Įkraunama...
Įkraunama...

Samdomi piršliai

zi-zi, apie fotografus ir operatorius nešnekam, nes tema apie samdomus piršlius tongue.gif gerai, kad jums tiko, bet tai nereiškia, kad jie tiktų ir man mirksiukas.gif aš turiu pažinti žmones, kad jais pasitikėčiau... arba matyti jų darbus, pvz. pabuvoti vestuvėse, kuriose jie piršliavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lijo: 29 kovo 2006 - 11:59
QUOTE(zi-zi @ 2006 03 29, 10:12)
Paskaičiau jūsų nuomones ir galiu pasakyti, kad nesamdžius svetimų piršlių, to nesuprasi. Tik va viena Hestija supranta, nes pati tuo domisi. Aš jūsų nuomones gerbiu, nes prieš vestuves lygiai tą patį galvojau: du svetimi žmonės tavo vestuvėse, kai kviečiami artimiausi; dvi papildomos burnos, kai ir taip moki už darbą; perki piršlienei brangią puokštę, o piršliui butaforiją(segama gėlytė); daug kur nuotraukose matosi piršliai, nors tu jų visai nepažįsti. Mes su jais bandėm susidraugauti dar iki vestuvių. Ir ką jūs manot, radom bendrų interesų, sutapo nuomonė dėl organizavimo, smulkmenų nepasakojo, kad per vestuves liktų siurprizų, išsiklausynėjo apie svečius, iškilus klausimams net ir naktį galėjau skambinti, padėjo. Aš ir vyras jautėme, kad šiais žmonėmis galime pasikliauti ir visiškai patikėti šventės nuotaiką. Mano nuomone, tai yra svarbiausia!
Tik va vieno nesuprantu, kodėl visi eina už muzikantą? Mano pačios vestuvėse dalyvavo pažįstamas muzikantas, ir kaip pasikartosiu, jis toooks nevykęs buvo, kad po pirmos dainos vyrui pasakiau, jis gros tik iki 24h. Visai bendrauti nemokėjo, jau nešneku apie dainavimą, jo aparatūra vestuvių metu sugedo... Ai, geriau apie jį nerašysiu.
Bet kodėl niekas nepamini svarbaus vestuvėse asmens, kuris lygiai taip pat dalyvauja tavo vestuvėse, tai fotografas. Musų fotografas buvo labai linksmas žmogus.  Ne tik fotografavo profesionaliai, bet ir palaikė linksmą nuotaiką, buvo sėkmingai įsitraukęs į linksmybes.Taigi, galiu pasakyt, kad piršliai "sukūrė" tokias linksmas vestuves, kad dar ilgai mes patys ir mūsų svečiai jas prisimins ir minės. Ir kartais pagalvodavau, ar būtų sugebėję geriau pravesti vestuves savi žmones.
Papildyta:
Jei kam reikės samdomų pirlių, galiu juos drąsiai rekomenduoti. Ir net keletą nuotraukėlių galėsiu atsiųsti.

siaip tai cia tema apie samdomus pirslius, bet kazkaip noriu pastebeti kelis puntus tavo pasisakyme:
muzikantas nevykes - na tai koki pasisamdet, toki ir turejot..kiti mizkantai saunus buna ir sugeba linksminti svecius!
na sutinku kad fotografas svarbus vestuviu dalyvis, bet tai fotografavimo atzvilgiu, o ne zmoniu linksminimo!

siaop tai manau esme uyra ta, kad kiek zmoniu tiek nuomoniu ir niekada siuo klausimu nesutarsim..as neirodysiu tau kad samdomi pirsliai nesamone, tu neirodysi man kad tai liuks!
Atsakyti
Aš niekam nieko nebandau įrodynėti, tiesiog parašiau savo situaciją. doh.gif O jei aš paminėjau kitus vestuvių dalyvius, tai dar nereiškia, kad l.nukrypau nuo temos. O jei kam taip atrodo, tai sorry. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zi-zi @ 2006 03 29, 14:48)
Aš niekam nieko nebandau įrodynėti, tiesiog parašiau savo situaciją. doh.gif  O jei aš paminėjau kitus vestuvių dalyvius, tai dar nereiškia, kad l.nukrypau nuo temos. O jei kam taip atrodo, tai sorry. ax.gif

O ka rimtai fotografas linksminosi kartu su pysliais? koks begedis, tai ko gero jis nieko nenufotkino cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zi-zi @ 2006 03 29, 13:48)
O jei aš paminėjau kitus vestuvių dalyvius, tai dar nereiškia, kad l.nukrypau nuo temos. O jei kam taip atrodo, tai sorry. ax.gif

