Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sužinoti, ar yra tas "trečias"?

QUOTE(Brėkšta @ 2009 06 09, 12:52)
pasipuoškit ir eikit į pasimatymą su savo vyru  bigsmile.gif ir patikinkit, kad tikrai su jumis jis pasimatymą turi  bigsmile.gif tik žiūrėkit, kad jus pastebėjas nepabėgtų iš nusikaltimo vietos

Aš to labiausiai ir bijau, kad jis paprasčiausiai pabėgs, o po to kaltins visus tik ne save...ir jokiu būdu neįžvelgs savo kaltės o kalčiausia būsiu aš...sutinku, pavojingas žaidimas ir kad aš pati liksiu labiausiai įskaudinta ir sutrypta. Bet aš tiesiog spontaniškai šita žaidimą užvedžiau po to, kai jis davė man savo nebenaudojamą telefoną, kuriame buvo visos išlikusios žinutės (dideliu protu nepasižįmi, jei net nesivargina ištrinti sms.) Įvairūs registracijų patvirtinimai pažinčių portaluose... Tada jam į akis sakiau - o jis vis tiek kaip asilas "nieko blogo nedarantis" gun_rifle.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2009 06 09, 13:56)
Aš to labiausiai ir bijau, kad jis paprasčiausiai pabėgs, o po to kaltins visus tik ne save...ir jokiu būdu neįžvelgs savo kaltės o kalčiausia būsiu aš...sutinku, pavojingas žaidimas ir kad aš pati liksiu labiausiai įskaudinta ir sutrypta. Bet aš tiesiog spontaniškai šita žaidimą užvedžiau po to, kai jis davė man savo nebenaudojamą telefoną, kuriame buvo visos išlikusios žinutės (dideliu protu nepasižįmi, jei net nesivargina ištrinti sms.) Įvairūs registracijų patvirtinimai pažinčių portaluose... Tada jam į akis sakiau - o jis vis tiek kaip asilas "nieko blogo nedarantis"  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif

Gerai, o ko jūs norite?
Paauklėti, įrodyti jam pačiam kad jis jums meluoja, skirtis, ...?
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2009 06 09, 12:56)
Aš to labiausiai ir bijau, kad jis paprasčiausiai pabėgs, o po to kaltins visus tik ne save...ir jokiu būdu neįžvelgs savo kaltės o kalčiausia būsiu aš...sutinku, pavojingas žaidimas ir kad aš pati liksiu labiausiai įskaudinta ir sutrypta. Bet aš tiesiog spontaniškai šita žaidimą užvedžiau po to, kai jis davė man savo nebenaudojamą telefoną, kuriame buvo visos išlikusios žinutės (dideliu protu nepasižįmi, jei net nesivargina ištrinti sms.) Įvairūs registracijų patvirtinimai pažinčių portaluose... Tada jam į akis sakiau - o jis vis tiek kaip asilas "nieko blogo nedarantis"  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif

uoj. nu visko jus mokinti reikia.
zek. paskiri pasimatyma kaip ir palnavai. nupirk jam dovana. ateini. jei pabega - nu tegul pabega. vaziuok pas drauge ar namo. kai susitiksite - paklausk - o ko begai. lauk atsakymo. ka jis tau ten netrintu - pradek juoktis (isteriskas juokas kaip tik tave apims) ir pasakyk, kad pamanei, kad jam atsibodai, norejai jam staigmena padaryti, meiles ugni pakurstyti, net dovanele jam nupirkai.

Situacija gi tokia lengva, ja taip lengva manipuliuoti. na, jei jau nebeiskentesi - paklausk - o ko gi jis ten lauke? Zodziu, pazinciu svietaines jam kels alergija, nes jam kiekviena jauna mergina atrodys nuosava zmona.. biggrin.gif

p.s. tik vardan taikos visame pasaulyje - nekelk jokiu isteriku, a? geriau eik pas drauge pasiauteti, buteli isgerk, issizliumbk, pametik kokias is anksto nupirktas pigias vazas is balkono, tik vyro akyvaizdoje - nuosirdus juokas ir jokiu-jokiu-jokiu priekaistu. jokiu isteriku. jokiu pykciu ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 09 birželio 2009 - 13:21
QUOTE(On_fire @ 2009 04 10, 16:42)
Kalbantis situacija tik blogėja. Galiu jo akyse virsti į ligotai paranojišką isterišką bobą. Norėčiau bet kokiu atveju išlikti save gerbiančia moterimi. Na, bent kitų akimis.

Geriausia būtų išsiaiškinti paslapčia. Telefone- nieko (vos gautas žinutes jis trina ir išsisaugojęs turi tik porą- abi maniškės). Kišenėse- nieko. Automobilyje- nieko. E-mail- nieko.

