Aš savo piršliams pernai sumokėjau viso 1000lt + už dovanėles + už bendziną, nes jie iš pajūrio atvažiavo. Išanksto suplanavom mūsų vestuvių dieną, kad įtilptumėm į laiką, davė patarimų, pvz. kiek ko vežtis prie bažnyčios, į gamtą, ką dovanoti tėveliams ir pan. Gamtoje sugalvojo įvairiausių žaidimų, jau nešneku prie stalo. Netgi patys atliko keletą dainų, buvo padaryta karaoke, nes matė, kad muzikantas grybą pjauna, tai bandė taisyti padėtį. Už įsimintinas vestuves esu jiems labai dėkinga
ir jei rengsim kokį balių, tai tik juos kviesiu pravesti šventės vakarą.

Na, sakyčiau kad tu belisime tikrai neteisi...
praitą vasarą buvau vestuvėse, kur piršliai ne kokie buvo, o muzikontai cool
piršliai iš anksto paprašė jiems padėti, nes nelabai mokėjo kalbėti, o muzikantai be problemų sutiko jiems padėti..
žaidimų fainų žaidėm.....
bajerių paskaldydavo
ir šiaip dainos sakyčiau labai šiuolaikinės.
Vilijos, Andriaus dainų dainavo-iš LNK žvaigždžių, taip pat ir seneliams pagrojo senesnių gabaliukų, tik nelabai atsimenu tos grupės pavadinimą, kažkoks labai toks intriguojantis......
Papildyta:
o jei labai jau kurei reiktų tai galėčiau tel. duoti samdomo piršlio......
piršliai iš anksto paprašė jiems padėti, nes nelabai mokėjo kalbėti, o muzikantai be problemų sutiko jiems padėti..
bajerių paskaldydavo
Vilijos, Andriaus dainų dainavo-iš LNK žvaigždžių, taip pat ir seneliams pagrojo senesnių gabaliukų, tik nelabai atsimenu tos grupės pavadinimą, kažkoks labai toks intriguojantis......

Papildyta:
tie piršliai profesionalai.
Vienas iš jų dar dirba kalėdų seneliu, kviečiamas į vaikų gimtadienius, kaip personažas ir pan. ir jam apie 40metukų, o kiek ima tai nelabai žinau.reiktų jam pačiam paskambinti.
o dar vienas tai dar truputį vyresnis bet tas tai tikras profas, mačiau kaip vieną vestuvę vedė, tai patiko.........
Papildyta:
tiesa
pamiršau parašyti, kad jie iš Kauno, bet važiuoja jei reikia ir į kitus miestus....
Vienas iš jų dar dirba kalėdų seneliu, kviečiamas į vaikų gimtadienius, kaip personažas ir pan. ir jam apie 40metukų, o kiek ima tai nelabai žinau.reiktų jam pačiam paskambinti.
o dar vienas tai dar truputį vyresnis bet tas tai tikras profas, mačiau kaip vieną vestuvę vedė, tai patiko.........
Papildyta:
tiesa
pamiršau parašyti, kad jie iš Kauno, bet važiuoja jei reikia ir į kitus miestus....
[quote=Saulė2,2006 03 25, 17:05]Na, sakyčiau kad tu belisime tikrai neteisi...
bajerių paskaldydavo
(pvz, kaip šiuo metu populiarių Vilijos, Andriaus dainų dainavo-iš LNK žvaigždžių), taip pat ir seneliams pagrojo senesnių gabaliukų, tik nelabai atsimenu tos grupės pavadinimą, kažkoks labai toks intriguojantis......
Papildyta:
Papildyta:
tai va Hestija radau tau pišliuką
iškok
www.pirslys.lietuvoje.info
ten turėtum rasti kontaktus
pasiskambink, gal tiks
sėkmės
bajerių paskaldydavo
(pvz, kaip šiuo metu populiarių Vilijos, Andriaus dainų dainavo-iš LNK žvaigždžių), taip pat ir seneliams pagrojo senesnių gabaliukų, tik nelabai atsimenu tos grupės pavadinimą, kažkoks labai toks intriguojantis......

