Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sužinoti, ar yra tas "trečias"?

QUOTE(mamaciolė @ 2009 05 29, 11:14)
Svarbiausia man tiesa. Nes sirdele skauda...

Tiesa jums ta sirdele sudraskys isvis...

kitaip gyventi neiseina?? viskas taip blogai?
Atsakyti
QUOTE(mamaciolė @ 2009 05 29, 12:19)
Na israsys ceki uz paslaugas + "nemokamus" patarimus ir mokesiu. Svarbiausia man tiesa. Nes sirdele skauda...
Papildyta:

patarimai geri, pati nustebau:)

Siulau cia neatskleisti. Uz tokius duomenis tegul pinigus moka. Jums. Kompensuosis pacios islaidos.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 05 29, 12:20)
Tiesa jums ta sirdele sudraskys isvis...

kitaip gyventi neiseina?? viskas taip blogai?

Na drauge pati pagalvok- kaip norėtum pati gyventi, zinoti tiesą ir būti sudaužyta širdimi, ar gyventi paskendusi mele ir išdavystėse?
Papildyta:
QUOTE(Baudinys @ 2009 05 29, 12:20)
Siulau cia neatskleisti. Uz tokius duomenis tegul pinigus moka. Jums. Kompensuosis pacios islaidos.

Na aš viešinti nieko ir nesiruošiu. O kas paklius į panašią situaciją manau ras savo sprendimo būdą.
Atsakyti
QUOTE(mamaciolė @ 2009 05 29, 11:46)
Na drauge pati pagalvok- kaip norėtum pati gyventi, zinoti tiesą ir būti sudaužyta širdimi, ar gyventi paskendusi mele ir išdavystėse?

tai jus jau zinote ta tiesa-melas ir isdavystes..kokios tiesos dar ieskote??? ar atsakymu?? uz ka? kodel?? ar jums tik irodymu realiu bereik,kad tai ivardintume tiesa?
nu nesuprantu...jei as gyvenciau mele ir isdavystese-as jokios tiesos neieskociau,as ieskociau kelio is to sh.... kam man irodymai,as pati sau irodymas,man blogai-as to gyvas irodymas...viskas...einam toliau...

Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 05 29, 12:49)
tai jus jau zinote ta tiesa-melas ir isdavystes..kokios tiesos dar ieskote??? ar atsakymu?? uz ka? kodel?? ar jums tik irodymu realiu bereik,kad tai ivardintume tiesa?
nu nesuprantu...jei as gyvenciau mele ir isdavystese-as jokios tiesos neieskociau,as ieskociau kelio is to sh.... kam man irodymai,as pati sau irodymas,man blogai-as to gyvas irodymas...viskas...einam toliau...

taip as noriu sužinoti kas ji, kaip jie artimi? ka as žinau, gal jau ir vaiku su ja turi. Noriu žinot viską! Be abejo reikes ir teismui irodymu.
Atsakyti
QUOTE(mamaciolė @ 2009 05 29, 11:54)
Noriu žinot viską!

ziauru zinoti viska..
laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaciolė @ 2009 05 29, 12:54)
taip as noriu sužinoti kas ji, kaip jie artimi? ka as žinau, gal jau ir vaiku su ja turi. Noriu žinot viską! Be abejo reikes ir teismui irodymu.

O tai teisme daugiau naudos taip tikites ispest, ar tiesiog ieskote irodymu, del ko skiriates?
Atsakyti
QUOTE(Baudinys @ 2009 05 29, 13:03)
O tai teisme daugiau naudos taip tikites ispest, ar tiesiog ieskote irodymu, del ko skiriates?

Jei pavyks irodyti, kad santuoka isiro del sutuoktinio kaltes tada galima tiketis palankesniu sprendimu teismo turto dalybose ir pan...
Atsakyti
QUOTE(mamaciolė @ 2009 05 29, 13:08)
Jei pavyks irodyti, kad santuoka isiro del sutuoktinio kaltes tada galima tiketis palankesniu sprendimu teismo turto dalybose ir pan...

Tai taip ir rašykit kad turto dalybos rūpi, o ne "geriau karti tiesa, nei saldus melas..."
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 05 29, 13:19)
Tai taip ir rašykit kad turto dalybos rūpi, o ne "geriau karti tiesa, nei saldus melas..."

Taip rupi ir taip.
Atsakyti
QUOTE(mamaciolė @ 2009 05 29, 13:21)
Taip rupi ir taip.

O jei neras įkalčių?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 05 29, 13:24)
O jei neras įkalčių?

Ras gerai, neras, ka padarysi. Gyvenimas cia nesibaigia, judesime i prieky smile.gif
Atsakyti