Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sužinoti, ar yra tas "trečias"?

QUOTE(Dianetum @ 2009 04 14, 15:36)
Matyt niekas, jeigu zmogus daugiau nieko nemato, isskyrus savo privatuma  g.gif
Tada gal jam reiketu iseiti ir gyventi atskirai ir vienam - tada bent bus garantuotas, kad jo privatumo tikrai niekas nepasisavins?  biggrin.gif
Jeigu jau svarbiausia yra - privatumas, o visa kita - nesvarbu  g.gif

Pas jus viskas taip sudėliota? Manot, kad susižiedavot ir atsidavėt, tai jau galit nustatinėt tarpusavio taisykles?

Niekad nesusimąstėt, kad žmogus elgiasi vienaip ar kitaip tik todėl, kad taip yra tinkama elgtis?

Nesuvokiat, kad reikalauti elgesio iš kito yra kalėjimo prižiūrėtojo prerogatyva?

O gal manot, kad vedybinio gyvenimo pranašumas - būti nuolat kartu, atsiskaitinėti vienas kitam, neturėti paslapčių, nuomonės, savarankiškų sprendimų?

Manyčiau, kad daugelis moterų tiek nepasitiki savimi, jog menkiausiai progai pasitaikius tą nepasitikėjimą primeta tiek pat ir kitam.

Silpnos jūs, bet arogantiškos nepamatuotai pasidarėt... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2009 04 14, 14:43)
Pas jus viskas taip sudėliota? Manot, kad susižiedavot ir atsidavėt, tai jau galit nustatinėt tarpusavio taisykles?

Niekad nesusimąstėt, kad žmogus elgiasi vienaip ar kitaip tik todėl, kad taip yra tinkama elgtis?

Nesuvokiat, kad reikalauti elgesio iš kito yra kalėjimo prižiūrėtojo prerogatyva?

O gal manot, kad vedybinio gyvenimo pranašumas - būti nuolat kartu, atsiskaitinėti vienas kitam, neturėti paslapčių, nuomonės, savarankiškų sprendimų?

Manyčiau, kad daugelis moterų tiek nepasitiki savimi, jog menkiausiai progai pasitaikius tą nepasitikėjimą primeta tiek pat ir kitam.

Silpnos jūs, bet arogantiškos nepamatuotai pasidarėt...  biggrin.gif

Jus kazka sumaisete - ne as esu sios temos autore. Todel man patarimu galite nedavineti - nes as ju neklausiau schmoll.gif
O jei jus domina mano nuomone - manau, kad ne viskas yra prievarta ar reikalaviamai. Tarp santuokiniu ar bendro gyvenimo vertybiu dar turetu buti saziningumas kito zmogaus atzvilgiu, pagarba jam, pasitikejimas ir skaitymasis su kito zmogaus norais bei poreikiais. O gal sitie dalykai jums nezinomi ir as parasiau kazka, ko jus nesuprantate?
Jus pripazistat tik viena dalyka - kiekvienas daro ka nori, neprisklausomai nuo to, kaip tai atsilieps kitam. O jei tas kitas dar isdrista buti nepatenkintas, ar kazko paklausti - vadinasi jis varzo laisve ir yra kalejimo priziuretojas. Teisingai supratau?
Tai kam tada kankintis ir gyvent su kalejimo priziuretoju? Gal geriau gyvent laimingai vienam?
Matot moteris taip pat zmogus... deja, jus to nesuprantate. Jums moterys tik arogantiskos ir silpnos kalejimo priziuretojos. Kas jus taip nuskriaude? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianetum @ 2009 04 14, 16:14)
Jus kazka sumaisete - ne as esu sios temos autore. Todel man patarimu galite nedavineti - nes as ju neklausiau  schmoll.gif
Kas jus taip nuskriaude?  lotuliukas.gif

O jūs dar ir visiškai durna, nors ir šiek tiek raštinga. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2009 04 14, 15:23)
O jūs dar ir visiškai durna, nors ir šiek tiek raštinga.  tongue.gif

Negali juk visi buti toookie protingi kaip jus lotuliukas.gif
Dziaugiuosi, kad bent siek tiek rastinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2009 04 14, 16:23)
O jūs dar ir visiškai durna, nors ir šiek tiek raštinga.  tongue.gif

Tragedija, Laikinas, taip rašyti. Negerbiate savęs, tai viena, negerbiate pašnekovų - tiek su Jumis ir bendraus. Stebėkite save.

Aš esu tokios pačios nuomonės, kaip Dianetum. 100% sutinku

O temos autorei nuoširdžiai patarčiau pasiaiškinti teisinius klausimus, nuspręsti sau tvirtai, kaip reaguos kai sužinos tiesą ir - deja - ruoštis pokalbiui.

