Įkraunama...
Įkraunama...

Samdomi piršliai

geri muzikantai geriausius piršlius atstoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2005 08 25, 13:44)
Draugė su būsimuoju savo vyru eina iš proto: neranda piršlių  cry.gif Gal kas žinote einančius piršliaut už pinigus? Jei taip, rašykite į až. Ačiū iš anksto  4u.gif

Sveiki,
as nesenai buvau fainose vestuvese kuriose nebuvo pirsliu, bet buvo vakaro vedantieji,visai neblogai buvo,ir svekinimu ir tostu ir akciju-atrakciju,ir net spektaklis padarytas is sveciu,tik rubus jie buvo is kazkokio tetro parupine.zinau kad tuos vedanciuosius per vestuviu planuotojus susirado,tad siulau kreiptis i juos, o internete tikrai ju rasti galim. iki sekmes!
Atsakyti
Mielosios, prašau padėt išspręst dilemą: visą naktį galvojau, nesugalvojau doh.gif Draugų draugai arba kitaip pažįstamų pažįstami (kaip pavadinsi, nepagadinsi, nes tai ne mūsųs draugai) prašo pabūti piršliais per vestuves. Patirties šiek tiek turiu, jau "suženijau" tris poras draugų, bet super- duper svočia vis dėlto dar nesu blush2.gif Tačiau tokie dalykai man patinka ir netgi galvoju apie mažą savą "versliuką" šioje srityje.
Už tai, žinoma, bus sumokėta.
Tai va- DIDYSIS KLAUSIMAS: kokios "algos" užsiprašyti? Kad nenuskriaustume nei savęs, nei jaunųjų? Vestuvės tradicinės, žmonių apie 50, antra diena, kaip supratau, irgi bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrelle: 08 sausio 2006 - 09:59
Na nejaugi nei viena iš keliasdešimties tūkstančių nepiršliavote už pinigus? g.gif
Atsakyti

geri muzikantai geriausius piršlius atstoja

Teisybę tu sakai. ir siūlyčiau kas neranda piršlių, tai kviesti, liudininkus ir tik pgr.dalykus pasiruoštų,
o visa kita prašyti, kad muzikantai pravestų.
JUK YRA TOKIŲ MUZIKANTŲ AR AŠ NETEISI.
JUK TURI BŪTI, kurie tą darytų. g.gif

aš dar nelabai ieškau, bet gal reiktų ir pradėti jau po truputį visko ieškotis,

vis paskaitinėju apie muzikantus, limuzinus ir pan.
mano vestuvės rugsėjo vidurį.
Mes žadam liudininkais gerus draugus kviesti, o muzikantų dar ieškosim kurie galėtų padėti jiems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė2: 22 kovo 2006 - 21:21
Merginos, kurios domitės samdomais piršliais, noriu pasakyt, kad vestuvių šventės nuotaika laaabai priklauso nuo muzikantų ir piršlių, jei norite tikros šventės - nepagailėkit tam pinigėlių! Kadangi muzikantai pasitaikė man nevykę, tai visa šventės siela buvo pasamdyti piršliai (renginių organizatoriai, aktoriai). Jie buvo nerealūs!
Piršlys- aktorius iš Klaipėdos, su kuriuo kartu dirba piršlienė, dalyvavusi, Natalijos iš YVOS grupės, vestuvėse. Tačiau man truputėli per brangu buvo samdyti šitą piršlienę, tai piršlys pasiūlė kitą savo kolegę iš Palangos, kuri buvo labai šauni. Tai jie net nepatingėjo atvažiuoti į Vilnių.

Vardų ir telefonų nr. dėl suprantamų priežasčių nerašiau, bet jei kas susidomėtų, tai su mielu noru pasistenkčiau padėti, nes man lygiai tą patį teko praeiti smile.gif Rašykit į až.

