Įkraunama...
Įkraunama...

Samdomi piršliai

Aš savo piršliams pernai sumokėjau viso 1000lt + už dovanėles + už bendziną, nes jie iš pajūrio atvažiavo. Išanksto suplanavom mūsų vestuvių dieną, kad įtilptumėm į laiką, davė patarimų, pvz. kiek ko vežtis prie bažnyčios, į gamtą, ką dovanoti tėveliams ir pan. Gamtoje sugalvojo įvairiausių žaidimų, jau nešneku prie stalo. Netgi patys atliko keletą dainų, buvo padaryta karaoke, nes matė, kad muzikantas grybą pjauna, tai bandė taisyti padėtį. Už įsimintinas vestuves esu jiems labai dėkinga thumbup.gif ir jei rengsim kokį balių, tai tik juos kviesiu pravesti šventės vakarą.
Atsakyti
Na, sakyčiau kad tu belisime tikrai neteisi...

praitą vasarą buvau vestuvėse, kur piršliai ne kokie buvo, o muzikontai cool

piršliai iš anksto paprašė jiems padėti, nes nelabai mokėjo kalbėti, o muzikantai be problemų sutiko jiems padėti..

žaidimų fainų žaidėm.....
bajerių paskaldydavo
ir šiaip dainos sakyčiau labai šiuolaikinės.
Vilijos, Andriaus dainų dainavo-iš LNK žvaigždžių, taip pat ir seneliams pagrojo senesnių gabaliukų, tik nelabai atsimenu tos grupės pavadinimą, kažkoks labai toks intriguojantis...... wub.gif

Papildyta:
o jei labai jau kurei reiktų tai galėčiau tel. duoti samdomo piršlio......
Atsakyti

Profesionalas ar mėgėjas? Kokio amžiaus? Kiek ima? Pavasarį viena porelė samdo svočiaut, mano porininkas išvažiavęs, o jie piršlio taip pat neturi. Sakau, gal pavyktų susiderinti ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hestija: 25 kovo 2006 - 16:56
tie piršliai profesionalai.
Vienas iš jų dar dirba kalėdų seneliu, kviečiamas į vaikų gimtadienius, kaip personažas ir pan. ir jam apie 40metukų, o kiek ima tai nelabai žinau.reiktų jam pačiam paskambinti.

o dar vienas tai dar truputį vyresnis bet tas tai tikras profas, mačiau kaip vieną vestuvę vedė, tai patiko.........

Papildyta:
tiesa

pamiršau parašyti, kad jie iš Kauno, bet važiuoja jei reikia ir į kitus miestus....
Atsakyti
[quote=Saulė2,2006 03 25, 17:05]Na, sakyčiau kad tu belisime tikrai neteisi...

praitą vasarą buvau vestuvėse, kur piršliai ne kokie buvo, o muzikontai cool

piršliai iš anksto paprašė jiems padėti, nes nelabai mokėjo  kalbėti, o muzikantai  be problemų sutiko jiems padėti..

žaidimų fainų žaidėm.....
bajerių paskaldydavo
ir šiaip dainos sakyčiau labai šiuolaikinės.
(pvz, kaip šiuo metu populiarių Vilijos, Andriaus dainų dainavo-iš LNK žvaigždžių), taip pat ir seneliams pagrojo senesnių gabaliukų, tik nelabai atsimenu tos grupės pavadinimą, kažkoks labai toks intriguojantis...... wub.gif

Papildyta:

Papildyta:
tai va Hestija radau tau pišliuką

iškok

www.pirslys.lietuvoje.info

ten turėtum rasti kontaktus

pasiskambink, gal tiks

sėkmės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulė2: 25 kovo 2006 - 19:57
Saulė2, pernai vasara dalyvavai vestuvėse, o muzikantai jau spėjo sudainuoti LNK dalyvių dainas, kai realybės šou vyko spalio-gruodžio mėn.?
Atsakyti
juk parašiau, kad pvz.kaip.....

pačios populiariausios

Papildyta:
juk parašiau, kad pvz.kaip.....

pačios populiariausios

maija chu chy ir pan.

inkulto dainą ten kažkokią ne lietuvišką ...

