Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sužinoti, ar yra tas "trečias"?

QUOTE(Laikinas @ 2009 04 14, 08:21)
Absurdas? A ne?  bigsmile.gif  O kad taip mąstyt kai kurios moterys pradeda, kad net tokie patarimai galvoj gimsta, tai ne absurdas?  lotuliukas.gif 

Mes nuolat patys savęs atrast negebam, nemokam susidrausmint kai kraujas užverda, įspėt artimesnio ir tolimesnio elgesio, dažnai vieną deklaruojam, postringaujam, visai kitaip elgiamės, o čia, čia paprasta: "neparėjo, pasimylėjo kitaip, tapo truputį kitokesnis ir vsio, ir prie gėdos stulpo kalam atsivėdėjusios", - a ne, nes gi viskas aišku su juo, jis pas kitą ištvirkauja?

Primityvu tai ir bobiška. Tpfu.  tongue.gif

Na taip - iseina kada nori, grizta kada nori, o jei pasidomi kodel, kas pasikeite - tada tai jau primityvu ir bobiska.
Geriausia nieko neklausinet, nieko nematyt, nieko negirdet ir nieko nesakyt. Tada bent primityvi ir bobiska nebusi lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Dianetum @ 2009 04 14, 10:23)
Na taip - iseina kada nori, grizta kada nori, o jei pasidomi kodel, kas pasikeite - tada tai jau primityvu ir bobiska.
Geriausia nieko neklausinet, nieko nematyt, nieko negirdet ir nieko nesakyt. Tada bent primityvi ir bobiska nebusi  lotuliukas.gif

o po poros metu issikirti, likti su vaikuciu ant ranku ir SM pradeti nauja tema: "as juo aklai pasitikejau, o jis mane visa ta laika apgaudinejo"...
Atsakyti
QUOTE(RHA @ 2009 04 14, 09:28)
o po poros metu issikirti, likti su vaikuciu ant ranku ir SM pradeti nauja tema: "as juo aklai pasitikejau, o jis mane visa ta laika apgaudinejo"...

Cia butu neirodyta, tad tema skambetu - jis mane paliko ir nezinau del ko, nes viskas buvo idealu cool.gif

Idealu vyrui tureti akla zmona kuri tupi namuose su karstu bliudu ir islygintomis kojinemis, o kai ji pradeda intuityvuot, ju idile baigiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OILILY @ 2009 04 14, 09:47)
Cia butu neirodyta, tad tema skambetu - jis mane paliko ir nezinau del ko, nes viskas buvo idealu cool.gif

Idealu vyrui tureti akla zmona kuri tupi namuose su karstu bliudu ir islygintomis kojinemis, o kai ji pradeda intuityvuot, ju idile baigiasi smile.gif

O kai ju idile baigiasi, tada pareiskia, kad tu primityvi ir bobiska biggrin.gif
Gelezine logika, visdelto g.gif
Atsakyti
QUOTE(OILILY @ 2009 04 14, 10:47)

Nebutinai, kad tai butu neirodyta. Neseniai skyriuje "kertele siela" radau tokia tema "Vyras paliko mane nėščią, išėjo ir toliau skaudina" - labai istrigo autores pasakojimas, kad iseidamas vyras pasijuoke is jos naivumo:

QUOTE(Aistulev @ 2008 08 18, 18:08)
...
Juokiasi i mane ziuredamas ir sako, ar atsimeni ta nakti, kai man tipo draugas atsiunte sms, kai as tipo vaziavau jam padeti, as buvau pas ja, nejau tu tokia durna, kad nesupratai, jog as vaziavau pas kita. Dieve....is kur as galejua sitai zinoti,as sitaip nesielgiu..jis iseina.

doh.gif doh.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Medeira @ 2009 04 12, 22:41)
Man atrodo, kad tarpusavio santykiuose vienas svarbiausių dalykų yra pasitikėjimas žmogumi, kurį myli. Ir tai nereiškia, kad nereikia klausti kur jis praleido naktį, jei juo pasitiki, tai reiškia, kad jis tau nuoširdžiai atsakys, kur buvo, jei pasitiki tavimi. Ir jei aš juo pasitikiu galiu išsakyti savo dvejones dėl jo. Kuo toliau brendi į upę, tuo sunkiau grįžti sausam, bet santykiai be pasitikėjimo neturi ateities ir neverta tikėtis, kad galbūt kada  nors tai pasikeis, tiesiog tai arba yra arba ne

super 4u.gif pritariu absoliuciai kiekvienam zodziu
ir nesvarbu siuo atveju -istikimas jis ar ne. problema tame kad nera pasitikejimo
Atsakyti
QUOTE(OILILY @ 2009 04 14, 10:14)
Na aisku, vyrams nepatogu, kad moterys tokios intuityvios detektyves. Jei logiskai nepasakai is kur zinai esanti apgauta, tai nesiskaito, ar ne bigsmile.gif Yra dalyku kuriuos kai kurios moterys tiesiog ZINO, o kokiais budais tai suzinota, fakto nekeicia smile.gif

Jeigu kas ir nepatogu, tai turėt šalia tokį gražų kūną (nors ir ne visada) su tokia durna galva...

