Įkraunama...
Įkraunama...

Dydžiai (batų, drabužių)

reikia greito atsakymo, nerandu cia pradzioj vaikisku drabuziu dydziu, gal kas pagelbes, reikia mazdaug 98-104 cm, tai koki cia amerikoniska dydi atitinka?

aciu 4u.gif
Atsakyti
jau radau cool.gif
Atsakyti
Labukas. Radau nebloga nuorodele. EU ir UK dydziai : http://www.deiza.net...mp;changelang=2
Atsakyti
is delias.com koki dydi imti, jei maniskis 39? 4u.gif 8?
Atsakyti
As del asos dzinsu, nezinau koki dydi imti, man reiketu pacio maziausio, tai turetu buti: 6inside leg 81, bet man tokie pertrumpi butu, dar yra 6L inside leg 86, tai man idomu kas tas 6L. Gal kas susiduret?
Atsakyti
sakykit..ziurinejau sukneles plus-size..kokie tai dydziai su W raide?
nesioju 44,XL,16 dydi..o kaip suprast siuos?
24W/26W 20W/22W 16W/18W 28W/30W
arba
0x;1x;2x;3x....

gal kas galit padeti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Opse-Deize @ 2009 04 06, 16:29)
sakykit..ziurinejau sukneles plus-size..kokie tai dydziai su W raide?
nesioju 44,XL,16  dydi..o kaip suprast siuos?
24W/26W 20W/22W 16W/18W 28W/30W
arba
0x;1x;2x;3x....

gal kas galit padeti? ax.gif

Sveika, man ir panasus klausimas iskilo zinok. As ir toki didi nesioju.as ziurejausi fredericks.com puslapyje ir buvo neblogu drabuziuku. Bet trbut cia SM forume nelabai yra tokius dydzius perkanciu.Visos makenenes hihihi.gif hihihi.gif Nes daznai kieno paklausi apie didesni dydi- niekas nieko neatraso irnesakyk.gif flirt.gif
Reikia paciai isbandyti- ir manau tada bus aiskiausiai g.gif smile.gif
Atsakyti
Jeigu isbandysi ir mums pranesk mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepaaa @ 2009 04 08, 18:09)
Jeigu isbandysi ir mums pranesk  mirksiukas.gif  blush2.gif

Ok- bet negreit, nes isbandysiu tik nuvykusi ten mirksiukas.gif o tada jei bus dar norinciu - pagelbesiu kiek galesiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal galite pasakyti, kaip su batu dydziais asos.com? Nesioju 39-40, tai iskilo klausimas, kokio dydzio batus reiketu uzsisakyti butent is sios internetines parduotuves... smile.gif Bee, klaususioms apie asos.com anksciau: nesioju 38 dydzio drabuzius, tai 10 dydis is ten buvo kaip tik.
Atsakyti
QUOTE(lemon girl @ 2009 04 09, 12:27)
Sveikos. Gal galite pasakyti, kaip su batu dydziais asos.com? Nesioju 39-40, tai iskilo klausimas, kokio dydzio batus reiketu uzsisakyti butent is sios internetines parduotuves...  smile.gif  Bee, klaususioms apie asos.com anksciau: nesioju 38 dydzio drabuzius, tai 10 dydis is ten buvo kaip tik.

Man irgi šitas klausimas aktualus bigsmile.gif Kiek man pavyko internete ir savo turimus batus apžiūrint išsisaiškint, tai angliškas 6as mūsų 39 turėtų atitikti.
Atsakyti
QUOTE(lemon girl @ 2009 04 09, 12:27)
Sveikos. Gal galite pasakyti, kaip su batu dydziais asos.com? Nesioju 39-40, tai iskilo klausimas, kokio dydzio batus reiketu uzsisakyti butent is sios internetines parduotuves...  smile.gif  Bee, klaususioms apie asos.com anksciau: nesioju 38 dydzio drabuzius, tai 10 dydis is ten buvo kaip tik.

idomu jei as nesioju 36-38 dydi tai bus geras asos.com 10 dydis? ax.gif ir gal kasnors pacios uzsakinejot is asos? idomu kaip su siuntimu kainomis? g.gif
Atsakyti