTE(WEITA @ 2007 08 18, 19:02)
o kokio lygio jo juokeliai?

"Apie antrą galą". Tai tik mano asmeninė nuomonė, bet jei organizuoji šventę sau, o ne nusigėrusiems užstalės svečiams, galima sugalvoti ką nors bent kiek romantiškesnio.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 08 18, 17:07)
"Apie antrą galą". Tai tik mano asmeninė nuomonė, bet jei organizuoji šventę sau, o ne nusigėrusiems užstalės svečiams, galima sugalvoti ką nors bent kiek romantiškesnio.

nu geras.... doh.gif naf...tas silanskas tada..o as galvojau ,kad gerai vakara pravestu blink.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
gerai kad pasiklausiau ,o tai buciau sudegusi ...
Atsakyti
QUOTE(WEITA @ 2007 08 18, 19:18)
nu geras.... doh.gif naf...tas silanskas tada..o as galvojau ,kad gerai vakara pravestu blink.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
gerai kad pasiklausiau ,o tai buciau sudegusi ...

Na nesu buvusi vestuvėse, kuriose jis piršliautų, bet gi šiokią tokią nuomonę susidaryti pakanka ir žiniasklaidos. Yra juk žmonių, kuriems tai net labai priimtina. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 18 rugpjūčio 2007 - 18:27
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 08 18, 17:26)
Na nesu buvusi vestuvėse, kuriose jis piršliautų, bet gi šiokią tokią nuomonę susidaryti pakanka ir žiniasklaidos. Yra juk žmonių, kuriems tai net labai priimtina. unsure.gif

na tik ne man...noriu surasti pirsli ,kuris visiem padarytu ispudi,ir kad nebutu liudna. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WEITA @ 2007 08 18, 16:34)
na tik ne man...noriu surasti pirsli ,kuris visiem padarytu ispudi,ir kad nebutu liudna. 4u.gif

sveikute,
buvau vestuvese, kuriose tikras pirslys bijoje net zodi istarti, todel pasamde silanska. ir buvo linksma. nebuvo jokiu anekdotu apie antra gala, o jis dar ir kelis prikolnus zaidimus pravede.
Atsakyti
QUOTE(krisb @ 2007 08 18, 18:06)
sveikute,
buvau vestuvese, kuriose tikras pirslys bijoje net zodi istarti, todel pasamde silanska. ir buvo linksma. nebuvo jokiu anekdotu apie antra gala, o jis dar ir kelis prikolnus zaidimus pravede.

na ka lauksiu toliau tada atsiliepimu...gal kuri pasiulys gera pirsli?
Atsakyti
Šilanską labai puikiai pažįstu ir daugumas čia pateiktų komentarų yra tikrai neteisingi. Teko jį kviesti į įvairaus pobūdžio renginius, ir tikrai - nei karto neapvylė good.gif. Jo juokelių temos bus tokios, kokių pati norėsi mirksiukas.gif
Koks jis kaip piršlys - negaliu tau pasakyti, nors labai siūlėsi būti tokiu mūsų su vyru vestuvėse, tačiau pas mus piršliai jau buvo numatyti. Už piršliavimą prieš 2 metus jis prašė - 700-800 Lt
Jei reikia, galiu ir mobilų tau jo atsiųsti 4u.gif
Jei norite įsimintinų vestuvių - manau tikrai verta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bakardi: 19 rugpjūčio 2007 - 20:49
QUOTE(Bakardi @ 2007 08 19, 19:47)
Šilanską labai puikiai pažįstu ir daugumas čia pateiktų komentarų yra tikrai neteisingi. Teko jį kviesti į įvairaus pobūdžio renginius, ir tikrai - nei karto neapvylė good.gif. Jo juokelių temos bus tokios, kokių pati norėsi mirksiukas.gif 
Koks jis kaip piršlys - negaliu tau pasakyti, nors labai siūlėsi būti tokiu mūsų su vyru vestuvėse, tačiau pas mus piršliai jau buvo numatyti. Už piršliavimą prieš 2 metus jis prašė - 700-800 Lt
Jei reikia, galiu ir mobilų tau jo atsiųsti 4u.gif
Jei norite įsimintinų vestuvių - manau tikrai verta 4u.gif

jei gali parasyk jo tel nr.paziuresiu ka sakys....o jis ir pagal tradicijas taip pat veda vestuves ar ne?
Atsakyti
Pries 2 men. maciau filmuota vestuviu medziaga, kuriose pirsliavo Silanskas. Man nepatiko.
Susidare ispudis, kad zmogus gyvena dar tais laikais, kai jis buvo "ant bangos", visi juokeliai apie ana gala, yra nufilmuotas vaizdas kaip CMB jis vienu mauku isgeria sampana, visur kalbos apie degtinyte ir t.t.
Na, as is jo tikejausi geriau ir sau asmeniskai tokio pirslio nenoreciau.
Cia, aisku, kiekvienam savo.
Tikiuosi neapsirinksi pasirinkdama. Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WEITA @ 2007 08 18, 17:08)
Gal kuri gali atsiliepti apie Silanska kaip apie pirsli g.gif gal kuri nors samdesi? smile.gif
Papildyta:
ir kiek uzsipraso?

buvau jo vedamose vestuvese pries...10 metu lotuliukas.gif tuo metu man tai labai patiko, nors tikrai, nemazai juokeliu buvo apie antra gala. Siaip ar taip, kaip profas manyciau, vestuves praves taip, kaip patys pageidausit.
O siaip - na toki "tradicini" pirsli ir isivaizduoju - garsiai ir daug kalbantis, daug juokaujantis, nevisada taktiskas, uz tai kita diena pakariamas mirksiukas.gif
Atsakyti