QUOTE(Mona187 @ 2007 10 03, 19:02)
Kantrybės užteko tik perskaityti pirmą puslapį, ir iškart atėjau į šį, paskutinį prirašytą. Pažiūrėjau tas nuorodas, bet ne man suprasti, kas ten rašoma
Tai visgi paklausiu. Mane domina dabar tik lietuviškos išmeros. Gal žinot ir galėtumėt pasakyti, kokį drabužių dydį, tiksliau - kelnių, skaičiais atitinka dydis
S, M, L, XL. Nes žinau, kad yra 36, 38, 40 ir pan. Tai kurį čia atitinka?

Ir jeigu dydį turiu rinktis pagal juosmenį, tai ar nebus taip, kad kojas man per daug suspaus

? Net nežinau ką galvoti, kaip atitaikyti, kad dydis būtų pats tinkamiausias? Čia taip klausiu, nes užsisakinėju paštu
Size XS - 32, S - 34-36, M - 38-40, L - 42-44, XL - 46-48. Jei jau moki naudotis forumu tai susirast sita info lengviau nei dukart du jei netingi
O ka ten apie juosmeni ir klubus rasei tai nelabai supratau, jei sneki apie kelnes, tai prie ju dazniausiai buna ilgio ir juosmens apimtys, tai jei zinai savo ismatavimus issirinkt neturetu but sudetinga, rinkis ne tik pagal liemeni bet pagal visa dydi, tam jie ir yra nurodyti, nebent esi labai neproporcingos figuros ir sunku atitaikyt standartinius drabuzius

o apskritai tai pastu siusdamas niekad negali zinot kaip ant taves atrodys