Aciu

Siaip nemanau kad kazkas rimto galetu buti ir bendram skype tai jau tikru tikriausiai nesedetu
rastu kitu budu romana megzti

QUOTE(bruksa @ 2009 04 21, 15:59)
As irgi noreciau patarimo
Vaikinas dirba tokiame darbe ,kur aplink ji vien tik moterys..pradzioje nesukau galvos..kadangi musu skype buvo bendras - isijungiu viena sestad ryto ji pamedziot draugu(vaikinas dirbo - atidirbt reikejo uz sventins dienas), ir matau kaip jis susirasineja su viena bendradarbe - tiksliau ji jam vis raso, va kazkur issaugojus pokalbi,idedu.
ji sako: ***** vedeja mane sunervino
ji sako: noriu palakt
jis sako: rizikuosi visuomenes gerove lakdama
ji sako: varom
jis sako: :hu1_2:
ji sako: ?
jis sako: nieko
ji sako: tipo ne
jis sako: nepalaiko skype sitas :hu1_2:
ji sako: ar tipo veliau
jis sako: gal velew
ji sako: nu gerai
ji sako: tinginy
ji sako: tai kada eism sidro
ji: ar jau nebenori
Net nezn ka galvoti...palakt zodis labai familiarus...zinau kad pas juos darbe daznai chebra pasivaisina...
Gal man irgi paranoja?
Tiesa,kai jis sirgo - tai kasdiena i skype jam rase - supykau ir parasiau kad atstotu..
Padekit merginos..kaip suzinoti tiesa...Bandziau irgi kalbeti - isvadino paranojike.Namo visada gryzta laiku,savaitgaliais irgi kartu,nebent su draugais koki karta ar du isleke i bara ir gryzta...
kaip issiaiskint ar yra ar buvo tarp bendradarbiu romanas?

Vaikinas dirba tokiame darbe ,kur aplink ji vien tik moterys..pradzioje nesukau galvos..kadangi musu skype buvo bendras - isijungiu viena sestad ryto ji pamedziot draugu(vaikinas dirbo - atidirbt reikejo uz sventins dienas), ir matau kaip jis susirasineja su viena bendradarbe - tiksliau ji jam vis raso, va kazkur issaugojus pokalbi,idedu.
ji sako: ***** vedeja mane sunervino
ji sako: noriu palakt
jis sako: rizikuosi visuomenes gerove lakdama
ji sako: varom
jis sako: :hu1_2:
ji sako: ?
jis sako: nieko
ji sako: tipo ne
jis sako: nepalaiko skype sitas :hu1_2:
ji sako: ar tipo veliau
jis sako: gal velew
ji sako: nu gerai
ji sako: tinginy
ji sako: tai kada eism sidro
ji: ar jau nebenori
Net nezn ka galvoti...palakt zodis labai familiarus...zinau kad pas juos darbe daznai chebra pasivaisina...
Gal man irgi paranoja?
Tiesa,kai jis sirgo - tai kasdiena i skype jam rase - supykau ir parasiau kad atstotu..
Padekit merginos..kaip suzinoti tiesa...Bandziau irgi kalbeti - isvadino paranojike.Namo visada gryzta laiku,savaitgaliais irgi kartu,nebent su draugais koki karta ar du isleke i bara ir gryzta...
kaip issiaiskint ar yra ar buvo tarp bendradarbiu romanas?

Nelabai suprantu kam is viso to pokalbio daryti kazkokia mistika?Atverskit pokalbio istorija, parodykit vaikinui ir paklauskit, kas tai?Atvirumas nepakenks, o tiesa pamatysit is reakcijos.
O jei paaiskinimu klausit forume ( ypac kur didzioji dalis postringautoju - moterys), tai tikrai tapsite paranojike..
QUOTE(On_fire @ 2009 04 20, 10:58)
Išsiskyrėm.
Taip ir neprisipažino apie trečios buvimą, jo žodžiais taip ir likau paranojike. Tačiau šiaip ar taip man nebebuvo su juo gerai, o šito jis nesuprato. Prašiau, jog išeitų ir leistų man kelias dienas pagalvoti- nesutiko. Verkiau ir kalbėjau, jog santykiams kažkas nebe taip, nesuprato...
Ir visgi likau prie nuomonės, jog arba turėjo kitą, arba nebematė manyje savo moters. Gyvenimas tęsiasi... Tik dar nežinau iš kur rasti savyje jėgų tikėti, kad dar sutiksiu normalų vyrą...
Taip ir neprisipažino apie trečios buvimą, jo žodžiais taip ir likau paranojike. Tačiau šiaip ar taip man nebebuvo su juo gerai, o šito jis nesuprato. Prašiau, jog išeitų ir leistų man kelias dienas pagalvoti- nesutiko. Verkiau ir kalbėjau, jog santykiams kažkas nebe taip, nesuprato...
Ir visgi likau prie nuomonės, jog arba turėjo kitą, arba nebematė manyje savo moters. Gyvenimas tęsiasi... Tik dar nežinau iš kur rasti savyje jėgų tikėti, kad dar sutiksiu normalų vyrą...
Ir kaip jums sekasi? Kaip praejo tos kelios dienos?
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 04 22, 09:46)
Man tai tas zodis ''palakt'' nera labai jau familiarus
Niekad tokio pasiulymo neduociau vaikinui, kuris man patinka. Bomziskai kazkaip...

