Įkraunama...
Įkraunama...

Dydžiai (batų, drabužių)

ko paklausi, to negausi..... irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
man tai idomiausia ar tommy batai nepadidnti kaip ir rubai nes lentelese nerandu
Papildyta:
QUOTE(da da da @ 2008 03 20, 16:03)
noreciau sakytis batus is NEWPORT batus nesioju 37 nr. koki sakytis? ar 6,5? busiu dekinga 4u.gif

as neseniai gavau is cia batus ,siaip neseioju 36-37 emiau 7 kaip ir visu batu bet toks vaizdas kad koks 8 dydis nu bent man tai jie padidinti gerokai sakyciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(da da da @ 2008 04 02, 17:57)
ko paklausi, to negausi..... irnesakyk.gif  biggrin.gif

kad tavo nuorodos nerodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GūGa: 04 balandžio 2008 - 17:58
QUOTE(da da da @ 2008 03 30, 12:41)
noreciau basuciu. cia nesioju 36-37 dydi. ar geras bus 6,5? aciu
http://www.amazon.co...m...2940&sr=1-4

manau 6,5 pats tas, jei ju skaiciukai nemeluoja;] o jei ir meluoja, tai cia jau vis tiek force majeure smile.gif
Atsakyti
O kaip su NEXT dydziais moteriskais? Jei 34 cia nesioju, ar imti 6? Ar nebus per mazas, nes ju dydziu lentelej pagal duodamus ismatavimus turetu buti 8-10, bet pvz. 38 lietuviskam tikrai paskesciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elenele: 16 balandžio 2008 - 13:00
Gal kas pirkote vaikui batukus iš Childrens Place?
Šioje temoje radau lentelę, pagal kurią nurodomi amerikietiški dydžiai pagal kojos ilgį, bet įdomu, kaip Childrens place - gal ju batukai padidinti /pamažinti?

Noriu užsisakyti 14 cm. batukus
(EUR: Nr. 24)
Atsakyti
prasua skubiai patarti noriu VIS SPIGA bateliu is scoes.com ir ten raso 6.0 M ( EURO 37) ar tikria man tiktu jei Lt nesioju 37, bet kartais 37.5, kaip sios firmos dydziai, gal kas turite VIA SPIGA
Atsakyti
Sveikutes reikai pagalbos 4u.gif
http://www.shop.only...eck-47203p.html
Noriu uzsisakyti si asuknele,kuri dydi man pasirinkti????
Mano ismatavimai
Krutine-85
liemuo-72cm
klubai-91cm
Bus didelis aciu,uz patarimus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miegaliuke S @ 2008 05 08, 16:01)
Sveikutes reikai pagalbos 4u.gif
http://www.shop.only...eck-47203p.html
Noriu uzsisakyti si asuknele,kuri dydi man pasirinkti????
Mano ismatavimai
Krutine-85
liemuo-72cm
klubai-91cm
Bus didelis aciu,uz patarimus wub.gif  wub.gif  wub.gif

o nenori i vero moda nueiti pasimatuoti only skuduru?
Atsakyti
merginos, paskaiciau puse temos, nebelieka kada skaityti antros puses, o atsakymo dar neradau...
tai vat, turiu du berniuku lietuviskus dydzius:
134 ir 146, ir reikia nurodyti amerikieciams kokie tai dydziai pagal juos (kadangi patiems issaiskinti nepavyo:) ) busiu labai dekinga uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
merginos, merginos....padekit!!!

Gal esat susidurusios su guess ismeromis. Jei vyras nesioja XXL (50), o as M(38), tai kokie cia dydziai butu?

Bukit ielos atsakykite, nes paskaicius visus atsakymus, visai jau galva susisuko doh.gif

Labai Jums bus aciukas!!! rolleyes.gif
Atsakyti
Užsakinėčiau ecco batelius iš 6 pm. ar shoes intern pslp., bet nžn kaip man pasirink dydį. Reikia mergaitei 31-32. O koks bus pgl minėtų parduotuvių dydžius. Pagelbėkit naujokei
Kur galima rasti batų dydžių lenteles?
Atsakyti