Paskaičiau jūsų nuomones ir galiu pasakyti, kad nesamdžius svetimų piršlių, to nesuprasi. Tik va viena Hestija supranta, nes pati tuo domisi. Aš jūsų nuomones gerbiu, nes prieš vestuves lygiai tą patį galvojau: du svetimi žmonės tavo vestuvėse, kai kviečiami artimiausi; dvi papildomos burnos, kai ir taip moki už darbą; perki piršlienei brangią puokštę, o piršliui butaforiją(segama gėlytė); daug kur nuotraukose matosi piršliai, nors tu jų visai nepažįsti. Mes su jais bandėm susidraugauti dar iki vestuvių. Ir ką jūs manot, radom bendrų interesų, sutapo nuomonė dėl organizavimo, smulkmenų nepasakojo, kad per vestuves liktų siurprizų, išsiklausynėjo apie svečius, iškilus klausimams net ir naktį galėjau skambinti, padėjo. Aš ir vyras jautėme, kad šiais žmonėmis galime pasikliauti ir visiškai patikėti šventės nuotaiką. Mano nuomone, tai yra svarbiausia!
Tik va vieno nesuprantu, kodėl visi eina už muzikantą? Mano pačios vestuvėse dalyvavo pažįstamas muzikantas, ir kaip pasikartosiu, jis toooks nevykęs buvo, kad po pirmos dainos vyrui pasakiau, jis gros tik iki 24h. Visai bendrauti nemokėjo, jau nešneku apie dainavimą, jo aparatūra vestuvių metu sugedo... Ai, geriau apie jį nerašysiu.
Bet kodėl niekas nepamini svarbaus vestuvėse asmens, kuris lygiai taip pat dalyvauja tavo vestuvėse, tai fotografas. Musų fotografas buvo labai linksmas žmogus. Ne tik fotografavo profesionaliai, bet ir palaikė linksmą nuotaiką, buvo sėkmingai įsitraukęs į linksmybes.
Taigi, galiu pasakyt, kad piršliai "sukūrė" tokias linksmas vestuves, kad dar ilgai mes patys ir mūsų svečiai jas prisimins ir minės. Ir kartais pagalvodavau, ar būtų sugebėję geriau pravesti vestuves savi žmones.
Papildyta:
Jei kam reikės samdomų pirlių, galiu juos drąsiai rekomenduoti. Ir net keletą nuotraukėlių galėsiu atsiųsti.