aš tokio pasiūlymo neduočiau vaikinui, kuris man nepatinka, o jei patinka galima ir ne tokių pasiūlymų duot

QUOTE(Brėkšta @ 2009 04 22, 10:59)
aš tokio pasiūlymo neduočiau vaikinui, kuris man nepatinka, o jei patinka galima ir ne tokių pasiūlymų duot 

jei patinka kaip zmogus- tokei pasiulymai tinkami, o jei kaip vyras (potencialus meiluzsi), tai pasiulymai butu meilesni, o ne tokie grubiai vyriski

QUOTE(ooo @ 2009 04 22, 11:19)
jei patinka kaip zmogus- tokei pasiulymai tinkami, o jei kaip vyras (potencialus meiluzsi), tai pasiulymai butu meilesni, o ne tokie grubiai vyriski 

Tarp kitko, kiek teko pastebeti, bendraujant internetu (per one.lt, skype, kt) zmogus elgiasi vienaip, o realybej gali buti visiskai kitoks.
Ir dar galeciau pasakyti tiek, kad su MB butent taip ir uzsimezge santykiai - dirbome vienoje firmoje, sedejome viename kabinete ir susirasinejome skype. Kalbejomes tikrai ne apie jausmus, svajones, ateities planus, seksa, vaikus ar kita rutina. Kartais budavo, kad uzknisdavo darbas ir tada susitariam - vaziuojam pasivazineti. Jis su darbine masina isvaziuodavo (atseit, pas klientus), o as siektiek veliau iseidavau (atseit, i paskaitas reikia). Buvo smagu, be to - intriga, kad kiti darbuotojai galejo tik itarti

QUOTE(ooo @ 2009 04 22, 11:19)

Nebūtinai yra kategorija vyrų, kuriems alergija nuo bobiškų švelnybių ir nuo įmantrių viražų vietoij to, kad šviesiai tiesiai einam gert

QUOTE(bruksa @ 2009 04 21, 19:20)
manau kad jus be reikalo itarinejate

pirmiausia jei jusu skaipas bendras, tai nemanau kad jis yra tiek kvailas kad nesisaugotu.. na nebent , yra isitikines kad jus neskaitot ka ir su kuo jis susirasineja
visu antra , tai nemanau kad sidro ikalimas yra kazkoks kriminalas..kiekvienam kolektyve skirtingi santykiai ir jei jus neisivaizduojate kad jus su kolegomis galetumet taip bendraut, tai kitur tai yra visai imanoma ir suprantama
o siaip tai pasisodinkit savo brangiausiaji ir pasakykit ka galvojat

QUOTE(RHA @ 2009 04 22, 11:38)

Tarp kitko, kiek teko pastebeti, bendraujant internetu (per one.lt, skype, kt) zmogus elgiasi vienaip, o realybej gali buti visiskai kitoks.
Ir dar galeciau pasakyti tiek, kad su MB butent taip ir uzsimezge santykiai - dirbome vienoje firmoje, sedejome viename kabinete ir susirasinejome skype. Kalbejomes tikrai ne apie jausmus, svajones, ateities planus, seksa, vaikus ar kita rutina. Kartais budavo, kad uzknisdavo darbas ir tada susitariam - vaziuojam pasivazineti. Jis su darbine masina isvaziuodavo (atseit, pas klientus), o as siektiek veliau iseidavau (atseit, i paskaitas reikia). Buvo smagu, be to - intriga, kad kiti darbuotojai galejo tik itarti

Cia mirtinai geras: '' Kalbejomes tikrai ne apie jausmus, svajones, ateities planus, seksa, vaikus ar KITA RUTINA.''