Atsakyti
tai va radau tau pišliuką

Na, tas 40metis, tai gal ir tiktų, jei LABAI gerai išsilaikęs hihihi.gif Bet šiaip jaunesnio norėtųsi- jei jaunoji pirmos nakties atsisakytų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hestija: 25 kovo 2006 - 21:26
aš tau parašiau adresiuką, bandyk jei tiks, nes jaunesnių tikrai nežinau

tikiuosi, kad pagelbėjau nors ką
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė2 @ 2006 03 25, 21:46)
aš tau parašiau adresiuką, bandyk jei tiks, nes jaunesnių tikrai nežinau
tikiuosi, kad pagelbėjau nors ką
drinks_cheers.gif

Ačiū, pasižiūrėjau
Atsakyti
QUOTE(zi-zi @ 2006 03 24, 20:13)
Aš savo piršliams pernai sumokėjau viso 1000lt + už dovanėles + už bendziną, nes jie iš pajūrio atvažiavo. Išanksto suplanavom mūsų vestuvių dieną, kad įtilptumėm į laiką, davė patarimų, pvz. kiek ko vežtis prie bažnyčios, į gamtą, ką dovanoti tėveliams ir pan. Gamtoje sugalvojo įvairiausių žaidimų, jau nešneku prie stalo. Netgi patys atliko keletą dainų, buvo padaryta karaoke, nes matė, kad muzikantas grybą pjauna, tai bandė taisyti padėtį. Už įsimintinas vestuves esu jiems labai dėkinga  thumbup.gif  ir jei rengsim kokį balių, tai tik juos kviesiu pravesti šventės vakarą.

Nezinau, o tai jie buvo visai svetimi? 1000lt- cia tik atlyginimas? Nes as dabar primeciau, kad musu seimai pirsliavimas kainuos ne maziau 1500lt. Cia aisku jau su viskuo: sukneles, dovanos, atrakcijos.... Po vestuviu galesiu parasyti tikslia suma, nes viska uzsirasineju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Hestija @ 2006 03 25, 16:55)
Profesionalas ar mėgėjas? Kokio amžiaus? Kiek ima? Pavasarį viena porelė samdo svočiaut, mano porininkas išvažiavęs, o jie piršlio taip pat neturi. Sakau, gal pavyktų susiderinti ? g.gif

Hestija, jei pati turi nebloga liezuvi, tai kam dar pinigus metyti? Pasiimk ka nors kaip "balasta", del vaizdo ir psio. Ibruksi koki tosta paskaityt ir uzteks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2006 03 27, 09:42)
Nezinau, o tai jie buvo visai svetimi? 1000lt- cia tik atlyginimas? Nes as dabar primeciau, kad musu seimai pirsliavimas kainuos ne maziau 1500lt. Cia aisku jau su viskuo: sukneles, dovanos, atrakcijos.... Po vestuviu galesiu parasyti tikslia suma, nes viska uzsirasineju biggrin.gif

Gerai primetei, panašiai ir išeis, ypač jei viską iki smulkmenų reikia pirkti ir abu piršliai iš vienos šeimos. Man išėjo gerokai mažiau- bobutė padarė sūrį, mama svočios pyragą, prizus ir medalius pasigaminau pati, prijuostę ir skarelę pasiuvau ir išsiuvinėjau irgi pati mirksiukas.gif
Beje, daugumoje vestuvių už bažnyčią, nuotraukas, vaišes kelionėjje ir pan. susimoka patys jaunieji- mada už viską mokėti piršliams jau išgyvendinama mirksiukas.gif Tik, žinoma, reikia šį klausimą prieš vestuves aptarti
jei pati turi nebloga liezuvi, tai kam dar pinigus metyti? Pasiimk ka nors kaip "balasta", del vaizdo ir psio. Ibruksi koki tosta paskaityt ir uzteks mirksiukas.gif

Pinigus juk mokėsiu ne aš hihihi.gif O jei rimtai, manau, jei imi pinigus, tai turi padaryt gerai mirksiukas.gif "Balastą" visada galima surast, gal jaunieji patys dar ką prikalbins. Beje, žmonės tikriausiai dabar labiau bijo ne to, kad reiks pravest vestuves, rūpintis visomia smulkmenomis, bet bijo tikrai skaudaus smūgio per kišenę. Protingi jaunavedžiai, kaip jau minėjau, pasiūlo padengti išlaidas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hestija: 27 kovo 2006 - 08:57