Nafig reikalingas tas jūsų menamas intuityvumas su detektyvumu? Pačios susikuriat problemas, pačios ir virkaujat. Tpfu... tongue.gif

Kur neapsidairot, tai tik vieni įtarumai ir priekaištai. Verčiau į save dažniau pažiūrėtumėt, o ne į veidrodį... Tpfu... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianetum @ 2009 04 10, 20:57)
O jus pazistate tuos jo draugus, pas kuriuos jis buna?
Ar jis jums paskambina pas juos budamas, laisvai sneka, mini jusu varda?
Ar atsiliepia, jeigu jus jam paskambinate ir laisvai kalba?

Del elgesio pasikeitimo, manau, galetu buti tokie galimi variantai:
1. jam kazkas netinka santykiuose ir jis tai sprendzia tokiu budu;
2. jis jus laiko savaime suprantamu dalyku, kuris niekur nedings, todel jam neidomu ir uzsiima savais reikalais;
3. jis susirades kita domejimosi objekta, t.y. moteri;
4. visi auksciau isvardinti variantai.

Kazkas yra pasakes - jei jau isbandei visas priemones ir niekas nepadeda - sukelk sumaisti.
Kitaip sakant - elkis kitaip, nei iprasta. Geriausiai - priesingai  smile.gif

Kas liecia nezinia - zinau, kaip ji pjauna, zinau kaip norisi kuo greiciau viska issiaiskinti ir sudelioti visus taskus ant i. Atrodo, kad jau geriau skaudi tiesa, kokia ji bebutu, nei ta slegianti nezinia... Bet, deja, siuo momentu nera nei kaip, nei is kur ta tiesa suzinoti...
Pabandykite pastumti ta nezinia truputi i sona, negalvoti nuolat apie tai, nesiskaudinti - tiesiog susitaikyti, kad siuo metu yra taip. Ir siuo metu as nezinau, kokia iseitis man yra geriausia... Zmogus juk gali tiesiog nezinoti?
Ir ta laika skirti sau, savo asmeniniam gyvenimui, savo dziaugsmams.

Vienoje knygoje skaiciau apie zmogu, isgyvenanti po skyrybu. Man patiko tokia mintis - kad nesielvartauti nuolat ir istisom dienom, jis skirdavo savo sielvartui po viena valanda kiekviena vakara. Samoningai. Per ta valanda issiverkdavo, issipergyvendavo - o kitu laiku stengesi tiesiog gyventi smile.gif. Ir tai padejo jam nepulti i nuolatini sielvarta.
Jusu skausmas, zinoma, ne del skyrybu, taciau manau si mintis tinka ir jums  ax.gif

Dianetum, labai dėkui už nuoširdžius ir protingus žodžius. Skaičiau net kelis kartus.

O su jo draugais esam pažįstami. Jei būna ne tie mistiniai reikalai, o šventės (gimtadieniai ir pan.) mane pasiima kartu. Prie jų paskambina, kalba laisvai. Jei skambinu aš pati, atsiliepia ne visada.

O mintis sielvartimui skirti tik tam tikrą, ribotą laiką labai gera. Būtinai stengsiuosi prisiminti ir ateičiai ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Laikinas @ 2009 04 10, 20:08)
Patarimas:
kai eilinį kartą toks ir tiek pareis, ultimatyviai pareikalaukit nusirengt iki "adomo".

Tada apžiūrėkit genitalijas. Jeigu atitinkamų paburkimų ir paraudimų nesimatys, pasiūlykit eiti į vonią, kur jau iš anksto būkit prileidus šilto vandens tiek, kad jam atsisėdus pilnaivanduo apsemtų kiaušus. J

Jeigu bus buvęs pas svetimą, kiaušai būtinai iškils į paviršių. Mat tušti negrimzta.