Patarimas - jei norit gražių ir įsimintinų vestuvių, turėkit 3 svarbiausius dalykus: gerus muzikantus, linksmus ir išradingus piršlius, bei labai gera fotografą, visa tai įamžinti.
Atsakyti
geri muzikantai geriausius piršlius atstoja

Na nemanau schmoll.gif Jei piršliai nelabai vykę- taip, geri muzikantai reikalą pataiso. Bet tikrai neatstoja- juk piršliai "dirba" ne tik grįžus prie stalo, o ir kelionėj- veda žaidimus, sugalvoja pramogas gamtoje (muzikantai su pulku juk nevažiuoja). O tai irgi- pusė smagumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Galiu tik pasakyti, kad viena aktore uz vakaro pravedima iki 24 val. ima 2000lt. (tiksliau eme pernai)
O kadangi ji vede musu draugu vestuves ir pati yra ju gera pazistama, tai is ju paeme 1000lt.
Bet po teisybei, as tai nelikau suzaveta, visa laika gyre kokios puikios vestuves ir kokie grazus jaunieji, kad net pradejau abejoti ar is tikro taip yra, jei sita taip daznai kartoja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2006 03 23, 09:21)
Galiu tik pasakyti, kad viena aktore uz vakaro pravedima iki 24 val. ima 2000lt. (tiksliau eme pernai)
O kadangi ji vede musu draugu vestuves ir pati yra ju gera pazistama, tai is ju paeme 1000lt.
Bet po teisybei, as tai nelikau suzaveta, visa laika gyre kokios puikios vestuves ir kokie grazus jaunieji, kad net pradejau abejoti ar is tikro taip yra, jei sita taip daznai kartoja tongue.gif

2000lt? doh.gif Už tiek aš jums galiu kelias vestuves pravest mirksiukas.gif Iki ryto lotuliukas.gif
Atsakyti
Na pasisakysiu ir as sioje temoje.

Visu pirma [B]apie muzikantus.Geri muzikantai niekada neveda vestuviu,nes fiziskai neimanoma atlikti 2 darbus iskarto ir dar GERAI.Juk groti gera muzika tai sunkus, daug fiziniu jegu atimantis darbas.O tie muzikantai, kur su tuo elpianinu tik pagroja,tai aisku...gali dar ir liezuviu pamalti....Taip kad 2in 1 negali buti.

Del vedeju.Na kainos priklauso nuo vardo.Pvz mano nuziureta vedeje ims 500lt.Na o kitu stafkes prasideda nuo 1000lt(zinomu lt).Bet sakau visokiu galima rasti.Be to mane dar informavo kad uz ta 1000lt vedejas,gali buti,kad tik praves o scenariju sukramtyta pats turi sukurti blink.gif ir jam diena pries iteikti pagal kuri jis pasiruos.Uztat kas samdys vedeja turi issaiskinti kas i jo kaina ieina:ar tik pravedimas, ar pravedimas+programos sukurimas.

As pati noriu imt vedeja.Mintis kilo, kai pasiklausinejau savo draugiu(kurios visos ruskes) kaip praejo ju vestuves.Na ir jos visos samde,nes sake,kad programa turi buti vestuviu vinis.Juk sveciai po vestuviu sneka ne apie Jusu stalo dizaina ar panasius dalykus,bet butent ar buvo idomu ir linksma.O kad butu isimintina reikia jau profesionalo pagalbos,kuris zaidimus,atrakcijas pateikia lyg jie tuo metu savaime ivyktu.Vedejas turi tureti patirties,nes be jos nemokes valdyti publikos,taip pat gera iskalba,teatraliskuma ir aisku kurybiskuma.

Paminejau savo drauges ruses ne veltui,nes visi zinom kaip tie rusai garseja kurybiskumu.Taigi kai pamaciau filmuotoj medz ir ir nuotraukose vestuviu eiga,likau be GALO SUZAVETA.....Nu thumbup.gif thumbup.gif ...be komentaru...

Na o tu vedeju yra tikrai,reikia kreiptis i firmas,kurios organizuoja ivairius renginius(pvz firmoms)o apie musu garsiu sou pasaulio zmoniu,esu girdejus daug neigiamai.Jie visiskai nesistengia(aisku ne visi) ir varo savo repertuarus,neatitinkancius vestuvems.Pvz Orlauskas per vestuves pazistamu pasakojo savo anekdotus blink.gif

Taigiar imt vedeja/prof.pirslius ar ne aisku kiekvieno individualus reikalas.Niekam nepersu nuomones,taciau tik parasiau ka zinau ir ka apie tai manau.
Atsakyti
Del vedeju.Na kainos priklauso nuo vardo.Pvz mano nuziureta vedeje ims 500lt.

AR tavo vedėja tik ves vakarą, ar samdysi ją kaip svočią? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 03 24, 11:18)
AR tavo vedėja tik ves vakarą, ar samdysi ją kaip svočią?  g.gif

kaip vedeja,pas mus jokiu tradiciju ax.gif
Atsakyti