Papildyta:
Papildyta:
tai va Hestija radau tau pišliuką
iškok
www.pirslys.lietuvoje.info
ten turėtum rasti kontaktus
pasiskambink, gal tiks
sėkmės
Saulė2, pernai vasara dalyvavai vestuvėse, o muzikantai jau spėjo sudainuoti LNK dalyvių dainas, kai realybės šou vyko spalio-gruodžio mėn.?
QUOTE(Saulė2 @ 2006 03 25, 21:46)
aš tau parašiau adresiuką, bandyk jei tiks, nes jaunesnių tikrai nežinau
tikiuosi, kad pagelbėjau nors ką

tikiuosi, kad pagelbėjau nors ką

Ačiū, pasižiūrėjau
QUOTE(zi-zi @ 2006 03 24, 20:13)
Aš savo piršliams pernai sumokėjau viso 1000lt + už dovanėles + už bendziną, nes jie iš pajūrio atvažiavo. Išanksto suplanavom mūsų vestuvių dieną, kad įtilptumėm į laiką, davė patarimų, pvz. kiek ko vežtis prie bažnyčios, į gamtą, ką dovanoti tėveliams ir pan. Gamtoje sugalvojo įvairiausių žaidimų, jau nešneku prie stalo. Netgi patys atliko keletą dainų, buvo padaryta karaoke, nes matė, kad muzikantas grybą pjauna, tai bandė taisyti padėtį. Už įsimintinas vestuves esu jiems labai dėkinga
ir jei rengsim kokį balių, tai tik juos kviesiu pravesti šventės vakarą.

Nezinau, o tai jie buvo visai svetimi? 1000lt- cia tik atlyginimas? Nes as dabar primeciau, kad musu seimai pirsliavimas kainuos ne maziau 1500lt. Cia aisku jau su viskuo: sukneles, dovanos, atrakcijos.... Po vestuviu galesiu parasyti tikslia suma, nes viska uzsirasineju

Papildyta:
QUOTE(Hestija @ 2006 03 25, 16:55)
Profesionalas ar mėgėjas? Kokio amžiaus? Kiek ima? Pavasarį viena porelė samdo svočiaut, mano porininkas išvažiavęs, o jie piršlio taip pat neturi. Sakau, gal pavyktų susiderinti ? 

Hestija, jei pati turi nebloga liezuvi, tai kam dar pinigus metyti? Pasiimk ka nors kaip "balasta", del vaizdo ir psio. Ibruksi koki tosta paskaityt ir uzteks

QUOTE(snickers @ 2006 03 27, 09:42)
Nezinau, o tai jie buvo visai svetimi? 1000lt- cia tik atlyginimas? Nes as dabar primeciau, kad musu seimai pirsliavimas kainuos ne maziau 1500lt. Cia aisku jau su viskuo: sukneles, dovanos, atrakcijos.... Po vestuviu galesiu parasyti tikslia suma, nes viska uzsirasineju 

Gerai primetei, panašiai ir išeis, ypač jei viską iki smulkmenų reikia pirkti ir abu piršliai iš vienos šeimos. Man išėjo gerokai mažiau- bobutė padarė sūrį, mama svočios pyragą, prizus ir medalius pasigaminau pati, prijuostę ir skarelę pasiuvau ir išsiuvinėjau irgi pati

Beje, daugumoje vestuvių už bažnyčią, nuotraukas, vaišes kelionėjje ir pan. susimoka patys jaunieji- mada už viską mokėti piršliams jau išgyvendinama

jei pati turi nebloga liezuvi, tai kam dar pinigus metyti? Pasiimk ka nors kaip "balasta", del vaizdo ir psio. Ibruksi koki tosta paskaityt ir uzteks mirksiukas.gif
Pinigus juk mokėsiu ne aš