Būti vienai tokioje situacijoje geriau. Bus skaudu, plyš širdis, užmigsite su ašaromis ir kelsitės nuo jų, bet... tai praeina. Ir būti vienai tikrai geriau, nei būti žeminamai.
Atsakyti
o gal tiesiog pas jus atsirado rutina? ir jis vengia tu paprastu pasisedejimu su jumis ir bando prasiblaskyti su draugais, isgerti ar prisigerti? gal jis nemoka ar negali su jumis atsipalaiduoti visiskai, tai tuomet daro su draugais?
gali buti ir kitas variantas, buna toks laikotarpis visoms, ir mna buvo, bet savaime ir praejo, o pasiroso jis tiesiog buvo siek tiek depresijoj, ir darbas ir mokslas ir seimyna spaude, neturejo laiko net sau, o dar ir as zyzejau..jam viskas ikyrejo, jis "dejo" ant visu ir dare ka norejo, aisku i kaire neejo, bet tiesiog jam atsibodo ta rutina
bet yra bet... del visu problemu situ jam net galvoj nebuvo lovos reikalai ir jis ju nenorejo, kol visa sumaistis jo nedingo, kol jo reikalai neatsistojo i savo vezes..mes nezinome visu smulkmenu ir detaliu, gal pas jus visa tai kylo visai del kito: gal pries tai pykotes daznai? gal vakarus leidote standartiskai? gal jis jumyse jau nemate tos, kuria mate pries tai?..
aisku tik viena, laikas viska parodys, bet nereik laukt ilgai, kol kazkas isaiskes, palauk siek tiek, gal viskas savaime sugrish i savo vezes, o jei ne - paklausyk kiru pasiulymu - pasek ji kada.
ir dar, gal visgi tu ji ne iki galo pazisti?gal jam truksta kazko ir jis iesko tai kazkur, nereik galvot iskart apie neistikimybe...
pazistu viena toki, panasiai elgesi su zmona, kai tik pastojo ir visa kita laika, bet jis tiesiog nuo vaikystes buvo dviveidis, mego meluoti akivaidziai, net ir pagautas..ne veltui buvo dvynys pagal horoskopa.
Atsakyti
QUOTE(Dianetum @ 2009 04 14, 16:14)
Jus kazka sumaisete - ne as esu sios temos autore. Todel man patarimu galite nedavineti - nes as ju neklausiau  schmoll.gif
O jei jus domina mano nuomone - manau, kad ne viskas yra prievarta ar reikalaviamai. Tarp santuokiniu ar bendro gyvenimo vertybiu dar turetu buti saziningumas kito zmogaus atzvilgiu, pagarba jam, pasitikejimas ir skaitymasis su kito zmogaus norais bei poreikiais. O gal sitie dalykai jums nezinomi ir as parasiau kazka, ko jus nesuprantate?
Jus pripazistat tik viena dalyka - kiekvienas daro ka nori, neprisklausomai nuo to, kaip tai atsilieps kitam. O jei tas kitas dar isdrista buti nepatenkintas, ar kazko paklausti - vadinasi jis varzo laisve ir yra kalejimo priziuretojas. Teisingai supratau?
Tai kam tada kankintis ir gyvent su kalejimo priziuretoju? Gal geriau gyvent laimingai vienam?
Matot moteris taip pat zmogus... deja, jus to nesuprantate. Jums moterys tik arogantiskos ir silpnos kalejimo priziuretojos. Kas jus taip nuskriaude?  lotuliukas.gif

Pritariu puikiai parasyta drinks_cheers.gif thumbup.gif is tikro juk moterys nu nzn pvz as tai tikrai, visus savaitgalius ir panasiai tikrai derindavau su savo draugu ir pan. Taikiausi ir prie jo noru neziurejau tik i save, taciau is jo puses to nebuvo verysad.gif daznai neimadavo kartu ir t.t. Radau au zinoma ir kitu uzsiemimu negi lakstysi is paskos kaip pasiutus boba ir reksi, tai nepadeda tik dar didesni nora sukelia begti, kol galu gale isbleso visi mano jausmai jam. Nors jis ir suprato jog as jo turtas, bet buti kartu toliau tiesiog nebegaliu nes nejauciu jam absoliuciai jokios traukos. Niekad neverciau viska veikti kartu visur eiti kartu ir pan. Bet tai laikui begant atsaldo jausmus ir atitolina zmones, nes jie susitinka tik namu rutinoje. Jei vienas kita myles niekur nesides bus kartu blush2.gif gal tiesiog vyrukas neissilakstes laisves nori bet kartu nenori prarasti ir taves buna taip. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Kazin kaip temos autorei sekasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(IAK @ 2009 04 14, 21:35)
Tragedija, Laikinas, taip rašyti. Negerbiate savęs, tai viena, negerbiate pašnekovų - tiek su Jumis ir bendraus. Stebėkite save.

Aš esu tokios pačios nuomonės, kaip Dianetum. 100% sutinku

O temos autorei nuoširdžiai patarčiau pasiaiškinti teisinius klausimus, nuspręsti sau tvirtai, kaip reaguos kai sužinos tiesą ir - deja - ruoštis pokalbiui.

Būti vienai tokioje situacijoje geriau. Bus skaudu, plyš širdis, užmigsite su ašaromis ir kelsitės nuo jų, bet... tai praeina. Ir būti vienai tikrai geriau, nei būti žeminamai.

O durniai po vieną ir nebūna... tongue.gif Be to, Jūs dar raštingesnė nei anoji. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2009 04 15, 08:02)
O durniai po vieną ir nebūna...  tongue.gif  Be to, Jūs dar raštingesnė nei anoji.  mirksiukas.gif

Kai neturi nieko protingo pasakyti pats - belieka tik kitus durninti. Saunuolis vyras, savo neeilini prota parode. clap_1.gif
Kadangi, manau, protingiau jau nieko nebeparasysit - tai neverta ir skaityt nail.gif bye1.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikinas @ 2009 04 15, 08:02)
O durniai po vieną ir nebūna...  tongue.gif  Be to, Jūs dar raštingesnė nei anoji.  mirksiukas.gif

Na jus gal ir laikinas, bet moteru durninimas sioje temoje jums tapo pastovus ax.gif
Atsakyti
na seniau tokie proto sviesuoliai ant tvoru naktim rasydavo..dabar gelbsti internetas
o temos autorei sekti visgi nepatarciau, geriau kazkaip bandyt sest ir kalbet.. ne kaltinti, o tiesiog bandyt pasakyti kas nepatinka, kodel jautiesi taip kaip jautiesi ir pan
Atsakyti