Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sužinoti, ar yra tas "trečias"?

QUOTE(wit @ 2009 04 22, 14:46)
manau kad jus be reikalo itarinejate smile.gif
pirmiausia jei jusu skaipas bendras, tai nemanau kad jis yra tiek kvailas kad nesisaugotu.. na nebent , yra isitikines kad jus neskaitot ka ir su kuo jis susirasineja
visu antra , tai nemanau kad sidro ikalimas yra kazkoks kriminalas..kiekvienam kolektyve skirtingi santykiai ir jei jus neisivaizduojate kad jus su kolegomis galetumet taip bendraut, tai kitur tai yra visai imanoma ir suprantama
o siaip tai pasisodinkit savo brangiausiaji ir pasakykit ka galvojat smile.gif

tai gi jau sodinos ir kalbėjosi, paranojike išvadino. bigsmile.gif

Žinai kai skaitai, kad kažkieno draugas sidrą geria su kolege kaip ir nieko čia tokio, bet kai savas pradėtų su kolege sidrą kavinėse gert turbūt ne vienai "kas čia tokio" peraugtų į o kodėl jis su ja geria? kodėl ne su Jonu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 04 22, 15:32)
Cia mirtinai geras: '' Kalbejomes tikrai ne apie jausmus, svajones, ateities planus, seksa, vaikus ar KITA RUTINA.'' lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kristule, cia tai ir yra kabliukas, kad pradzioje kalbejome apie visoki Š*** ir tokie pokalbiai "einam palakti" butu visai i tema (nors po darbo paskui niekur ir neitume "lakt"). Tiesiog toks lengvas, lengvas flirtas smile.gif Aisku, tai galejo ir likti niekur toliau nenuvedanciu flirtu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 04 22, 15:05)
peraugtų į o kodėl jis su ja geria? kodėl ne su Jonu?  bigsmile.gif

su Jonu tai tiek to..a kodel su manim negeria man iskiltu klausimas??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 04 22, 16:08)
su Jonu tai tiek to..a kodel su manim negeria man iskiltu klausimas???  bigsmile.gif

Tai šitąąą.. gal lakti nemoka mastau.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(ss_ @ 2009 04 22, 15:16)
Tai šitąąą.. gal lakti nemoka  mastau.gif  laugh.gif

kas nemoka?? lakti?? laka tik sunys ir vyrai..nors beje anie neturi skirtumu beveik.. biggrin.gif
Moteros geria,gurksnoja..skanauja... nu blogiausiu atveju pila lotuliukas.gif

nu zodziu sunys..tai yra vyrai.. lakit su savom.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 04 22, 16:20)
nu zodziu sunys..tai yra vyrai.. lakit su savom..  biggrin.gif

kalėm?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 15:39)

nu va specialiai nerasiau..zinojau kad atsiras uz mane tai daranciu thumbup.gif
rolleyes.gif jo jo ..su savom kalytem..
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 04 22, 16:46)
rolleyes.gif jo jo ..su savom kalytem..

Kalytės - tai jaunos kalės, iki rujojimo. Jūs čia apie vaikų tvirkinimą rašote?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 04 22, 15:48)
Kalytės - tai jaunos kalės, iki rujojimo. Jūs čia apie vaikų tvirkinimą rašote?

nu cia kaip kam..kam zmona- kale,kam zmona-kate,o kam -kalyte... neikim gilyn i miska,ok..krumai ir taip sioje temoje biggrin.gif
Atsakyti
Dėsninga temos autorės istorijos pabaiga. Tik įdomu, ar pasimokys ji iš savo klaidų? ax.gif Nemanau, kad čia kažkokia trečioji buvo. Tiesiog manau autorė norėjo kažkokių įsivaizduotų idealių santykių su įsivaizduojamai idealiu ir tobulu vyru. Nebūna taip, gal nebent pradžioje bendro gyvenimo. O paskui vis tiek kiekvienam norisi susikurti tuose santykiuose savo asmeninę erdvę, grįžti iš to medaus mėnesio į įprastesnį gyvenimo ritmą, bendrauti su senai pažįstamais žmonėmis, daryti įprastus dalykus. Reikia kažkiek daugiau supratingumo, palikti oro kitam žmogui kvėpuoti, ypač jei pati temos autorė išsirinko tokį, kuriam bendravimas, kitų žmonių dėmesys yra svarbus ir kuris negali viso dėmesio skirti tik antrai pusei. O savinimasis, važinėjimai kartu mašinos remontuoti - juokinga ir tiek. Jei aš dabar norėčiau išeiti kur pas draugę padėti kokią gėlę persodint, ir maniškis apsirėdytų ir sakytų "ir mane pasijimk, aš irgi noriu gėlę sodint" - turbūt niekada į jį tokiomis pačiomis akimis nežiūrėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu mano vyras isleistu mane kiekviena savaitgali pas drauges persodineti geliu iki isnaktu - as i ji irgi tomis paciomis akimis daugiau niekada negaleciau paziureti g.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(RHA @ 2009 04 23, 08:45)
Jeigu mano vyras isleistu mane kiekviena savaitgali pas drauges persodineti geliu iki isnaktu - as i ji irgi tomis paciomis akimis daugiau niekada negaleciau paziureti  g.gif sad.gif

Jis turėtų neišleisti? blink.gif "Sedėk, boba, namie, nėr ko valkiotis".
Smagu...
Atsakyti