Kai taip atsitiks, kad kiaušai paviršiun teliūskuosis, būtinai pasilenkit ir pabučiuokit į kaktą (nesupainiokit - į kaktą, o ne į gaktą). Tuokart nusišypsokit ir mirktelkit dešiniąja akimi. Viskas. Eikit ramiai rūpintis savimi. Galima net jo akivaizdoje. Taip netgi efektyviau - po kelių minučių tokios akivaizdos, jo kiaušiai vėl turėtų pradėt grimzt. Žodžiu, patirsite visišką palaimą.

Būtinai pabandykit, labai efektyvu...  bigsmile.gif

Skamba mažų mažiausiai kvailai.

Papildyta:
QUOTE(giedruole @ 2009 04 12, 12:29)
4u.gif
Labai idomu, kaip tas grazuolis elgiasi siandien, per Sv. Velykas. Kartais zmones per sventes labai issiduoda. Mano pusseseres vyra isaiskinom butent per Naujuosius  cool.gif

Per Velykas buvome kartu, lankėme gimines, jo tėvelius. Iš tikrųjų, buvimo kartu prasme- buvo idealus savaitgalis. Lyg nieko nebūtų buvę...
Papildyta:
QUOTE(Medeira @ 2009 04 12, 22:41)
Man atrodo, kad tarpusavio santykiuose vienas svarbiausių dalykų yra pasitikėjimas žmogumi, kurį myli. Ir tai nereiškia, kad nereikia klausti kur jis praleido naktį, jei juo pasitiki, tai reiškia, kad jis tau nuoširdžiai atsakys, kur buvo, jei pasitiki tavimi. Ir jei aš juo pasitikiu galiu išsakyti savo dvejones dėl jo. Kuo toliau brendi į upę, tuo sunkiau grįžti sausam, bet santykiai be pasitikėjimo neturi ateities ir neverta tikėtis, kad galbūt kada  nors tai pasikeis, tiesiog tai arba yra arba ne

Štai štai, tokios mintys ir mano galvoje sukasi. Gal tik gražiau tai išreiškėte, Medeira. Tikras faktas yra tai, jog mūsų santykiuose kažkas negerai. Faktas ir tai, jog nėra pasitikėjimo.
Atsakyti
o be pasitikejimo santykiai negali buti normalus..
bent jau man..taip ir sukasi viskas uzdaru ratu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2009 04 14, 12:02)
Jeigu kas ir nepatogu, tai turėt šalia tokį gražų kūną (nors ir ne visada) su tokia durna galva...

Nafig reikalingas tas jūsų menamas intuityvumas su detektyvumu? Pačios susikuriat problemas, pačios ir virkaujat. Tpfu...  tongue.gif

Kur neapsidairot, tai tik vieni įtarumai ir priekaištai. Verčiau į save dažniau pažiūrėtumėt, o ne į veidrodį... Tpfu...  tongue.gif

O jus dar nepavargote spjaudytis? biggrin.gif
Ar tai yra jusu svariausias argumentas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianetum @ 2009 04 14, 10:23)
Geriausia nieko neklausinet, nieko nematyt, nieko negirdet ir nieko nesakyt. Tada bent primityvi ir bobiska nebusi  lotuliukas.gif

O kas jūs tokia, kad kito žmogaus privatumą savinatės?
Papildyta:
QUOTE(Dianetum @ 2009 04 14, 14:43)
O jus dar nepavargote spjaudytis?  biggrin.gif
Ar tai yra jusu svariausias argumentas?  blink.gif

Tai jūsų menkumo įvertinimo akcentas tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(On_fire @ 2009 04 14, 13:28)
Skamba mažų mažiausiai kvailai.

O Jūs, mažų mažiausiai, visiškai be humoro jausmo, nekalbant apie mąstymo platybes. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2009 04 14, 14:32)
O kas jūs tokia, kad kito žmogaus privatumą savinatės?

Matyt niekas, jeigu zmogus daugiau nieko nemato, isskyrus savo privatuma g.gif
Tada gal jam reiketu iseiti ir gyventi atskirai ir vienam - tada bent bus garantuotas, kad jo privatumo tikrai niekas nepasisavins? biggrin.gif
Jeigu jau svarbiausia yra - privatumas, o visa kita - nesvarbu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Laikinas @ 2009 04 14, 14:36)
Papildyta:

Tai jūsų menkumo įvertinimo akcentas  tongue.gif
Papildyta:

O jums ne per menka nusileisti iki musu menkumo lygio? bis.gif
Vis tiek gi nesuprasim jusu isminties perlu biggrin.gif
Atsakyti