Viskas labai aisku, kad trina sms nes nenori kad kas perskaitytu. Pabandykit isidemeti kada mazdaug buvo gauti sms juk girdit, matot ir paziurekit paskui telefone ar jie yra. Nera? tai va ir irodymas kad istrina juos. galeciau dar viena buda pasakyti del sms, bet nesinori cia rasyti nes ir vyrai paskaito smile.gif o kam gi lengvinti jiems gyvenima biggrin.gif
Atsakyti
Paskaičius autorės istoriją...ką galiu pasakyti...jis tikrai turi kitą.......nes man taip buvo nutikę, tik aš kitoje pusėje.. t.y. susipažinau su vaikinuku, atrodo mielas....kasdien susirašom, susitinkam, susitinka su mano drauge aš su jo draugais......ir ką manote? po 5mėnesių atsitikstinai sužinai, kad jis turi panelę.........visaip rašė, kad jam gera ir su manim būti....žodžiu abi jam patinkam... kaip autorė rašė: ryte išeina, o gryžta naktį arba ryte. Kartais būna nervuotas..... Su draugu susiskambina, kad jis pas jį nakvojo, jei ieškotų jo. Tokių vyrukų pasiteisinimas būna: aš nevedęs, tai kas čia blogo? kaip sakoma.....gryžta pas vieną, bet dienos metu sms ar savaitgaliais bendrauja su kita........ ir neaišku kurią pasirinks, nes nevedęs.......arba dar vieną kokią nukabins...... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(padauža85 @ 2009 06 24, 17:41)
Paskaičius autorės istoriją...ką galiu pasakyti...jis tikrai turi kitą.......nes man taip buvo nutikę, tik aš kitoje pusėje.. t.y. susipažinau su vaikinuku, atrodo mielas....kasdien susirašom, susitinkam, susitinka su mano drauge aš su jo draugais......ir ką manote? po 5mėnesių atsitikstinai sužinai, kad jis turi panelę.........visaip rašė, kad jam gera ir su manim būti....žodžiu abi jam patinkam... kaip autorė rašė: ryte išeina, o gryžta naktį arba ryte. Kartais būna nervuotas..... Su draugu susiskambina, kad jis pas jį nakvojo, jei ieškotų jo. Tokių vyrukų pasiteisinimas būna: aš nevedęs, tai kas čia blogo? kaip sakoma.....gryžta pas vieną, bet dienos metu sms ar savaitgaliais bendrauja su kita........ ir neaišku kurią pasirinks, nes nevedęs.......arba dar vieną kokią nukabins...... schmoll.gif

O jus butinai ji palaikykite, bukite maloni ir kantriai laukite, kuria gi jis pagaliau issirinks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noctua @ 2009 06 25, 16:36)
O jus butinai ji palaikykite, bukite maloni ir kantriai laukite, kuria gi jis pagaliau issirinks biggrin.gif

manote taip nedarau ax.gif mes abi zinom jog abi esam.... tik nzn ar ji vis dar tebegalvoja jog esu....ji jam nesake jog zino apie mane....... ax.gif bet jis zino jog ji zino apie mane..ai zodziu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(padauža85 @ 2009 06 25, 18:10)
manote taip nedarau  ax.gif mes abi zinom jog abi esam.... tik nzn ar ji vis dar tebegalvoja jog esu....ji jam nesake jog zino apie mane.......  ax.gif bet jis zino jog ji zino apie mane..ai zodziu  lotuliukas.gif

na seip as cia taip ne su autores vaikinu... tik l.panasi situacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2009 04 15, 14:04)
Matot, čia nieks nieko negali garantuot. Čia žmonės reiškia savo požiūrį. Aš jį reiškiu taip, kaip man atrodo tinkama, o ne taip, kaip kitiems norėtųsi. Tie, kurie neverti mano "bakstelėjimų" - tiesiog nereaguoja. O atsiliepiantys maloniai nestebina savitumu.  biggrin.gif

Jūs apeliuojat į mano gyvenimą ir artimuosius? Keista...  bigsmile.gif

Manot, kad asmenybę galima įskaudint? Klystat, įskaudint įmanoma tik riboto proto ir dvasios žmogystas...  tongue.gif

Na, o jeigu kas nors dar ir nesuprantama, klauskit, atsakysiu.  bigsmile.gif

Kaip as skaniai pasijuokiau , jis man raso labai juokingai, bando ..kazka..irodyt, parodyti, jam tik demesio reikia, ir tiek. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ot vitaminu prisigaminau besijuokdama.
Atsakyti
o tu kartu pasisiulyk sulinius kasti...
juk pazisti tuos draugus, kodel gi ne kartu nuvaziavus?

graziai, maloniai...gal ne is pirmo karto pavyks, bet po kiek laiko netures kur dingti - tures nusivezti pas draugus "sulinio" kasti... tiesiog kaip imanoma bandyk kartu - sutrukdyti susitikti,

manau tavo itarimai teisingi - tik esme ka nori pasiekti - issiaiskinti, susipykti, issiskirti?
ar susigrazinti atgal? jeigu tu negali likti nakvoti, kodel jis gali? pasiulyk, kai jis isvaziuioja kazkur savaitgali, ir pasako kad negris - sakyk, puiku, tada ir as vaziuoju, grisiu sekmadieni. o jei sakyks ne? tai ka man veikti? taves nera, kartu nenori, tai vaziuoju x...

suraguos.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(padauža85 @ 2009 06 24, 18:41)

Mesk per bortą tu jį schmoll.gif nevertas schmoll.gif nei jis pasirinks tavęs nei ką g.gif Jam taip gerai. nėr čia ko žemintis doh.gif nebent šiai sportinis interesas...
Atsakyti
QUOTE(Keliux @ 2009 07 23, 17:19)
Mesk per bortą tu jį  schmoll.gif  nevertas  schmoll.gif nei jis pasirinks tavęs nei ką  g.gif Jam taip gerai. nėr čia ko žemintis  doh.gif  nebent šiai sportinis interesas...

prieš kažkiek laiko išdiskutavome ir kai kas sutiko su teiginiu - moteris turi / gyvena su tokiu vyru, kokio verta, o jei neturi jokio, reiškia jokio ir neverta.
Atsakyti
Vyras yra atsakingas už žmonos savijautą. Jei moteris nesijaučia esanti mylima, ji turi rodyti visiška abejingumą antrai pusei - gal susimastys... Svarbu tik nesižeminti - per prievarta mylima nebusi.. Noras įsiteikti visiems yra nemalonus ir tai darantis žmogus praneša, kad savęs nevertina
Atsakyti