Įkraunama...
Įkraunama...

Samdomi piršliai

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 01 10, 14:02)
Kas geras? blink.gif

Kad jus nezinojote jog abi dalyvaujate sioje temoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zi-zi @ 2006 03 22, 23:40)
Merginos, kurios domitės samdomais piršliais, noriu pasakyt, kad vestuvių šventės nuotaika laaabai priklauso nuo muzikantų ir piršlių, jei norite tikros šventės - nepagailėkit tam pinigėlių! Kadangi muzikantai pasitaikė man nevykę, tai visa šventės siela buvo pasamdyti piršliai (renginių organizatoriai, aktoriai). Jie buvo nerealūs!
Piršlys- aktorius iš Klaipėdos, su kuriuo kartu dirba piršlienė, dalyvavusi, Natalijos iš YVOS grupės, vestuvėse. Tačiau man truputėli per brangu buvo samdyti šitą piršlienę, tai piršlys pasiūlė kitą savo kolegę iš Palangos, kuri buvo labai šauni. Tai jie net nepatingėjo atvažiuoti į Vilnių.

Vardų ir telefonų nr. dėl suprantamų priežasčių nerašiau, bet jei kas susidomėtų, tai su mielu noru pasistenkčiau padėti, nes man lygiai tą patį teko praeiti  smile.gif Rašykit į až.

Patarimas - jei norit gražių ir įsimintinų vestuvių, turėkit 3 svarbiausius dalykus: gerus muzikantus, linksmus ir išradingus piršlius, bei labai gera fotografą, visa tai įamžinti.

Atsakyti
ojojoj merginos.. as tik ka irgi prie jusu prisijungiau.. Man striuka su pirsliais as ieskau ju.. zadu samdyt, tik nzn ka, o jei nusamdysiu, tai ar liuks jie bus, zinot, jau ir finansai spaudzia, negalesiu 3000lt jau sumoket tai tikrai, tai gal ka galit rekomenduot???????
Jau baigiu plaukus nusirauti.. please help rolleyes.gif
gal zinot kienonors numeriukus? As klaipediete
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo issigandusi: 22 vasario 2007 - 22:12
Giedrius Gustas iš Klaipėdos, bet važiavo ir į Vilnių. Mano vestuvėse buvo piršliu. Tai žmogus, kurio negėda rekomenduoti thumb_yello.gif

Kokios dabar kainos, nepasakysiu, nes tai buvo užpraeitą vasarą.

8699-53185
8610-41041
Atsakyti
QUOTE(zi-zi @ 2007 02 25, 22:48)
Giedrius Gustas iš Klaipėdos, bet važiavo ir į Vilnių. Mano vestuvėse buvo piršliu. Tai žmogus, kurio negėda rekomenduoti thumb_yello.gif

Kokios dabar kainos, nepasakysiu, nes tai buvo užpraeitą vasarą.

8699-53185
8610-41041

aha, sitas geras thumbup.gif
Atsakyti
Keliu tema i virsu...
iR dar idomu... samdomi pirsliai tai tas pas kas ir renginio vedejas?
Ar cia tik kad pavadinimai skiriasi dabar naujoviskiau.. ar cia isviso ne tas pats? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 04 20, 07:48)
Keliu tema i virsu...
iR dar idomu... samdomi pirsliai tai tas pas kas ir renginio vedejas?
Ar cia tik kad pavadinimai skiriasi dabar naujoviskiau.. ar cia isviso ne tas pats? g.gif

Beveik tas pats tongue.gif , tik vedantysis pradeda "darbą" prie pokylio stalo, o piršlys privalo būti nuo pat namų išlydėjo, bažnyčioj ir t.t.
Atsakyti
mum atsisake 6 poros pirsliauti,dabar galva sukam ka daryt doh.gif g.gif g.gif g.gif g.gif pas kiekviena savo bedos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2007 04 22, 09:51)
mum atsisake 6 poros pirsliauti,dabar galva sukam ka daryt doh.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif pas kiekviena savo bedos verysad.gif

Pas mus panasiai... tik ne sesios, o dvi poros..
Nes neturim tiek poru prikolniu ir laisvai kalbanciu,kad kviest i pirslius.... verysad.gif
As jau pradedu mastyt apie samdomus zmones... Tik mazokai atsiliepimu (nes matyt,daugumai tetos ir draugai pirsliauja) unsure.gif
Atsakyti
Mano nuomone- pirslius, ar vedejus samdyt reikia butinai... Pirmiausia, kazkaip apkrauti draugus, pazistamus vakaro vedimu bei svechiu linksminimu... nu nezinau... pirsliai jei is pazistamu- jie irgi zmones, nori isgert, pasokt, pasilinksmint...

As tekejau du kartus... Viena karta samdem pirsliene (o pirslis buvo vienas is svechiu - tiesiog jai i pagalba)... tai net neisivaizduoju, kas buttu be jos (buvom jauni, neatsakingi ir visi sveciai tokie drovesni... tai ji pasirupino viskuo - kad graziai ispirkymas praeitu, kad masinas nepamirstu papuosti, kad ziedlapais apibarstytu, kol mus fotografavo prigalvojo zaidimu gamtoje, o jau saleje... Kitas klausimas, kad man tokios tradicishkos vestuves nelabai prie sirdies...

Tai antroms vestuvems jau nedvejodama ieshkojau zmogaus. kuris viska pareguliuotu ir zmones palinksmintu... Be to dar turejau labai daug reikalavimu, turejau savo vizija kas turetu buti, o ko ne... Turejome vedeja, kuri tiesiog nuostabiai viskuo pasirupino- ir galva neskaudejo....
Bet rusishkos vestuves siek tiek skiriasi nuo lietuvisku... bet esu isitikinusi, kad vestuves tai graziausia ir nuostabiausia svente, kuri viskas turi but puikiai
Atsakyti
pas mus kazkaip savaime issisprende sita problema. norejom pasamdyti pirsli (mano kursioka, kuris issiemes patenta siam darbui), bet jis kaip tycia jau buvo uzimtas tai dienai ir gaves avansa, tai siek tiek nusiminem, kadangi jis ir sakyciau nebrangiai ima - 1000 lt. tada jis pasiule savo kolega, bet velgi - 1000 lt + dar papildoma suma uz vestuvine atributika, kuria patys turejom issirinkti.

nutarem paimti i pirslius mano vyro drauga, kuris pats labai siulesi biggrin.gif is pradziu mes irgi svarstem tokia galimybe ji pakviesti (jis dirba vienoj renginiu organizavimo firmoj ir daznai veda vestuves, bet ne kaip pirslys), bet labiau norejom, kad jis nors karta nedirbtu per vestuves ir pabutu eiliniu sveciu. sutikom priimti savanori i pirslius ir dziaugiames, kad situo klausimu sutaupem ir laiko ir nervu ir pinigu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedike: 02 liepos 2007 - 13:01
Gal kuri gali atsiliepti apie Silanska kaip apie pirsli g.gif gal kuri nors samdesi? smile.gif
Papildyta:
ir kiek uzsipraso?
Atsakyti