Manau, kad nenukrypai labai mirksiukas.gif Vienose vestuvėse buvau pamergė ir pasitaikė visai nevykę piršliai (nors ir artimi giminės jauniesiems)- jokių atrakcijų, jokių bendrų žaidimų ir pan. O juk pulkui pats smagumas ir turėtų būti kelionėje! Va šitoj situacijoj ir išsuko būtent šaunus fotografas- pravedė ir žaidimus, ir visas kitas linksmybes thumbup.gif Jei ne jis, nežinau, ką būtume veikę ir kada būtume "susicementavę" g.gif
O ka rimtai fotografas linksminosi kartu su pysliais? koks begedis, tai ko gero jis nieko nenufotkino cool.gif

Čia tyčia ar netyčia taip išėjo? hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Nemanau, kad jis linsminosi kartu su piršliais ar pulku. Tikriausiai čia buvo tokia pati situacija, kaip aprašiau aš
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hestija: 29 kovo 2006 - 13:02
QUOTE(KENGAS @ 2006 03 29, 13:56)

Vienu žodžiu, parašiau laiškelį, o dabar mane visi pulsit ir tyčiositės?!!!
Prašau, jei patinka. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 03 29, 12:00)
Manau, kad nenukrypai labai  mirksiukas.gif Vienose vestuvėse buvau pamergė ir pasitaikė visai nevykę piršliai (nors ir artimi giminės jauniesiems)- jokių atrakcijų, jokių bendrų žaidimų ir pan. O juk pulkui pats smagumas ir turėtų būti kelionėje! Va šitoj situacijoj ir išsuko būtent šaunus fotografas- pravedė ir žaidimus, ir visas kitas linksmybes thumbup.gif Jei ne jis, nežinau, ką būtume veikę ir kada būtume "susicementavę" g.gif

na siaipo as manau tos pirsliu sugalvotos linskmybes ne viseims tinka ir patinka...
buvau ana vasara vestuvese ir jokiu ten zaidimu nebuvo kol vazinejomes..ir tikrai ju nepasigedom...kazkaip siaip buvo smagu pakalbeti vieniems su kitais pagurksnoti, uzkrimsti...
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 03 29, 14:05)
na siaipo as manau tos pirsliu sugalvotos linskmybes ne viseims tinka ir patinka...
buvau ana vasara vestuvese ir jokiu ten zaidimu nebuvo kol vazinejomes..ir tikrai ju nepasigedom...kazkaip siaip buvo smagu pakalbeti vieniems su kitais pagurksnoti, uzkrimsti...

Manau, čia daug kas ir nuo kompanijos priklauso. Pvz., pas mus net paprasčiausias gimtadienis vyksta su akcijom- atrakcijom. Be to, ką veikt vasarą gamtoj 2-3 valandas? Vien valgyti ir gerti. Nea. taip aš nemoku schmoll.gif
O kam netinka ir nepatinka tokios linksmybės, tas renkasi kitokį variantą- gal vestuves be piršlių, gal kaip kitaip.

Čia dabar kas? blink.gif Neimk į galvą console.gif , be to, niekas nesityčioja- tai vadinama diskusija mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(zi-zi @ 2006 03 29, 14:03)
Prašau, jei patinka.  verysad.gif

na tikrai zi-zi, niekas nesityčioja rolleyes.gif to dar betrūko smile.gif

QUOTE(Hestija @ 2006 03 29, 14:12)

Čia dabar kas?  blink.gif Neimk į galvą console.gif , be to, niekas nesityčioja- tai vadinama diskusija mirksiukas.gif

joop - diskusija tai mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 29, 14:24)

na tikrai zi-zi, niekas nesityčioja  rolleyes.gif to dar betrūko  smile.gif

joop - diskusija tai  mirksiukas.gif

As irgi manau kad gamtoje esant tiesiog butini zaidimai. Ir pirsliai turi buti linksmi. Juk vestuves o ne kokios laidotuves vyksta.
Mano busimoji anyta pries visokias atrakcijas ir ji nenori kad daug zaidimu, juoku ir linksmybiu butu. liudniausia kad mes prasysim pirsliais jos draugus, nes daugiau zmoniu nebera kurie sutiktu verysad.gif verysad.gif Tai ir faktas kad jeigu eis pirsliais jos draugai, tai ir vestuves bus tokios...RIMTOS. Oi, kaip tokiu nenoriu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Mano busimoji anyta pries visokias atrakcijas ir ji nenori kad daug zaidimu

O tai prie ko čia anyta? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 03 29, 20:52)
O tai prie ko čia anyta?  blink.gif

Taigi ir rasiau kad pirsliai bus is jos puses, jos geriausi draugai, tai faktas kad jie ir padarys pagal save. ji tuos pirslius pazysta, susitinka, ir sakys darykit taip, darykit anaip. ne mums bus ka paaiskinti kai uz dvieju simtu kilometru esam verysad.gif
Nors bandysim kiek galesim nenusileist, bet.....
Atsakyti